Listopad ! 2020
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hej kobietki 🤗 u mnie tez plamienie od wtorku trwa nadal i zaczelam tez od wtorku jeść progesteron i robic sobie zastrzyki jak w poprzedniej ciąży 🙈. Wczoraj dodatkowo bóle głowy i mdłości 😓 tez nie moge sie doczekac przyszlej srody, chciałabym zobaczyc czy wszystko dobrze i skad te plamienia 

Virad a lekarz mowil, ze plamienia sa normalne?

- 

Jasne ze biorę, 3x dziennie utrogestan, 2x estrofemblair. wrote:Ważne że wszystko jest ok na USG 😊 bierzesz jakieś leki dopochwowe? Może coś podrażniło, jakieś naczynko pękło czy coś.
 Staram się zawsze delikatnie tam wkładać 🤷♀️Nareszcie razem. 👨👩👧👦
- 

Powiedziała, że nie widzi żadnego powodu dla którego ono się pojawiło... jedyne wytłumaczenie to możliwe zadrapanie ...Aleksandraaa wrote:Virad a lekarz mowil, ze plamienia sa normalne?
 Ale mi jakoś trudno w to uwierzyć ... bo naprawdę robię to ostrożnie 🤷♀️

Nareszcie razem. 👨👩👧👦
- 
                        nick nieaktualnyVirad wrote:Powiedziała, że nie widzi żadnego powodu dla którego ono się pojawiło... jedyne wytłumaczenie to możliwe zadrapanie ...
 Ale mi jakoś trudno w to uwierzyć ... bo naprawdę robię to ostrożnie 🤷♀️
 Ja miałam dwa tygodnie temu jednorazowa krew po aplikacji luteiny właśnie wiec jest to możliwe.
- 

Wiesz co, mi nigdy jeszcze nie udało się podrażnić ...Frelcia_na_tymczasie wrote:Ja miałam dwa tygodnie temu jednorazowa krew po aplikacji luteiny właśnie wiec jest to możliwe.
 no nic, mam nadzieje ze się nie powtórzy, bo idzie zwariować
 Nareszcie razem. 👨👩👧👦
- 

Chyba zwykła, bo nic nie mówił o prenatalnych. Pewnie jak wszystko będzie ok, to umówimy się na prenatalne.Tysia33 wrote:To będzie zwykła wizyta gin czy badanie prenatalne? 
 Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
 HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
 To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
- 

Czasami krwiak jest tak mały, że na usg lekarz go może nie zauważyć.
 Przy braniu luteiny dopochwowej jasne, brązowe plamienia mogą występować.
 U mnie od tygodnia już bez plamień, ale wcześniej między 4 a 6 tyg plamiłam non stop,żywa krew też się pojawiała. 
- 

I co Ci powiedzial na to gin? Mówił coś, czy powiedział ze tak może być?Pauliśka wrote:Czasami krwiak jest tak mały, że na usg lekarz go może nie zauważyć.
 Przy braniu luteiny dopochwowej jasne, brązowe plamienia mogą występować.
 U mnie od tygodnia już bez plamień, ale wcześniej między 4 a 6 tyg plamiłam non stop,żywa krew też się pojawiała. 
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
- 
                        nick nieaktualny
- 

Tak samo ja od 24.03 do 28.04, ale u mnie będą to już prenatalne więc liczę na ogrom spokoju po wizycie. Skąd można zaczerpnąć cierpliwości? 🤷🏻♀️Niercierpliwa v2.0 wrote:Wroblowa, żona męża, ja mam dopiero 4 maja (wcześniejsza 30.03) ponad miesiąc bez podglądu:( 💙💙 bliźniacza mama 💙💙 bliźniacza mama
- 
                        nick nieaktualnyNiercierpliwa v2.0 wrote:To podziwiam, ja bym chyba tyle nie wytrzymała.
 Mieszkam za granicą. Nawet gdyby chciala isc gdzies zaplacic za usg, to z powodu koronawirusa nie da rady. Ja mialam tylko wizyte przez telefon niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa
- 

Chyba z nikąd 🙁 ja to nie wiem, myśle czy by sobie nie zmotac jakiejś nadprogramowej wizyty 🤔 tym bardziej ze ostatnio się naczytałam o zatrzymywaniu akcji serca u dzieciątek, które przebiega „po cichu” i już mam kolejne stresy 😬żona_męża wrote:Tak samo ja od 24.03 do 28.04, ale u mnie będą to już prenatalne więc liczę na ogrom spokoju po wizycie. Skąd można zaczerpnąć cierpliwości? 🤷🏻♀️
 Czemu te menelice co zachodzą w ciąże się tak nie martwią i z reguły wszystko jest ok? 😪 
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
- 

To ja będę miała najpóźniej pierwsza wizytę bo 13.05 w 13 tygodniu i jak tu wytrzymać w niepewności 🤷🏻♀️ mam nadzieję ,że to czekanie będzie wynagrodzone.casteam wrote:Ja jeszcze zadnej nie mialam dopiero 17.04 bede miec dopiero 17.04 bede miec

Dziś mnie takie mdłości dopadły ,że ledwo żyje . W nocy nie mogłam spać a jak już usnęłam nad ranem to dzieci mnie obudziły bo szkole online zaczynały . Ehhh dziś to nie mój najlepszy dzień ...

Virad cieszę się ,że wszystko w porządku z dzieciaczkami. A jaka płeć obstawiasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 12:44 
- 

casteam wrote:Mieszkam za granicą. Nawet gdyby chciala isc gdzies zaplacic za usg, to z powodu koronawirusa nie da rady. Ja mialam tylko wizyte przez telefon niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa niestety dzien przed odwolali z powodu koronawirusa
 Dokladnie mam to samo !!! 😭