Listopad ! 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki 🤗 u mnie tez plamienie od wtorku trwa nadal i zaczelam tez od wtorku jeść progesteron i robic sobie zastrzyki jak w poprzedniej ciąży 🙈. Wczoraj dodatkowo bóle głowy i mdłości 😓 tez nie moge sie doczekac przyszlej srody, chciałabym zobaczyc czy wszystko dobrze i skad te plamienia
Virad a lekarz mowil, ze plamienia sa normalne?
-
blair. wrote:Ważne że wszystko jest ok na USG 😊 bierzesz jakieś leki dopochwowe? Może coś podrażniło, jakieś naczynko pękło czy coś.
Staram się zawsze delikatnie tam wkładać 🤷♀️Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Aleksandraaa wrote:Virad a lekarz mowil, ze plamienia sa normalne?
Ale mi jakoś trudno w to uwierzyć ... bo naprawdę robię to ostrożnie 🤷♀️
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
nick nieaktualnyVirad wrote:Powiedziała, że nie widzi żadnego powodu dla którego ono się pojawiło... jedyne wytłumaczenie to możliwe zadrapanie ...
Ale mi jakoś trudno w to uwierzyć ... bo naprawdę robię to ostrożnie 🤷♀️
Ja miałam dwa tygodnie temu jednorazowa krew po aplikacji luteiny właśnie wiec jest to możliwe. -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Ja miałam dwa tygodnie temu jednorazowa krew po aplikacji luteiny właśnie wiec jest to możliwe.
no nic, mam nadzieje ze się nie powtórzy, bo idzie zwariować
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Tysia33 wrote:To będzie zwykła wizyta gin czy badanie prenatalne?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Czasami krwiak jest tak mały, że na usg lekarz go może nie zauważyć.
Przy braniu luteiny dopochwowej jasne, brązowe plamienia mogą występować.
U mnie od tygodnia już bez plamień, ale wcześniej między 4 a 6 tyg plamiłam non stop,żywa krew też się pojawiała. -
Pauliśka wrote:Czasami krwiak jest tak mały, że na usg lekarz go może nie zauważyć.
Przy braniu luteiny dopochwowej jasne, brązowe plamienia mogą występować.
U mnie od tygodnia już bez plamień, ale wcześniej między 4 a 6 tyg plamiłam non stop,żywa krew też się pojawiała.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Wroblowa, żona męża, ja mam dopiero 4 maja (wcześniejsza 30.03) ponad miesiąc bez podglądu:(💙💙 bliźniacza mama
-
nick nieaktualnyNiercierpliwa v2.0 wrote:To podziwiam, ja bym chyba tyle nie wytrzymała.
Mieszkam za granicą. Nawet gdyby chciala isc gdzies zaplacic za usg, to z powodu koronawirusa nie da rady. Ja mialam tylko wizyte przez telefon niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa -
żona_męża wrote:Tak samo ja od 24.03 do 28.04, ale u mnie będą to już prenatalne więc liczę na ogrom spokoju po wizycie. Skąd można zaczerpnąć cierpliwości? 🤷🏻♀️
Czemu te menelice co zachodzą w ciąże się tak nie martwią i z reguły wszystko jest ok? 😪
Olek - 05.11.2020 👦🏼
casteam wrote:Ja jeszcze zadnej nie mialam dopiero 17.04 bede miec
Dziś mnie takie mdłości dopadły ,że ledwo żyje . W nocy nie mogłam spać a jak już usnęłam nad ranem to dzieci mnie obudziły bo szkole online zaczynały . Ehhh dziś to nie mój najlepszy dzień ...
Virad cieszę się ,że wszystko w porządku z dzieciaczkami. A jaka płeć obstawiasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 12:44
-
casteam wrote:Mieszkam za granicą. Nawet gdyby chciala isc gdzies zaplacic za usg, to z powodu koronawirusa nie da rady. Ja mialam tylko wizyte przez telefon niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa
Dokladnie mam to samo !!! 😭