Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
E, to mi aplikacja pokazuje jeszcze 29 dni do terminu Ale właśnie coś tam wpakowałam do torby kolejnego, złożyłam w polowie łóżeczko Chicco (bo je całe prałam) i może dziś coś wyprasuje hmm. Ale narazie jadę na ściągnięcie hybrydy bo starszak w końcu w żłobku. Muszę to zrobić bo już wyglądam paskudnie! Chce zrobić teraz przezroczysta A jak wrócę to obiad, małego odebrać potem zajęcia dodatkowe i wieczorem może się w końcu uda zobaczyć w szpitalu z jakąś położna. Muszę obgadac te ankietę anestezjologiczna i czy można wykupić prywatna sale poporodowa. Podobno można ale nikt nie umiał mi powiedzieć jak to zrobić. Z jednej strony fajnie leżeć z kimś ale z drugiej ostatnio leżałam z 5 osobami oprócz mnie i to był koszmarek.
-
Dzień dobry
Ja mam 9 dni do terminu.
NIby mam rozwarcie na opuszek od tygodnia, ale szyjka jeszcze ponoć też długa.
Więc jestem też raczej w teamie #nicsieniedzieje
Teściowa w sobotę z Australii przylatuje. Leci do domu 18 listopada. Mam nadzieję, że się rozpakujemy tak, abym zdążyła z małym wrócić do domu zanim biedna mamusia będzie musiała spadać na lotnisko.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyJanka78 wrote:Ja już nie wiem co słowo sex znaczy chyba przypomnę sobie na Wikipedii 😉dziewczyny ja z pytaniem o ranę po cc.bardzo piecze i jest opuchnięta .lekarze oglądają dwa raxy dziennie ale wiadomo jak jest.cos stosowalyscie?do tego wyszły mi po cc straszne hemoroidy i tu już dali mi czopki.wszystko boli jak zyc😉?ale nikos grzecznie śpi i je wiec to wynagradza😍
-
Nie można tak szybko Suticronu. Można na wizycie pologowej po 6;tyg o niego spytać.
-
Iza34 wrote:Ja na pewno wezme torbe jak bedziemy jechać szpital oglądać.
mao lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Audreyyy wrote:Ja bym jeszcze nie chciała bo do terminu prawie 3 tygodnie, spokojnie bym chciała czekać jak się potoczy ale jak mi mają wywoływac piątego to jednak wolę, zeby się wcześniej zaczęło. Dzisiaj ide piechotą do luxmedu, spory kawał drogi, żeby codziennie jakis spacer zaliczyć.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
Była u mnie położna. Powiedziałam że obawiam się o laktację po cesarce i że w szpitalu nie otrzymam pomocy.obejrzała moje brodawki i stwierdziła że idealnie a jak mi ponaciskała sutek to bolało jak cholewa, ale mleko się pojawiło. No i dostałam ochrzan za masowanie brzusia. Podobno macica się stawia i powoduje to skurcze.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:No wlasnie kiedys slyszalam że dotykanie brzucha pod koniec ciąży może wywolac skurcze. Ale ile w tym prawdy? Ja nie masuje chyba ze mi mocno noga napiera ale sporo dotykam. I wez teraz przestan jak on taki fajny.
-
Hej dziewczyny, jestem mamą z Krakowa, do tego od niedawna ruszyłam ze swoją działalnością fotograficzną
Jeśli jesteście z okolic Krakowa lub samego Krakowa i planujecie ochrzcić swoje dziecko to z wielką przyjemnością oferuję swoje usługo fotografa
Jeśli jesteście zainteresowane to piszcie do mnie prywatną wiadomość
A jeśli jeszcze są tu mamy które nie urodziły to też podpowiadam aby zamówić sesję tzw. Fresh 48, którą wykonuje się w pierwszych dobach życia maluszka, jeszcze w szpitalu To są piękne zdjęcia i uwierzcie, że warto je robić -
coma wrote:Byłam dziś na KTG i pewnie Was zaskoczę, ale jeszcze nie rodzę Pogadałam sobie w poczekalni z kobietą 11 dni po terminie i widziałam swoją przyszłość
Jestem jeszcze dalej od porodu niż Ty. Pierwsze KTG mam 5.11 -
Ale było mi szkoda tej Pani, już widać było, że ma dość wszystkiego - miała pocięte skarpetki, bo miała takie obrzęki na stopach, dłonie miała kompletnie spuchnięte, była tak zrezygnowana kompletnie... Mówiła, że jej starsza córka uznała, że dzidziuś się jeszcze nie urodził, ale już go nie lubi bo tak przedłuża
-
nick nieaktualnyU mnie seksu prawie nie ma w tej ciąży, bo mąż się boi ciagle czegoś, ostatnio, że mały wyjdzie z zezem. No comment.
Apolonia chyba mam takie drgania jak opisujesz, ja to określiłam że to coś jakby mokry pies się otrzepywal?
Też cały czas głaszcze brzuszek, jak tu nie glaskac jak mi skacze i się wierci mały w środku, czasem go łaskocze w stopy też jakby takie głaskanie przyspieszało poród to nikt by nie donosił chyba do terminu.