💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
ojj z tym spaniem mam to samo... normlanie oczy mi się kleją... a dziś miałam na 6 do pracy ale jak dobrze pójdzie, dzidzi będzie zdrowa to to mój ostatni dzień pracy i mam "labę" dwa lata 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 08:36
-
Usagi_Em wrote:Trochę dziwne że lekarz w ogóle się Ciebie pytał, a nie po prostu wystawił L4. Koniecznie ogarnij to home office i odpoczywaj jak najwięcej
Usagi_Em, MeggiGirl, futuremama, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
U mnie z energią jest ze skrajności w skrajność
Albo bym góry przenosiła, albo zapadła w zimowy sen
Futuremama, Ty weź mi nie przypominaj o odrzuceniu od kawy! Błagam wszystko tylko nie to xd Ja potrzebuję być od czegoś uzależniona
Karoooolcia, to miłego ostatniego dnia w pracy
Uszminkowane_serca Cieszę się że dobrze poszło z kierowniczką Odpoczywaj!MeggiGirl, uszminkowane_serce lubią tę wiadomość
-
Usagi_Em wrote:U mnie z energią jest ze skrajności w skrajność
Albo bym góry przenosiła, albo zapadła w zimowy sen
Futuremama, Ty weź mi nie przypominaj o odrzuceniu od kawy! Błagam wszystko tylko nie to xd Ja potrzebuję być od czegoś uzależniona
Karoooolcia, to miłego ostatniego dnia w pracy
Uszminkowane_serca Cieszę się że dobrze poszło z kierowniczką Odpoczywaj!
W ogóle w pierwszej ciąży totalna masakra że słodyczami jak normalnie ich właściwie nie jem bo wolę słone.
Odkryłam że Gosia Mostiwska ma też jogę w ciąży więc dziś bez strachu sobie zrobiłam bo te jej zwykłe uwielbiałam -
Hej, witam się z wami. Test pokazał 2 kreski, mam 33 lata i 2,5 letnią córkę. Na środę mam umówioną wizytę, to będzie 7 tydzień więc mam nadzieję zobaczyć serduszko. Póki co dokuczają mi poranne mdłości i niemoc to tyle w telegraficznym skrócie
Karooolcia :), futuremama, asiek96, MamaDi lubią tę wiadomość
-
Usagi_Em wrote:Taaaak! a najbardziej mnie rozwala jak słyszę "Ja wszystko rozumiem! Ale..."
No więc nie, nie rozumiesz jeśli masz ale po którym najczęśniej dokręcasz człowiekowi śrubę...Eh
Muszę się jakoś uspokoić, bo to ewidentnie nie jest mój dzień
Ja akurat pisze z klientami i opisuję wszystko, każdą funkcjonalność jak krowie na rowie i za chwilę dostaję pytanie na temat, który opisałam. Czemu? bo totalnie nie czytają i ok ja wiem, że nie każdy musi rozumieć daną funkcjonalność i ja jestem po to żeby wytłumaczyć ale jak ktoś nie czyta co się piszę tylko ciągle stawia na swoje to to ciężko prowadzić taką rozmowę...
-
futuremama wrote:Ja się nie nadaje dziś do niczego kompletnie. Jestem nieprzytomna i mdli mnie okropnie.
Zastanawiam się czy jest sens udawać że pracuje czy po prostu się zdrzemnąć 🙈
Po prostu się zdrzemnij Ja chyba też tak zrobię po pracy... -
W takich kolejkach to ja mogę stać, jedna osoba była przede mną 😛 teraz tylko czekanie do około 19 i mam nadzieję że będzie dobry przyrost.
Ja na szczęście nie mam bezpośredniego kontaktu z klientem ale z innych wcześniejszych doświadczeń wiem, że bym tego nie wytrzymywała, i mam nadzieję że już nigdy nie będę musiała mieć takiego kontaktu 🙈 także współczuję Wam dziewczynyUsagi_Em lubi tę wiadomość
-
Do 200mg kofeiny możesz wypić więc dwie małe się chyba mieszczą, zależy jakie pijesz, i czy pijesz też inne produkty z kofeiną
Ale ktoś też pisał - już nie pamiętam kto 🙈 że można ile się chce tylko więcej wody wtedy pić
Więc w sumie to zależy od Ciebie 😉 ale jak masz śpiocha to może nawet wskazane, może ciśnienie masz za niskie