Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Virad wrote:No nie może być dobrze 😭
Po plamieniu w 6tc myślałam, że będę mieć święty spokój..
a tu wczoraj wieczorem znowu na wkładce brudy masakra
Dobrze kojarzę że też jesteś po ivf? Ja też niestety mam plamienia, niemal codziennie, u mnie niestety jest krwiak. -
Dziewczyny ja tak samo, po tym krótkim krwawieniu, od czasu do czasu mam delikatnie podbarwiony śluz na brązowo - już z tydzień czasu.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Mi się śniło dzisiaj, że na usg zobaczylam, że moje dzieciątko ma lalkę w brzuchu? Znak, że dziewczynka?
Niercierpliwa v2.0, Aleksandraaa lubią tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie lekkie plamienia wystąpiły przy zwiększonym wysiłku fizycznym. Zaczęłam więcej leżeć i odrazu znikły w sumie też zbiegały się z terminem miesiączek, a podobno niektóre kobiety do 3 miesięcy mogą krwawic/plamić w dniu miesiączki. Co do snów to najpierw miałam erotyczne a od 2 dni śnią mi się koszmary... Maaasakra
-
nick nieaktualny
-
Nie wiedziałam, że ją miałam.Najpierw pojawiła się żywa krew,następnego dnia przerodziło się w brunatne plamienie. Po dwóch dniach sytuacja się powtórzyła. To było tydzień temu i lekarz przy usg zauważył płyn w jamie brzusznej. Wykluczył cp.I tak to plamienie ciągnie się do teraz.Na szczęście we wt wizyta i może uda się podejrzeć co się tam dzieje.
-
Jejus, mam wrażenie ze Wy macie tak często te wizyty, a ja kuzwa dopiero 27.04. Ja nie wiem jak wytrzymam 🙄🙄🙄
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Jejus, mam wrażenie ze Wy macie tak często te wizyty, a ja kuzwa dopiero 27.04. Ja nie wiem jak wytrzymam 🙄🙄🙄