Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Virad wrote:Chłopaków 😉
Ale przyjmę co będzie, byle rozwijały się dobrze i były zdrowe. I żeby poród był zakończony szczęśliwie.
Dokladnie to najważniejsze.U mnie też wszyscy nastawieni na chłopca 🤭 zobaczymy czy czasami niespodzianki nie będzie hahah -
Bassia wrote:To ja będę miała najpóźniej pierwsza wizytę bo 13.05 w 13 tygodniu i jak tu wytrzymać w niepewności 🤷🏻♀️ mam nadzieję ,że to czekanie będzie wynagrodzone.
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Virad wrote:Wow, pierwsza wizyta w 13tc. Nie dałabym rady. Moja lekarka tez nie 😂
Niestety nie mam innego wyboru . 8 kwietnia miałam być w Polsce ale ze względu ,że uziemili samoloty nie mam jak lecieć . Tutaj w UK to norma ,że pierwsze ust masz pomiędzy 11-13 tygodniem . Próbowałam się umówić prywatnie ale wszystko zamknięte.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 12:55
-
nick nieaktualnyBassia wrote:Niestety nie mam innego wyboru . 8 kwietnia miałam być w Polsce ale ze względu ,że uziemili samoloty nie mam jak lecieć . Tutaj w UK to norma ,że pierwsze ust masz pomiędzy 11-13 tygodniem . Próbowałam się umówić prywatnie ale wszystko zamknięte.....
A w Polsce normalnie robia usg i sa wizyty. Nie zrozumiesz tego. Czlowiek nawet nie wie czy wszystko jest w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 13:16
Bassia lubi tę wiadomość
-
Ja mam 14.04 zwykła wizytę a usg najpewniej 28.04...
Ciągnie się w nieskończoność...
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
Też znam tą niepewność w oczekiwaniu na wizytę
ostatnią miałam 16.03 a następna 30.04. 5tygodni czekania i ta niepewność. Chciałam umówić u innego lekarza wizytę pomiędzy ale tak bardzo się boję co mogę usłyszeć że wolę już poczekać do tego 20.04. Szalejąca korona plus myśli że coś nie tak to ja chyba niedługo osiwieje lub w psychiatryku mnie zamkną 😋
-
Bassia wrote:Niestety nie mam innego wyboru . 8 kwietnia miałam być w Polsce ale ze względu ,że uziemili samoloty nie mam jak lecieć . Tutaj w UK to norma ,że pierwsze ust masz pomiędzy 11-13 tygodniem . Próbowałam się umówić prywatnie ale wszystko zamknięte.....
✊✊
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
nick nieaktualny
-
Rożaa wrote:ja chce córkę, mąż synka
już się nie mogę doczekać wizyty bo może będzie już coś wiadomo
-
żona_męża wrote:Tak dokładnie mi chodziło o gumy pregna vomi. Te gumy i właśnie kisiel i ryż na mleku mnie ratował. Jak na razie (odpukać) mdłości trochę ustąpiły i codziennie zajadam bułę z serem 😂👌🏻
Oo nie xD raz zadowolona z siebie ze mam pomysł na śniadanie z rana zjadłam sobie pol kromki chleba z serem xD przy "zwrocie" już taka dobra nie byla xD więc póki mecza wymioty nie tknę żółtego sera 😂😂😂casteam lubi tę wiadomość
-
Drożdżówki z cynamonem ! 🤤🤤🤤rany chyba są boskie !
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
doomi03 wrote:Oo nie xD raz zadowolona z siebie ze mam pomysł na śniadanie z rana zjadłam sobie pol kromki chleba z serem xD przy "zwrocie" już taka dobra nie byla xD więc póki mecza wymioty nie tknę żółtego sera 😂😂😂💙💙 bliźniacza mama