Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Ewka powtórzyli dzisiaj Usg? Jak sytuacja?
Tak. Pecherzyk 2,2 mm beta 2100❤.
Nie chcą mi powiedzieć do kiedy będą mnie trzymać a w weekend chyba nawet badań nie robią...pecherzyk pewnie rosnie powoli i zanim cialko żółtkowe się pojawi to chyba jeszcze trochę?kkasia, Freja000, Czykoty lubią tę wiadomość
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewa u mnie było widać w 5+3 tc ale nie wiem przy jakiej becie bo nie robiłam już później...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Do pokoju dali mi już trzecia osobe. Obawiam się tego koronawirusa kurde tu jest tyle ludzi. Zmieniają się pielęgniarki, położne, lekarze. Sam obchód to 10 osób.
Odwiedzin nie ma. W drzwiach mąż może mi tylko coś podać. A przy wejściu głównym stoi policja.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Wróblowa wrote:Ewa u mnie było widać w 5+3 tc ale nie wiem przy jakiej becie bo nie robiłam już później...
A pecherzyk już wcześniej widziałaś czy za jednym razem ? U mnie jest spore opóźnienie albo ja źle policzyłam wiek ciąży.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:A pecherzyk już wcześniej widziałaś czy za jednym razem ? U mnie jest spore opóźnienie albo ja źle policzyłam wiek ciąży.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Wszystko razem, bo wcześniej jak byłam u mądrej pani doktor to nawet jajnika nie mogła znaleźć a co dopiero pęcherzyk 🙄 nota bene ona urzęduje u nas w szpitalu także miej ja na baczności
Która to taka? Mnie już nic nie zdziwi na naszej wsi😁 u mnie przecież rzekomo była krew w brzuchu a się okazało, że to plyn po owulacji😱endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Która to taka? Mnie już nic nie zdziwi na naszej wsi😁 u mnie przecież rzekomo była krew w brzuchu a się okazało, że to plyn po owulacji😱
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ewka, u mnie przy becie ponad 3000 był sam pęcherzyk (to było 4+5). A ciałko uwidocznili mi przy becie prawie 12000 i to był 5+2
może było już wcześniej, ale nie robili mi USG w piątek,jak beta byla ponad 6000. Dopiero w niedzielę mnie zbadali przy prawie 12000.
-
Nula30 wrote:Ewka, u mnie przy becie ponad 3000 był sam pęcherzyk (to było 4+5). A ciałko uwidocznili mi przy becie prawie 12000 i to był 5+2
może było już wcześniej, ale nie robili mi USG w piątek,jak beta byla ponad 6000. Dopiero w niedzielę mnie zbadali przy prawie 12000.
A nie wiesz jakie miał wymiary ? U mnie przy 1600 było widać pęcherzyk. Zastanawiam się czy mnie wypuszcza jak zobaczą ciałko czy dopiero jak będzie bic serce. Co jest dla nich potwierdzeniem, że ciąża jest w macicy ?
Położna mi powiedziała, że być może czekają na serduszko ale to przecież kupa czasu jeszcze.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:A nie wiesz jakie miał wymiary ? U mnie przy 1600 było widać pęcherzyk. Zastanawiam się czy mnie wypuszcza jak zobaczą ciałko czy dopiero jak będzie bic serce. Co jest dla nich potwierdzeniem, że ciąża jest w macicy ?
Położna mi powiedziała, że być może czekają na serduszko ale to przecież kupa czasu jeszcze.
Niestety nie wiem jakie miał wymiarymnie trzymali aż się pojawiło ciałko. Chcieli dłużej (bo mało pacjentek mieli sic!) ale powiedziałam,że jeśli nie ma poważnych wskazań to chce do domu. Zgodzili się z zastrzeżeniem,że mam iść do lekarza za tydzień. Wstępnie (jeśli nie odwołają) idę w poniedziałek.
-
Nula30 wrote:Niestety nie wiem jakie miał wymiary
mnie trzymali aż się pojawiło ciałko. Chcieli dłużej (bo mało pacjentek mieli sic!) ale powiedziałam,że jeśli nie ma poważnych wskazań to chce do domu. Zgodzili się z zastrzeżeniem,że mam iść do lekarza za tydzień. Wstępnie (jeśli nie odwołają) idę w poniedziałek.
Rozumiem. Ja się z jeden strony obawiam wypisać na własne żądanie a z drugiej już nie chce tu być. Ale wiadomo, co teraz najważniejsze.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Wszystko ok ❤ serduszko bije ❤ później wrzucę foto 😊
Niercierpliwa v2.0, Ewka1700, żona_męża, Alexis, Nula30, Moniiiikaaaa, Czykoty lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin