Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mną chodzi sałatka jarzynowa chociaż myślę,że i tak bym dużo nie zjadła
A przecież robić jej teraz nie będę jak za tydzień święta. Poza tym czasami marzy mi się jakaś karpatka albo ogólnie jakieś dobre ciasto
Muszę wybrać się do polskiego sklepu i wkońcu coś dobrego sobie kupić
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam wrazenie ze juz po ciąży. Nic szczególnego się nie dzieje, piersi nadal bola, mdłości są nadal tylko mniejsze, wilczy głód jest ale wieczorami zamienia się w niestrawność i bol żołądka a dzis bardzo zle spalam. Brzuch płaski jak deska, nic a nic nie widać. I boję się że dzidzia przestała się rozwijać. Wizyta za tydzień.
-
Bajka_88 wrote:Mi to wygląda na drugiego bobasa. 😊. Kurcze ci lekarze są niepoważni. Byle szybko byle już i pani se idzie. Jak dla mnie powinnaś sprawdzić to u innego lekarza. U mnie na zdjęciach USG tez jeden pęcherzyk był mniejszy. Zależy jak głowicę przyłożyli. Silniejsze objawy
.. niby to też może być powód. Ale ja jestem w ciąży bliźniaczej i objawów prawie zero.
Kurcze ale by było gdyby gdyby okazało się że będziesz miała bliźniaki. To twoje pierwsze USG??
Okazało się, ze to mój pęcherz moczowya miałam od początku ciąży takie silne przeczucie, ze będą bliźnięta i nie dawało mi to spokoju.. no ale 3 różne lekarki stwierdziły ciąże pojedyncza
co prawda na tym samym sprzęcie, ale jednak
miałam usg w 5 tygodniu, 8 tygodniu i 9t5d to ostatnie
wczoraj na konsultacji zajrzała i szukała drugiego ale nic nie znalazła
po prostu chyba taka moja uroda, ze tak strasznie złe znoszę ciąże ;(
sisi, Bajka_88, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:A ja mam wrazenie ze juz po ciąży. Nic szczególnego się nie dzieje, piersi nadal bola, mdłości są nadal tylko mniejsze, wilczy głód jest ale wieczorami zamienia się w niestrawność i bol żołądka a dzis bardzo zle spalam. Brzuch płaski jak deska, nic a nic nie widać. I boję się że dzidzia przestała się rozwijać. Wizyta za tydzień.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:A ja mam wrazenie ze juz po ciąży. Nic szczególnego się nie dzieje, piersi nadal bola, mdłości są nadal tylko mniejsze, wilczy głód jest ale wieczorami zamienia się w niestrawność i bol żołądka a dzis bardzo zle spalam. Brzuch płaski jak deska, nic a nic nie widać. I boję się że dzidzia przestała się rozwijać. Wizyta za tydzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58ba33d11652.jpg
Tutaj USG robione przez brzuszek ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 08:30
Aishha, Zlaania1, sisi, Szczesliwa_mamusia, Jagódka_88, Kijanka, Magdalen, Gumcia1989, natki89 lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:A ja mam wrazenie ze juz po ciąży. Nic szczególnego się nie dzieje, piersi nadal bola, mdłości są nadal tylko mniejsze, wilczy głód jest ale wieczorami zamienia się w niestrawność i bol żołądka a dzis bardzo zle spalam. Brzuch płaski jak deska, nic a nic nie widać. I boję się że dzidzia przestała się rozwijać. Wizyta za tydzień.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Chyba w strachu ze cos moze byc nie tak. Tak długo czekalismy na te chwilę ze sie boje.
sisi, Kijanka lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Dziewczyny,
Byłam dziś u doktor Anity Hameli-Olkowskiej na badaniu i potwierdziła mi, że wszystko jest OK- zarodek ma 1,5 cm (7+6) i tętno 161. Z owulacji wychodzi mi z 8+0 więc nie jest źle.
Mam w końcu kartę ciąży i wszystko, jakoś tak mi lżej na duszy.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Iza34 wrote:A ja mam wrazenie ze juz po ciąży. Nic szczególnego się nie dzieje, piersi nadal bola, mdłości są nadal tylko mniejsze, wilczy głód jest ale wieczorami zamienia się w niestrawność i bol żołądka a dzis bardzo zle spalam. Brzuch płaski jak deska, nic a nic nie widać. I boję się że dzidzia przestała się rozwijać. Wizyta za tydzień.
Spokojnie kochana! Ja wczoraj tez lekarz mowilam ze sie bardzo boje bo czuje sie o nieba lepiej piersi tak nie bola itp! A w 7 tc tez mialam chwilowy przyplyw energii! Kazdy organizm jest inny! Mysl pozytywnie! My tez sie bardzo dlugo staralismy i jestem po 4 IUI i rozumiem Twoj stres ale trzrba cieszyc sie tym,ze sie udalo!