Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również gratuluję! Domcias, leżysz obok pracy mojego męża właśnie do niego dzwoniłam aż że tuż obok leży pierwsze dzieciątko urodzone SN z naszego forum i że tak fajnie Ci tam i tak szybko się udało! My sobie tego też życzymy Wiele dobrego słyszałam o Chałubińskiego a Ty to potwierdzasz My też chcieliśmy mieć Emilie jeśli byłaby dziewczynka, ale teraz oczywiście czekamy na Janka Dochodzcie do siebie szybko, super ze mała już załapała. Odpoczywaj!
-
wow, dziewczyny, gratulacje!!! Co za dzień! Dobrze, że wczoraj praktycznie dokończyłam wyprawkę bo nie znamy dnia ani godziny
edit: Kijanka u mnie jutro donoszona i zero zwiastunów porodu, brzuch to prawie pod szyją mam taki wysoki, szyjka twarda i zamknięta. A tak się bałam porodu przedwczesnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:39
-
Dziękuję dziewczyny za gratulacje. Teraz malutka jest na obserwacji, ale przed 8 miałam ją chwilkę u siebie. Przyssala sie do drugiej piersi. Pani od laktacji sprawdzała piersi i mleczko jest, takze będziemy rozkręcać powoli fabrykę 😁 Kurcze, czuję sie tak dobrze, ze najchetniej dzis juz bym pojechala do domu. No, ale wiadomo, dzieciatko trzeba poobserwowac.
Kijanka, Audreyyy, Moni**, Esti, Alu_87, Kimsik, Zlaania1, sisi, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Domcias porządna czekolada Ci się należy 😂 i wiele innych do tej pory zakazanych rzeczy
-
nick nieaktualny
-
Domcias wow, ale super akcja.
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. Zdrówka dla was i waszych pociech dziewczyny i spokojnego powrotu do formy!2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Domcias, nieplanowana gratulacje!! Meggs kciuki!!No to zaczęło się, a ja jeszcze marzę by wytrzymać 2 tygodnie...32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
U mnie zabawnie - skurcze piszą się poza skalą, ja ich w ogóle nie czuję Podczas badania doktor ocenił, że szyjka idealnie gotowa do porodu i że 30% porodu już za mną, co nie wiem, jak należy interpretować Do terminu mamy małe szanse dotrwać, wg doktora najlepiej byłoby urodzić za około tydzień (akurat 1.11 mi się mało szczęśliwy wydaje, no ale cóż...), ale też nic nie jest przesądzone i kazał umówić wizytę na 7go
Położniczo idealnie - AFI 9, łożysko II stopnia bez cech nadmiernego starzenia, przepływy piękne, Julka - wg dzisiejszego pomiary - 3100 g. Te pomiary, przez częstotliwość moich wizyt, mnie zaczynają bawić, bo wychodziłoby, że dziecko mi przytyło 350 gramów z 72 h. Chyba zacznę obstawiać kto ma rację \Esti, Moni**, Kijanka, sisi, Cecylia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hej dziewczyny ! Gratulacje mamusią i powodzenia przyszłym mamusia
Skoro już jesteście tak blisko końca, chciałam zapytać każdej z was jaki poród wybieracie SN czy CC i dlaczego taki wybór?
Czy będziecie rodzić w prywatnej placówce czy państwowym szpitalu ? A może np we własnym domu ?
Chciałabym poznać wasze opinie na temat porodów i czym się kierowałyście
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
reset wrote:U mnie zabawnie - skurcze piszą się poza skalą, ja ich w ogóle nie czuję Podczas badania doktor ocenił, że szyjka idealnie gotowa do porodu i że 30% porodu już za mną, co nie wiem, jak należy interpretować Do terminu mamy małe szanse dotrwać, wg doktora najlepiej byłoby urodzić za około tydzień (akurat 1.11 mi się mało szczęśliwy wydaje, no ale cóż...), ale też nic nie jest przesądzone i kazał umówić wizytę na 7go
Położniczo idealnie - AFI 9, łożysko II stopnia bez cech nadmiernego starzenia, przepływy piękne, Julka - wg dzisiejszego pomiary - 3100 g. Te pomiary, przez częstotliwość moich wizyt, mnie zaczynają bawić, bo wychodziłoby, że dziecko mi przytyło 350 gramów z 72 h. Chyba zacznę obstawiać kto ma rację \
Ja usłyszałam wczoraj to samo. Że w przeciągu tygodnia urodzę. Ale mnie już nie chciała umowic na kolejną wizytę. Mimo wszystko udało mi się gdzieś wcisnąć między pacjentkami 😁Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam! Meggs, trzymam kciuki!!!
U mnie skończyła się laba. Zdecydowaliśmy, ze już do porodu nie posyłamy synka do przedszkola, bo zaczyna się okres infekcyjny i jak nam się rozchoruje to trzeba go będzie izolować od młodego a to nie będzie dobry początek znajomosci no i jeszcze go muszę zaszczepić wiec musi być zdrowy. Wczoraj go zostawiłam w domu bo skarżył się, ze go boli brzuszek. Cały dzień było ok. a wieczorem atak krtaniowego kaszlu czego nigdy nie miał. Dobrze, ze był steryd w apteczce to uniknęliśmy szpitala. Ale noc nie moja, bo cały czas strach, ze może zacząć się dusić -
nick nieaktualnyJa po wizycie. Tymek wazy 2416. Kruszynka.lezy dalej miednicowo. Bez szans na obrot juz w tej chwili. Mam malo wod. Dostalam juz skierowanie na cesarke i na ktg. Mam w poniedzialek dzwonic do szputala i sie na ktg umawiac. Na wizycie mialam wysokie cisnienie. Mam mierzyc 4x dziennie. Jak dalej bedzie wysokie,to mam od razu jechac na ip. No,chyba czas jutronspakowac torbe dla siebie
-
nick nieaktualny