Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agawa wrote:Alu, mam zrobić morfologię, Na,K, PT, APTT, TSH.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Coma kocyków nigdy za wiele 🤣. A Kaczorowska to nawiasem mówiąc strasznie irytująca jest i jej wypowiedzi.
Zastanawiam się ciągle czy kupić puszkę mleka MM. Mąż twierdzi że nie ale ja mam wątpliwości a jeżeli tak to jakie. Teoretycznie powinnam kupić dla alergików bez laktozy. Ale wszędzie jest opinia że bez oznak u dziecka nie powinno się takiego podawać tzn zaczynać od niego. koleżanka co niedawno urodziła odstawiła nabiał w swojej diecie i dziecko od razu spokojne i bez kolek takich okropnych jakie miał. I też przeciez nie ma diety matki karmiącej obecnie jest taki pogląd. -
Ooo Krupa w ciazy?
Ale jestem do tylu z newsami 🙈 Tak to jest jak w TV leci glownie Peppa pig 😂😂😂25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMrt87- mi maz sam kazal kupic puszke nutramigenu. Kup, niech bedzie awaryjnie.bo moj 1 synek na wszystko reagowal. Bylam na bardzo restrykcujnej diecir,a i tak mu ciagle cos bylo. A jak orzeszlismy ma nutramigen,to wszystkie objawy jak reka odjął. Ale nastawiam sie na kp.
Ja jeszcze musze spakowac torbe starszemu synkowi. Zeby w razie czego podrzucic go do siostry. No i jutro oficjalnie ciaza donoszona. Zaczynam sprzatacmrt87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde, poszlam na insta zobaczyc Krupe i stwierdzilam, ze zaczela sie chyba naciagac i szprycowac czyms twarz, co? 🙈
Dawno jej nie widzialam, a taka byla ladna - amerykanska 😬25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Kurde, poszlam na insta zobaczyc Krupe i stwierdzilam, ze zaczela sie chyba naciagac i szprycowac czyms twarz, co? 🙈
Dawno jej nie widzialam, a taka byla ladna - amerykanska 😬
Nie palam do niej miłością ale czasami podgladam i ta jej twarz to chyba efekt ciąży. -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Donoszona 37t0d.
To ja tez juz, tzn. za 2 dni bede miala donoszona? Czy jeszcze tydzien? Naprawde to juz? Bo nie wierze. Bo do terminu jeszcze 3 tyg. To chyba nie prawda.
A sprzątać -hmm, nie wiem czy dam rade. Mam teraz takie klucie podbrzusza po wysiłku lub dluzszym staniu czy siedzeniu ze jak mnie zlapie to zgina w pol i nie jestem w stanie dac kroka, lezenie pomaga, poleze, wstane, cos tam zrobie, znów klucie i tak na okrągło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój w 34+0 2600. Ale te pomiary to tak w przybliżeniu raczej, ja patrzę na średni percentyl mniej więcej jakim jedzie od samego początku (nie tylko z wagi ale wszystko mniej więcej po trochu) i wg tego patrzę na wagę.
Edit. Ja przy każdej czekoladce i ciasteczku jakie zjadam wyobrażam sobie jak mu głowa rośnie w obwodzie, serioWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 04:48
sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:To ja tez juz, tzn. za 2 dni bede miala donoszona? Czy jeszcze tydzien? Naprawde to juz? Bo nie wierze. Bo do terminu jeszcze 3 tyg. To chyba nie prawda.
A sprzątać -hmm, nie wiem czy dam rade. Mam teraz takie klucie podbrzusza po wysiłku lub dluzszym staniu czy siedzeniu ze jak mnie zlapie to zgina w pol i nie jestem w stanie dac kroka, lezenie pomaga, poleze, wstane, cos tam zrobie, znów klucie i tak na okrągło.
Co do Krupy,mysle,ze po prostu zmaga sie zatrzymaniem wody w organizmie i jej tearz jest opuchnieta.
Moj w 36t1d wazyl 2416. Ale on z tych mniejszych. W zasadzie od 20tyg. -
Mam pytanie we wtorek rano miałam wizytę, jedynie na fotelu. W moim odczuciu było badanie było "głębsze" aż chwilkę zabolało. Pan doktor przeprosił i skończył. Po wizycie mam krew w sluzie, nie jakos dużo, ale do dzisiaj jest. Jak długo może się utrzymywać ta krew po badaniu?
Nie wiem do kiedy traktować to jako normalne.
Synuś rusza się normalnie i mamy już 37+6