Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Mnie też bardzo męczą mdłości i nic nie pomaga.
Co do brzucha, to chyba kwestia indywidualna, u mnie do tej pory pojawiał się późno. Ale ja lubię ćwiczyć i mam umiesniony brzuch, więc może dlatego. Zobaczymy, jak będzie tym razem.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Wow! To ja nie mam nic w porównaniu do Ciebie 😱
Alexis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie plis za godzinę mam pierwszą wizytę i boję się na maksa...
Niercierpliwa v2.0, blair., Zula36, Nula30, Bassia, żona_męża, Virad, Aleksandraaa lubią tę wiadomość
4cs 💚⏸️
11.03.20 (25 dc, 11dpo) - beta: 87,31;
17.03.20 (31 dc, 17 dpo) - beta: 3445;
20.03.20 (34 dc, 20 dpo) - beta: 14606.
-
nick nieaktualny
-
Też czytałam,że w kolejnej ciąży szybciej wywala brzuchol 😉 nawet jak leżę na płasko mam wypukły na dole. Zobaczymy co to będzie dalej.
Zula, też mi się smaki zmieniają co chwilę. Od kilku dni mam ochotę na płatki kukurydziane z rodzynkami k maślanka 😂 pychota! Chyba już wiem skąd wzdęcia i zgaga 😂
Basiu, trzymam kciuki i czekamy na wieści ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem teraz ogromna fanka lodów coral koktajlowych, tych w kubeczku
oczywscie zaraz obok pasztetowej z pomidorem 😏
blair., Nula30 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Zula36 wrote:Ja zobaczyłam wieczorem w łazience żel pod prysznic pistacja z czymś tam. Odrazu sygnał: lody pistacjowe plus czekoladowe. Z wywieszonym śliniącym językiem musiałam iść spać. Gdyby nie wirus już byłabym w sklepie. Poprzednio tez zjadała ogromne porcje lodów na końcówce ciąży.
Ja "żarłam" wszystko colowe w pierwszej ciąży... A najlepiej wchodziły mi (ciężko dostępne zimą 😋) lody wodne o smaku coli 😂 -
nick nieaktualny
-
Wow! Super masz figurę !!!
U mnie też pragnienie lodów przegrało ze zdrowym rozsądkiem i zjadłam cały duzy kubek wczoraj ehhhh karmelowe mniami
-
casteam wrote:
Chyba będziesz mi musiała podesłać hahha bo tu strach nawet do sklepu wyjść. Na tą chwilę
30 000 osób zakażonych. Ja to opancerzona wychodzę rękawiczki ,maseczka N95 hahah .
Basia 🤞🤞🤞🤞 trzymam mocno!
-
nick nieaktualnyBassia wrote:Wow! Super masz figurę !!!
U mnie też pragnienie lodów przegrało ze zdrowym rozsądkiem i zjadłam cały duzy kubek wczoraj ehhhh karmelowe mniami
Dziękujęw tamtej ciazy startowalam z wagi 48kg i przytylam finalnie 14kg. Nie moglam tego zrzucic. Wzielam sie za siebie przed roczkiem synka. Dotarlam do starej wagi i kolejna ciąża
-
casteam wrote:Dziękuję
w tamtej ciazy startowalam z wagi 48kg i przytylam finalnie 14kg. Nie moglam tego zrzucic. Wzielam sie za siebie przed roczkiem synka. Dotarlam do starej wagi i kolejna ciąża
Ja w pierwszej startowałam z 64 i przytyłam 26 kg 🙄😲 tak tak ale miałam cukrzycę ciążowa i bardzo trudno mi było wrócić później . W drugiej 16 i teraz mam nadzieję ,że też się zatrzymam ok 15-16 hahah marzenia . 😉