Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem po wizycie... i co się okazało..że są dwa pęcherzyki...dzisiaj kończę 5 tydzień...o MAMO...bliźniaki!!! ale gin uprzedza, żeby powiedzieć tylko partnerowi...bo zdarza się tak, że w kolejnej wizycie będzie tylko jeden... jestem w totalnym szoku i chyba nie wierze cały czas
Holibka, Spirit, Foremeczka, ListopadowaMama, brzankaa, Mama_Sary, kudłata, sisi lubią tę wiadomość
-
anqa123 wrote:jestem po wizycie... i co się okazało..że są dwa pęcherzyki...dzisiaj kończę 5 tydzień...o MAMO...bliźniaki!!! ale gin uprzedza, żeby powiedzieć tylko partnerowi...bo zdarza się tak, że w kolejnej wizycie będzie tylko jeden... jestem w totalnym szoku i chyba nie wierze cały czas2017 #1
2019 #2
-
Jeeej, bliźniaki! Gratulacje!
Kurczę, jak dodaję posty z telefonu, to ucina mi większość postaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 12:21
21.02.2019 - Beta HCG- 102,000
23.02.2019 - Beta HCG- 241,000
25.02.2019 - pęcherzyk
04.03.2019 - Beta HCG- 4715,000
11.03.2019 - jest ❤️
20.03.2019 - CRL 1,65 cm ❤️
01.04.2019 - CRL 2,69 cm ❤️
08.04.2019 - CRL 4,25 cm ❤️
CRL-5,49 ❤️ -
nie było wspomagania, w sierpniu miałam ciąże pozamaciczną, potem usuwanie jej skutków ubocznych czyli kilku torbieli...a te dwa pęcherzyki to totalny przypadek!! już zaczęłam myśleć po kilku miesiącach starań nad jakąś stymulacją, ale wyszło samo ...co się okazało, u mojego faceta są bliźniaki w rodzinie i u mnie też były nawet dwie pary, ale wszystko od strony sióstr naszych babć!! więc to albo jakaś odległa genetyka, albo kompletny przypadek
-
anqa123 życzę spokojnej ciąży Z wątku z mojej poprzedniej ciąży dziewczyna ma bliźniaki i jest w kolejnej (pojedynczej) ciąży i to już zaawansowanej! wszystko przed tobą!
natki89 witaj! Jak myślisz, jak sobie damy radę ze starszakiem i maluszkiem? Mnie trochę przerażają myśli o pierwszych miesiącach z dwójką
-
Hej dziewczyny, po 2,5 roku starań o pierwsze dziecko przyszedł i czas na mnie chociaż jeszcze ciężko uwierzyć w ten cud.
Beta 25.02 - 72
02.03 - 1144
Totalnie nie orientuje się w tych przyrostach tym bardziej że mój lekarz odradzal robić betę ale nie wytrzymałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 14:26
Beti82, VianEthel2, Spirit, Foremeczka, Basik83, sisi lubią tę wiadomość
-
Hej,
Po prawie roku starań - w styczniu ciąża biochemiczna ;(
Teraz 27 lutego dwie kreski na teście - po pierwszym cyklu z CLO.
Beta 27 lutego - 78,78 mIU/ml
Beta 1 marca - 243,98 mIU/ml
Oby teraz było wszystko OK! Wtedy będzie listopadowe szczęścieAishha, Foremeczka, sisi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się i ja. Termin na 02.11. byłam dziś na izbie przyjęć bo zaczęłam plamić. U mnie też dwa pęcherzyki za tydzień mam iść na wizytę do swojego lekarza i mają już być serduszka, wg tego co mówił dziś lekarz. Plamienie nie wiadomo skąd. Mam luteinę i duphaston. Mam odpoczywać, ale to ciężkie przy dwulatce.
Aishha, Foremeczka lubią tę wiadomość
-
kudłata wrote:Hej dziewczyny, witam się i ja. Termin na 02.11. byłam dziś na izbie przyjęć bo zaczęłam plamić. U mnie też dwa pęcherzyki za tydzień mam iść na wizytę do swojego lekarza i mają już być serduszka, wg tego co mówił dziś lekarz. Plamienie nie wiadomo skąd. Mam luteinę i duphaston. Mam odpoczywać, ale to ciężkie przy dwulatce.
kudłata lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
kudłata wrote:Hej dziewczyny, witam się i ja. Termin na 02.11. byłam dziś na izbie przyjęć bo zaczęłam plamić. U mnie też dwa pęcherzyki za tydzień mam iść na wizytę do swojego lekarza i mają już być serduszka, wg tego co mówił dziś lekarz. Plamienie nie wiadomo skąd. Mam luteinę i duphaston. Mam odpoczywać, ale to ciężkie przy dwulatce.
-
Dziewczyny, czy badacie w ciąży poziom progesteronu? Ze względu na wcześniejsze poronienie ginekolog, który poprowadzi moją ciążę zalecil badać progesteron, bo w pierwszej ciąży był niski. Przy pierwszym hcg progesteron byl na poziomie 34,47 ng/ml, a 5 dni pozniej juz 25,71 ng/ml. Ze względu na te moje pobolewania brzucha poszłam do ginekologa przy przychodni. Dał mi luteine dowcipnie i duphaston. Co myślicie? Cholernie się martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 18:59
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
ListopadowaMama wrote:Dziewczyny, czy badacie w ciąży poziom progesteronu? Ze względu na wcześniejsze poronienie ginekolog, który poprowadzi moją ciążę zalecil badać progesteron, bo w pierwszej ciąży był niski. Przy pierwszym hcg progesteron byl na poziomie 34,47 ng/ml, a 5 dni pozniej juz 25,71 ng/ml. Ze względu na te moje pobolewania brzucha poszłam do ginekologa przy przychodni. Dał mi luteine dowcipnie i duphaston. Co myślicie? Cholernie się martwię