Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolina91 wrote:Z nadzieją, że w koncu zbliza się wymarzony zbawienny drugi trymestr robie sobie właśnie podejście do małej slabej kawki z mlekiem. Pierwszej od chyba koncowki marca 🤔 Uwielbiam kawe, dwie dziennie to norma ale odrzucilo mnie w ciazy, nie wchodzila mi kompletnie a w deszczowe pochmurne dni chodze i zaziewuje sie na smierc!!
Zauwazylam ze tez mam juz lekki brzuszek 😳 Tzn ja ogolnie do chudzinek nie naleze bo 162cm wzrostu i 65,5kg wuec brzuszek plaski nie byl wiec i nie jest ale juz nie moge go calkiem wciągnąć 😂 No i uwypuklil sie bardziej tak na dole.Paolina91 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 2 pary legginsów z lidla i jedne S i są mi w sumie małe, z kolei M za duże, no ale kiedyś do tych M 'dorosnę' 😜 ogólnie są fajne, tylko no niewymiarowa do nich jestem
bluzki mam w szafie takie które chyba dadzą radę z rosnącym brzuchem, no ale wyjdzie w praniu.
Ja też z domu pracuję, kilka dni temu skończyłam brać encorton ale też że względu na to gin zawsze mnie pyta czy na pewno siedzę w domu -
Pauliśka wrote:I jak Ci poszło z kawką? Mnie też totalnie odrzuciło i zastanawiam się czy dam radę wrócić, bo póki co na samą myśl mi niedobrze 🙈
Chcialam zacytowac i polubilam 🤦♀️ Nie o to chodziło 😂 Wiesz co wypilam jakos bez wiekszych problemow. Jak o niej myslalam to tez ciezkawo ale smak mi podszedl 🤔 Czasem tak mam ze mysle o jedzeniu i mi nie dobrze a jak zaczne jesc to juz jest ok i tu bylo to samo 🤪11.02.2016r Aniołek
-
Ja polecam leginsy z granatovo, chyba na pieknamama kupiłam. Jakość matreialu i wygoda mnie zachwyciła. Na ten czas gdzie brzuch nie jest jeszcze taki duży są super, a i po ciąży można je nosić. Na moje 158 wzrostu są ok, trochę zawijam na dole.Starania od 2015. Leczenie Artvimed od 2018:
2 X IUI ☹️
I IMSI 2018/2019: 5.1.1 - cb; 4.1.1 ☹️, 4.2.2. ☹️
II IMSI, 02.2020 ET, 9dpt 188, 11dpt 557, 23dpt ❤️, Sanco ok, 14+5tc 😭 💔
12.2021, FET 3.2.2 i blastki stadium 2: 10dpt 627, 12dpt 1452, 20dpt jeden GS+YS, 10.02 6,5 cm - prenatalne ok, Sanco ok♥️, 16+4tc 😭💔
Czynnik męski. Kir AA; HLA C2; PAI1 4G/5G hetero; MTHFR A1298C hetero. Niedoczynność tarczycy. Cienkie endometrium.
Starania ostatecznie zakończone. Żyjemy dalej po prostu we dwoje. -
Witajcie. Ja pracuję w szkole i przedszkolu. W szkole zdalnie, a do przedszkola wczoraj wróciłam, ale na razie mam dyżur tylko raz w tygodniu - póki jest mało dzieci. Jak szkoła wróci GHzdo normy to chyba już nie będę ryzykować.
Również polecam spodnie ciążowe z h&m. Miałam w pierwszej ciąży i teraz też zamierzam kupić, ale w lecie to nie ma jak sukienki
Grlui lubi tę wiadomość
-
Paolina91 wrote:Blair slyszalam ze lidlowe leginsy sa troche dlugie w sensie na wyzsze dziewczyny 🤔
Ja akurat jestem wysoka więc mam problem zawsze żeby wszystko było dla mnie odpowiednio długie 😜 dla mnie te legginsy są tak minimalnie nad kostkę, przy wzroście 178cm, chyba to ten model https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Legginsy-damskie-ciazowe/p100275318
Tylko właśnie mam problem z ich rozmiarami, zdecydowanie większy brzuch mi potrzebny do tych legginsów, w tyłku dobre, a na brzuchu wszystko wisi i zjeżdżają. W tych jeansach z h&m mogę już chodzić, bo zdecydowanie lepiej ten pas na brzuch jest dopasowany.Grlui lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Ja akurat jestem wysoka więc mam problem zawsze żeby wszystko było dla mnie odpowiednio długie 😜 dla mnie te legginsy są tak minimalnie nad kostkę, przy wzroście 178cm, chyba to ten model https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Legginsy-damskie-ciazowe/p100275318
Tylko właśnie mam problem z ich rozmiarami, zdecydowanie większy brzuch mi potrzebny do tych legginsów, w tyłku dobre, a na brzuchu wszystko wisi i zjeżdżają. W tych jeansach z h&m mogę już chodzić, bo zdecydowanie lepiej ten pas na brzuch jest dopasowany.
Przymierzalam kiedys jeansy w hm ciazowe w poprzedniej ciazy to byly boskie 😍 ten pas taki wlasnie mocno uciagliwy dopasowany. A ja kupiłam jeansy z hm uzywane i nie byly juz takie fajne. Moze dlatego ze ten pas sie juz rozciagnal 😭11.02.2016r Aniołek
-
Domimi wrote:Ja polecam leginsy z granatovo, chyba na pieknamama kupiłam. Jakość matreialu i wygoda mnie zachwyciła. Na ten czas gdzie brzuch nie jest jeszcze taki duży są super, a i po ciąży można je nosić. Na moje 158 wzrostu są ok, trochę zawijam na dole.
Uuuuaaaa ale jaka cena szalona tych leginsow 😱11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Uuuuaaaa ale jaka cena szalona tych leginsow 😱Starania od 2015. Leczenie Artvimed od 2018:
2 X IUI ☹️
12.2021, FET 3.2.2 i blastki stadium 2: 10dpt 627, 12dpt 1452, 20dpt jeden GS+YS, 10.02 6,5 cm - prenatalne ok, Sanco ok♥️, 16+4tc 😭💔
Czynnik męski. Kir AA; HLA C2; PAI1 4G/5G hetero; MTHFR A1298C hetero. Niedoczynność tarczycy. Cienkie endometrium.
Ja wolalabym uniknac kupowania kurtki tak na krotko na zime, tamtym razem mialam koncowke ciazy na poczatku lata to w sportowej kurtce meza chodzilam na spacery wiosna
Poki co mam legginsy i jeansy z lidla ciazowe, na ten moment daja rade, ale jeszcze jakis chce poszukac. -
Ja niby mam termin na początek listopada, ale mam jeden taki rozkloszowany płaszczyk, liczę, że mi się tam brzuch zmieści w 9 miesiącu
. Jak nie to kupię może wiązany, żeby był też na po ciąży.
Starania od 2015. Leczenie Artvimed od 2018:
2 X IUI ☹️
Kochane jutro o 14.00 prenatalne !
Trzymajcie kciuki,żeby wszystko było ok:)
Na weekend mówimy rodzicom także będzie ładne aktualne zdjęcie;)blair., Malamii26, Pauliśka, MirelS, Domimi, żona_męża, Tigana, Alexis, kkasia, Grlui lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja tam piję kawę nawet mój gin mówił że mogę ale ja mam niskie ciśnienie
Powiedzcie czy wy też tak reagujecie na zmianę pogody u mnie to masakra ból głowy osłabienie. W pierwszej ciąży tak nie miałam
Fajnie że wasze wizyty pozytywne ja mam wizytę dopiero 25.05
To wy wszystkie takie chudzinki ja przy wzroście 160 waga 74kg teraz 73 ale nie mam zachcianek odrzuca mnie od smażonego jadlabym same warzywa ale to chyba lepiej -
Ja nie zdazulam wrocic po pierwszej ciazy do pracy
Druga zastala mnie w trakcie zaleglego urlopu wypoczynkowego. Od razu wzielam l4. Z jednej strony wirus a z drugiej wiecej by bylo zamieszania z moim powrotem. Zwalniaj osoby z zastepstwa i potem przyuczaj nowe po kilku miesiacach.
Ja mam jutro prenatalne o 10. Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej juz wchodzi stres.Niercierpliwa v2.0, żona_męża, Malamii26, Alexis, kkasia lubią tę wiadomość