Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Cudownie:) gratulacje:) to pierwsze Wasze dzieciaczki?
Taak pierwsze i długo starane 😊
Dziękuję za wszystkie miłe słowa 😊
KasiaAsia co do bólu gardła mój ginekolog polecił serię prenalen to są tabletki do ssania dla kobiet w ciąży - mi pomogły, a z domowych to maliny + miódNiercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Zulugulu, w żadnym wypadku nie piłam do Ciebie. Mówiłam ogólnie bo teraz wiele z nas jest na etapie robienia różnych badań
jeśli lekarz kazał skontrolować to tak zrób, szczególnie, że i tak będziesz w przychodni.
Żona_meza, gratuluję nowiny nasz trzypakużona_męża lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaAsia wrote:Żona męża cudowne wieści z rana, gratuluję potrójnie ☺️
Dziewczyny macie sprawdzone domowe sposoby na ból gardła? Nic mi nie przychodził do głowy oprócz mleka z miodem. Boli mnie od 3 nad ranem.. -
żona_męża wrote:Jestem po wizycie jejku tyle emocji bo w usg zamiast jednego serduszka zobaczyłam DWA!! Uczucie nie do opisania, w sumie to nadal to do mnie nie dociera!! W mojej ani w M najbliższej rodzinie nie było bliźniąt, dlatego tym bardziej 7.11 czeka nas mała „rewolucja” ❤️❤️ Mówcie do mnie trzypak 🤪
żona_męża lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:jeśli pijecie do mnie to tak się składa że mam tam tez inne badania nie tylko sama beta, morfo glukoza tarczyca itd. jeśli mialabym wybierać to bym nie szła , siedze w domu od 2tyg i nie wychodze nigdzie procz lekarza. i ciągle się waham przed tymi badaniami ale trochę się przestraszylam że każe mi zrobić tez bete. on jednak jest lekarzem nie ja i wy chyba tez nie. jedno poronienie mam już za sobą więc mam teraz mocną zagwostke co zrobić 😕
-
nick nieaktualny
-
żona_męża wrote:Jestem po wizycie jejku tyle emocji bo w usg zamiast jednego serduszka zobaczyłam DWA!! Uczucie nie do opisania, w sumie to nadal to do mnie nie dociera!! W mojej ani w M najbliższej rodzinie nie było bliźniąt, dlatego tym bardziej 7.11 czeka nas mała „rewolucja” ❤️❤️ Mówcie do mnie trzypak 🤪
Gratulacje ❤️❤️ jak mezus zareagowal? Teraz kochana musisz zmienić zdjęcie profilowe na dwie pineski
Zulugula ginekolog wie co robi
KasiaAsia ja zawsze płukam gardlo wodą z solą. A znajoma która pracuje w aptece jeszcze polecała mi wode+wode utleniona(ale nie wiem czy można w ciąży)żona_męża lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:wow żono męża, gratulacje!
Czy byłaś stymulowana clo? Ja byłam, podobno wtedy większa szansa na bliżniaki...
Ogólnie miałam problem z dojrzewaniem pęcherzyków i już po pierwszym cyklu z lamettą i ovitrelle udało się 😊 ogólnie na pierszym usg w 4+3 był tylko jeden maleńki pęcherzyk tymbardziej trzypak cieszy
Frelcia na tymczasie omyłkowo polubiłamOdpuszczonaNona, Aleksandraaa lubią tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Aleksandraaa wrote:Gratulacje ❤️❤️ jak mezus zareagowal
? Teraz kochana musisz zmienić zdjęcie profilowe na dwie pineski
Aleksandraa dokładnie teraz już zdjęcie nieaktualne
Mąż się popłakał, wogóle płakaliśmy razem ze szczęścia oczywiścieblair., Aleksandraaa lubią tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
nick nieaktualnyżona_męża wrote:Aleksandraa dokładnie teraz już zdjęcie nieaktualne
Mąż się popłakał, wogóle płakaliśmy razem ze szczęścia oczywiście
Podejrzewalas cos?
Ja mam podejrzenia ze bedzie jak u Ciebie. Mam brzuch juz wystajacy. I uczucie ciezkosci w brzuchu. Do tego usg mam dopiero 17.04 przez tego 👑👑👑😥 -
Wow żona meza!!!!gratuluje z całego serca !!!! ♥️♥️♥️ Cały dzień mnie nie było a tu takie niusy i wieści !!!! Fantastycznie
Ja dziś powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży... musiałam ze względu na zwolnienie od poniedziałku. Trochę miałam stresa.żona_męża lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa dziękuję za miłe słowa 😊
casteam, Polinek nic kompletnie nie podejrzewałam (przyrost bety w normie, a jak pisałam wyżej na pierwszej wizycie w 4+3 był widoczny jeden, maleńki pęcherzyk). A wczoraj lekarz przykłada głowicę i mówi „oo piękna ciąża bliźniacza” a ja „yyyyy” i płacz 😂 totalnie totalne zaskoczenie, a później „niech Pani patrzy tu serduszko jednego, o a tu drugiego, a teraz zrobię Pani fotkę obu” ale przez to że cały czas płakałam to prawie nic nie pamiętam 🤯
Także po pierszej wizycie nie można być niczego pewnym💙💙 bliźniacza mama -
Wróblowa wrote:Wow żona meza!!!!gratuluje z całego serca !!!! ♥️♥️♥️ Cały dzień mnie nie było a tu takie niusy i wieści !!!! Fantastycznie
Ja dziś powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży... musiałam ze względu na zwolnienie od poniedziałku. Trochę miałam stresa.
Jak reakcja ? -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Jak reakcja ?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.