Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymrt87 wrote:Mi lewa tylko drętwieje i puchnie potem w ciągu dnia powoli to odpuszcza a następna noc to samo. Jakoś lewy bok do spania nie służy ale wyboru nie ma. Na plecach zawroty głowy a na prawym boku ból biodra i drętwienie uda. 😁 A dzisiaj w nocy to mega głód złapał i jeszcze wybrałam się jeść.
A ja spalam na prawym boku a obudzilam sie ze zdretwiala lewa reka. Mialam spytac o to lekarza i oczywiscie zapomnialam.
Wstawilam jeszcze jedno pranie dla malutkuej. I ide się umyc. W nocy o polnocy strzyglam jeszcze męża i odpuscilam juz mycie, wstyd sie przyznac. I wcale mi sie teraz nie chce. Chyba bede miala "wolne" popoludnie, moi wybierają sie do kina. -
Iza34 wrote:Okropnie dretwieja mi na spaniu dlonie a teraz po przrbudzeniu sa spuchniete. Wam tez? Jest na to jakas rada?
Tak, ja juz to mam od ponad miesiąca. Już sie przywyczailam 😃 Mój lekarz zalecił na to magnez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 09:39
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co robiłyście z tymi cholernymi metkami w ubrankach dziecięcych?
Powiem szczerze, że mnie osobiście bardzo denerwują metki w moich własnych ubraniach. Pomyślałam więc, że takiego malucha będą drażnić tym bardziej.
Miałam dzisiaj ambitny plan, żeby usiąść ze skalpelem i pousuwać metki. Jednak one są wszywane z reguły tym samym szwem, który trzyma ubranko w kupie i skuteczne wyprucie metki wymaga ponownego zszycia ubranka. Nie ukrywam, że szyć nie umiem, nie lubię i mi się też nie chce.
No więc co robicie z tymi głupimi metkami? Wycinacie po linii czy jak? -
coma wrote:Ja też nie wycinałam - na kilku mąż wyciął, bo on ma pierdolca na tym punkcie i musiałam dać mamie do zszycia, bo ja to umiem co najwyżej doszyć guzik i to słabo.
O, to widzę, że prezentujemy zbliżony poziom umiejętności krawieckich -
nick nieaktualny
-
Ja metki wycinałam. Dziewczyny dziś rano odszedł mi czop!!! Czy to znaczy że to tuż tuż.
sisi lubi tę wiadomość
-
Moni** wrote:Ja metki wycinałam. Dziewczyny dziś rano odszedł mi czop!!! Czy to znaczy że to tuż tuż.
Nie, to znaczy, że odpadł Ci czop
Kijanka, ja nic nie robię z metkami, myślę, że jak utniesz to będą tym bardziej niewygodne, a wypruć się większości nie da...Kijanka lubi tę wiadomość
💙 -
Kurde myślałam że w końcu coś się zacznie dziać... ehh...
-
Kijanka ja też nic nie robiłam z metkami.
Moni** ja w pierwszej ciąży urodziłam tego samego dnia w którym odszedł mi czop, ale wiem że różnie bywa.13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
Ja wszystkie metki wycinalam, bo jak dla mnie było ich czasem więcej niż samego ubranka... Z tym, że ja ucinalam tak, żeby byl widoczny rozmiar i ewentualnie te obrazki z praniem (zaćmienie mam i nie wiem jak to nazwac 🤣🤣)
Kijanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie z tym czopem bywa roznie. Mi jak wypadnie to dopiero sie nakrece ze to juz.
Metki metkami. Ale szwy- ktoras juz o tym pisala. Ja coreczce zakladalam w szpitalu czapeczke na lewa stronę bo inaczej jej sie szwy wbijaly i plakala a każdy pytal czemu tak 😂. -
Domcias wrote:Ja wszystkie metki wycinalam, bo jak dla mnie było ich czasem więcej niż samego ubranka... Z tym, że ja ucinalam tak, żeby byl widoczny rozmiar i ewentualnie te obrazki z praniem (zaćmienie mam i nie wiem jak to nazwac 🤣🤣)
Ja tak samo Wyjatek jak byly bardzo male metki.
Z pozycji do spania zostal mi lewy bok 🤣Coreczka 11.2019 -
Poobcinalam metki nawet za bardzo się nad tym nie zastanawiałam bo one przy tak małym ubranku wydawały mi się wielkie. A rozmiar mam nadrukowany przy szyjce. Prawie nic nie zostało takiego że na oko trzeba rozmiar sprawdzać. To też nie jest wielki kłopot bo jak nałożę ubranko to będę widziała czy jest za duże czy dobre.