💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!🌞
Ja zawsze wstaję koło 6 🙈
U mnie słoneczko dzisiaj pięknie świeci, co prawda mróz ale przez okno wpadają promienie słońca 🥰
Jakie samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj powtórzyłam betę, 961mlU/ml więc przyrost 172% 🥰
Objawów dzisiaj nie mam 🤷🏻♀️ od paru dni nie mam więc mnie zaczęło to stresować ale przyrost ładny więc się cieszę że nie mam objawów 😛 może już tak zostać 🤪
albo mnie sieknie za niedługo 🤪
(Nieznaczny ból piersi, nieznaczne mdłości - czuję się lepiej niż w fazie lutelnej + humor mam dobry - o wiele lepszy niż w fl 😛)
Pozostał jedynie duży głód i pragnienie ale wydaje mi się że też maleje bo już wczoraj zjadłam mniej 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 08:04
Karooolcia :) lubi tę wiadomość
-
Beza27 wrote:Dzień dobry!🌞
Ja zawsze wstaję koło 6 🙈
U mnie słoneczko dzisiaj pięknie świeci, co prawda mróz ale przez okno wpadają promienie słońca 🥰
Jakie samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj powtórzyłam betę, 961mlU/ml więc przyrost 172% 🥰
Objawów dzisiaj nie mam 🤷🏻♀️ od paru dni nie mam więc mnie zaczęło to stresować ale przyrost ładny więc się cieszę że nie mam objawów 😛 może już tak zostać 🤪
albo mnie sieknie za niedługo 🤪
(Nieznaczny ból piersi, nieznaczne mdłości - czuję się lepiej niż w fazie lutelnej + humor mam dobry - o wiele lepszy niż w fl 😛)
Pozostał jedynie duży głód i pragnienie ale wydaje mi się że też maleje bo już wczoraj zjadłam mniej 🤷🏻♀️
Już wczoraj wieczorem było znacznie lepiej, jeśli chodzi o samopoczucie bo w dzień to myślałam że dosłownie eksploduję Dzisiaj zapowiada się dobrze, ale to może mi się zmienić 10x w ciągu dnia...
U mnie ciężkie piersi,i w dalszym ciągu ciągnięcia w brzuchu i na ten moment to chyba na tyle
-
Hej dziewczyny. Witam się z wami nieśmiało. Dziś 13 dpo i test pozytywny. W tym roku kończę 31 lat. Staraliśmy się z mężem od sierpnia 2020. Jest to moja druga ciąża. Córka w sierpniu skończy 4 lata. Przewidywany termin porodu to 13 listopada.
MeggiGirl, futuremama, MamaDi, Gosiaczek lubią tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Puldzia wrote:Hej dziewczyny. Witam się z wami nieśmiało. Dziś 13 dpo i test pozytywny. W tym roku kończę 31 lat. Staraliśmy się z mężem od sierpnia 2020. Jest to moja druga ciąża. Córka w sierpniu skończy 4 lata. Przewidywany termin porodu to 13 listopada.
Super! ❤
My w sierpniu mieliśmy badania nasienia i lekarze mówili, ze bez inseminacji się nie uda.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Puldzia wrote:Hej dziewczyny. Witam się z wami nieśmiało. Dziś 13 dpo i test pozytywny. W tym roku kończę 31 lat. Staraliśmy się z mężem od sierpnia 2020. Jest to moja druga ciąża. Córka w sierpniu skończy 4 lata. Przewidywany termin porodu to 13 listopada.
Hej Puldzia, to jesteśmy w tym samym wieku
-
Witaj -
hej dziewczyny
u mnie też pięknie świeci słonko, zabrałam się od rana do sprzątania mieszkania
Coś z tym wstawaniem jest bo ja dziś o 6 oczy jak 5 zł. Trochę mnie gardło swędzi i mam lekki kaszel więc szybko popędziłam po syrop dla ciężarnych żeby nie rozłożyć sie. Ledwo go przełknęłam... takie to niedobre, ze ciągle czuję smak tego Piersi nadal jakieś ciężki i mega nabrzmiałe i też mam czasem lekkie ciągnięcia w brzuchu ale to pewnie dlatego, ze dzidzi robi sobie miejsce i się rozgaszcza -
Hej dziewczyny, witam się nieśmiało, wczoraj miałam dostać @, dzisiaj zrobiłam test i pozytywny, to moja ciąża po poronieniu i lęk jest ogromny, ale mimo wszystko mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Kalendarzyk mi pokazuje termin porodu na 12 listopada
uszminkowane_serce, Usagi_Em, Karooolcia :), Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Witaj Ola trzymam kciuki aby było dobrze
Usagi i Twoje podejście mi sie mega podoba! Wychodzę z tego samego założenia skoro test pozytywny, beta ok to nic innego jak ciąża Ja wizyta dopiero 23.03 więc też chce mało o tym myśleć, bo będzie mi się dłużyło a do głowy przychodziły głupie myśli -
Spoko, moje przyjaciółki już robią zakłady na chłopca albo dziewczynkę Kochane jak zwykle są świetnym dopingiem i jak nikt odwracają myśli z manowców
Hej Olu, trzymam mocno kciuki żebyś tu z nami została
Gadajmy sobie,pitolmy o pierdołach i w ten sposób dotrwajmy narazie do serduszek i 12 tygodnia!Karooolcia :) lubi tę wiadomość
-
Staram się pozytywnie myśleć, ale wiadomo jak to jest po poronieniu, strach o dzidziusia i zamartwianie się czy tym razem wszystko będzie dobrze, zastanawiam się kiedy umówić się na pierwszą wizytę, żeby cokolwiek było widać 🤔
-
Olaa..32 wrote:Staram się pozytywnie myśleć, ale wiadomo jak to jest po poronieniu, strach o dzidziusia i zamartwianie się czy tym razem wszystko będzie dobrze, zastanawiam się kiedy umówić się na pierwszą wizytę, żeby cokolwiek było widać 🤔
Ja mam termin na 11.11
U lekarza byłam już w środę bo martwiły mnie silne bóle brzucha, ale na kontrolę kazał przyjść 24.03 jeśli nic się nie będzie niepokojącego działo
Więc myślę że możesz podobnie
-
Olaa..32 wrote:Staram się pozytywnie myśleć, ale wiadomo jak to jest po poronieniu, strach o dzidziusia i zamartwianie się czy tym razem wszystko będzie dobrze, zastanawiam się kiedy umówić się na pierwszą wizytę, żeby cokolwiek było widać 🤔
Myślę, że ok 7 tygodnia będzie już widać serduszko -
Usagi_Em wrote:Ja mam termin na 11.11
U lekarza byłam już w środę bo martwiły mnie silne bóle brzucha, ale na kontrolę kazał przyjść 24.03 jeśli nic się nie będzie niepokojącego działo
Więc myślę że możesz podobnie -
Karooolcia :) wrote:Myślę, że ok 7 tygodnia będzie już widać serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 14:30