Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem po. Tak się martwiłam Ale jest wszystko w porządku. Dokładnie tyle ile z ostatniej miesiączki 6t4d. Serduszko bije 136. Wszystko wg niego ok wygląda!
Bassia, żona_męża, Daniela, Niercierpliwa v2.0, Zula36, Malamii26, Virad, Alexis, Porzeczka17, Tysia33, blair., Nula30, olciaa lubią tę wiadomość
4cs 💚⏸️
11.03.20 (25 dc, 11dpo) - beta: 87,31;
17.03.20 (31 dc, 17 dpo) - beta: 3445;
20.03.20 (34 dc, 20 dpo) - beta: 14606.
-
Basia38 wrote:Dziewczyny jestem po. Tak się martwiłam Ale jest wszystko w porządku. Dokładnie tyle ile z ostatniej miesiączki 6t4d. Serduszko bije 136. Wszystko wg niego ok wygląda!
Supppeeerrr wiadomość ❤️❤️❤️Niercierpliwa v2.0, Porzeczka17 lubią tę wiadomość
-
Basia38 wrote:Dziewczyny jestem po. Tak się martwiłam Ale jest wszystko w porządku. Dokładnie tyle ile z ostatniej miesiączki 6t4d. Serduszko bije 136. Wszystko wg niego ok wygląda!
Świetnie! To teraz dbaj o was i trzeba czekać do następnego spotkania 😊💙💙 bliźniacza mama -
nick nieaktualny
-
Właśnie dziewczyny powiedzcie z jakiej wagi startujecie i jeśli to Wasza kolejna ciąża to ile przybralyscie w poprzedniej? Ja startuje z wagi około 58 kg jestem niska bo mam 158 cm wzrostu. Chciałabym przytyć maxymalnie 8-10 kg jeśli to w ogóle możliwe.
-
Magda, jest możliwe. U mnie w pierwszej 7 kg, w drugiej i trzeciej po 4kg. Tyle że miałam cukrzycę ciążową. Po trzeciej ciąży wróciłam do wagi sprzed pierwszej, ale w sporej części przez stres. Ja przybieram w ciąży mało, ale niestety przy KP jem jak smok❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Moje zachcianki bardzo szybko mijają. Miałam ochotę na pasztet- po jednym dniu przeszło. Dzisiaj chciałam drożdżówkę z serem- zjadłam pół. Wczoraj chciałam lasagne- po paru widelcach odechciało mi się. Masakra. Mąż oszalejeNareszcie razem. 👨👩👧👦
-
Magda603 wrote:Właśnie dziewczyny powiedzcie z jakiej wagi startujecie i jeśli to Wasza kolejna ciąża to ile przybralyscie w poprzedniej? Ja startuje z wagi około 58 kg jestem niska bo mam 158 cm wzrostu. Chciałabym przytyć maxymalnie 8-10 kg jeśli to w ogóle możliwe.
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 12 kilo a jak wróciłam do domu ze szpitala to miałam tylko 6 kilo na plusie. Karmiłam piersią i z dnia na dzień waga spadała. Teraz waga wyjściowa 5 kilo więcej niż w poprzedniej i przytyć też bym chciała max.10 kilo. Będzie ciężko...
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018 -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Moje zachcianki bardzo szybko mijają. Miałam ochotę na pasztet- po jednym dniu przeszło. Dzisiaj chciałam drożdżówkę z serem- zjadłam pół. Wczoraj chciałam lasagne- po paru widelcach odechciało mi się. Masakra. Mąż oszaleje
Mam tak samonajgorsze jest to, że mam straszną ochotę na mięso, dosłownie język mi do tyłka ucieka a od roku nawet nie tknęlam. Boję się, że ulegnę pokusie i będę miała wyrzuty sumienia. No chyba, że to organizm się dopomina jakichś składników. Wiecie coś na ten temat?
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018 -
Ja w pierwszej ciazy zaczynalam z 52 i doszlam do 68. 16kg. Ale brzuch mialam ogromniasty. Chlopak 4105. W szpitalu na korytarzu panie pytaly czy blizniaki.
Ale w 4 mieaiace wrocilam do figury i teraz startuje z 50. Wyjadl ze mnie wszystko. Dzis pierwsza noc bez mleka. Masakra. Wpadl w szal. 3 pobudki ale z histeria. Maz usypial z godzine bo ja go nie uniose zeby bujac. Oboje jestesmy dzis zombie. -
nick nieaktualnyPorzeczka17 wrote:Mam tak samo
najgorsze jest to, że mam straszną ochotę na mięso, dosłownie język mi do tyłka ucieka a od roku nawet nie tknęlam. Boję się, że ulegnę pokusie i będę miała wyrzuty sumienia. No chyba, że to organizm się dopomina jakichś składników. Wiecie coś na ten temat?
Taka jest teoria, że jak czegoś się chce do jedzenia to znaczy że organizm się dopomina. Ja dzisiaj sałatka z maka i frytki xD ziemniory forever -
nick nieaktualnyMamy serduszko ♥️ Chwile słyszałam, 130 uderzeń/minutę.
Fasolka ma 1 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 13:38
Moniiiikaaaa, Zula36, Virad, blair., Bassia, kkasia, Tysia33, Alexis, Basia38, Niercierpliwa v2.0, Porzeczka17 lubią tę wiadomość
-
A ja póki co zachcianek nie mam a wręcz wstręt do jedzenia. Niby mi burczy w brzuchu ale jak zaczynam sobie robić jedzenie to na nic nie mam ochoty i duży problem jest co tu zjeść jak na nic nie mam ochoty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 13:40
-
Zrobiliście mi smaka tymi lodami
dobrze że się zaopatrzyłam ostatnio
ja ważę koło 66 wzrost 165 wiec liczę się że może dojść do 80😂ale narazie się tym nie zamartwiam przed ciążą sporo ćwiczyłam i biegałam więc będę chciała jak najszybciej wrócić do aktywności fizycznej
-
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13 kg, wyszliśmy ze szpitala po dobrym tygodniu (mały miał infekcję) i w domu miałam już wagę wyjściową. Karmiłam dopóki nie zaszłam w drugą ciążę. Startuje z tej samej wagi i mam nadzieję,że będzie podoba historia z tyciem 😉