Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Dzięki, widziałam ją na znanym lekarzu, oglądałam nawet wizyty ale na razie nie ma terminów w Katowicach na koniec kwietnia, jak gin nikogo innego nie poleci to będę u niej próbować
Ja się do niej umówiłam do Gyncentrum. Mam nadzieję że jutro zobaczę serce i że nie zrobiłam tego na wyrost. -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Ja się do niej umówiłam do Gyncentrum. Mam nadzieję że jutro zobaczę serce i że nie zrobiłam tego na wyrost.
Na pewno będzie serduszko!
Ja do gyncentrum mam uraz, więc będę polować pewnie w klinice magnuccy albo w cm sodowski ewentualnie jeszcze w Rudzie śląskiej -
nick nieaktualnyblair. wrote:Na pewno będzie serduszko!
Ja do gyncentrum mam uraz, więc będę polować pewnie w klinice magnuccy albo w cm sodowski ewentualnie jeszcze w Rudzie śląskiej
Też mam uraz do Gyncentrum ale pierdziele to. Podpadną mi to jazdę zrobię. Już mi babka z rejestracji ciśnienie podniosła. -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Jak jesteście ze Śląska to w Angeliusie normalnie lekarze przyjmują i prenatalne też są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 13:45
-
nick nieaktualny
-
melduję pęcherzyk ciążowy w macicy. na resztę narazie za wczesnie:)
mam skierowanie na bete morfo glukoze tsh. mam przyjść do niego za 2tyg i wtedy wypisze mi te wszystkie badania z krwi😊
JustynaG, Gagatka, Czykoty, Niercierpliwa v2.0, Malamii26, Zula36, blair., Aleksandraaa, Rożaa, Alexis, boo123, Basia38, Wróblowa, kkasia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wspaniałe wiadomości 😊😘
Zulugula, Aleksandraaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulu gratulacje 😍 suoer, ze dostałaś zdjecie i możemy na nie popatrzeć, a jeszcze fajniej, ze miałyśmy w tym samym dniu ostatnia miesiaczke:) wyovrazam sobie ze u mnie jest podobnie
U mnie wizyta w następny poniedziałek (5t6d) i zastanawiam się czy bd juz serduszko, czy bd ok...
Kiedy zobaczylyscie Serducha?
Witam wszystkie nowe mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 17:35
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Aleksandraaa wrote:Zulu gratulacje 😍 suoer, ze dostałaś zdjecie i możemy na nie popatrzeć, a jeszcze fajniej, ze miałyśmy w tym samym dniu ostatnia miesiaczke:) wyovrazam sobie ze u mnie jest podobnie
U mnie wizyta w następny poniedziałek (5t6d) i zastanawiam się czy bd juz serduszko, czy bd ok...
Kiedy zobaczylyscie Serducha?
Witam wszystkie nowe mamusie
Aleksandra wizytujemy razem, o której masz ? u mnie 7:40 -
Magda603 wrote:Dziewczyny pobolewają mnie dzisiaj jajniki, to 5 tydz i 4 dzień czy to normalne? Martwię się. Umówić się na pierwszą wizytę lekarz kazal mi dzwonić pod koniec tygodnia.
Tak się czasem dzieje, mnie też czasem bolą. Do tego czasami ból podbrzusza. Macica się powiększa dlatego czasem czuc vol czy jakieś ciągnięcia i kłucia -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Aleksandra wizytujemy razem, o której masz ? u mnie 7:40
Niecierpliwa to bedzie pierwsza wizyta:)? Ktory tydz i dzien u Cb bedzie ?
Bedziesz pierwsza kochana:) ja mam na godz 10:00
Chodzicie na wizyty w maseczkach ? U nas coraz więcej zarazonych w mieście i sie zastanawiam czy sobie takiej nie założyć 🙈😓
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Gratulacje Zulu zastanawia mnie po co ta beta skoro jest pęcherzyk
nie slyszal jak mu mówiłam że sprawdzalam przyrost i dlatego a w systemie widzial tylko 2gi wynik, bo pierwszy robilam poza przychodnia, a chętnie zrobię więc nie protestowalam 😀💙 11.2020
💗 11.2023