💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
MeggiGirl wrote:Czy Wy tez czujecie się takie bezsilne i rozleniwione? Kończę dziś zajęcia i najchętniej poszlabym spać...
-
Olaa..32 wrote:Korci mnie, żeby pójść szybciej, bo pracuje na magazynie i trochę się obawiam, żeby to nie zaszkodziło ciąży, ale nie wiem czy lekarz da mi zwolnienie jak bym poszła np w 5 tygodniu
wiesz co ja byłam w czwartek to juz mi proponował L4 a mam prace biurową więc sądzę, ze jak przedstawisz, ze pracujesz na magazynie/fizycznie to jak najbardziej Ci da -
Karooolcia :) wrote:wiesz co ja byłam w czwartek to juz mi proponował L4 a mam prace biurową więc sądzę, ze jak przedstawisz, ze pracujesz na magazynie/fizycznie to jak najbardziej Ci da
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:To w takim razie umówię się na piątek i zobaczymy czy mi daFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dziewczyny! Ja niestety się muszę pożegnać, od kilku godzin bardzo mocno krwawię,brzuch boli coraz bardziej.
Ciężko jest mi coś powiedzieć, bo tak jak ta ciąża była szokiem. Tak teraz jej koniec jest jeszcze większym. Wedle przewidywań, bliscy okazują mi ogromne wsparcie i zrozumienie dla każdej emocji, która się przezemnie przewija.
Życzę wam wszystkim wspaniałych ciąż, trzymam za Was bardzo bardzo mocno kciuki, i na pewno sprawdzę za jakiś czas co u Was! Rośnijcie okrąglutkie, czujcie się i wyglądajcie jak z najpiękniejszych reklam ciążowych!
A teraz idę się zawinąć w kocyk i sobie popłakać... -
Usagi_Em wrote:Dziewczyny! Ja niestety się muszę pożegnać, od kilku godzin bardzo mocno krwawię,brzuch boli coraz bardziej.
Ciężko jest mi coś powiedzieć, bo tak jak ta ciąża była szokiem. Tak teraz jej koniec jest jeszcze większym. Wedle przewidywań, bliscy okazują mi ogromne wsparcie i zrozumienie dla każdej emocji, która się przezemnie przewija.
Życzę wam wszystkim wspaniałych ciąż, trzymam za Was bardzo bardzo mocno kciuki, i na pewno sprawdzę za jakiś czas co u Was! Rośnijcie okrąglutkie, czujcie się i wyglądajcie jak z najpiękniejszych reklam ciążowych!
A teraz idę się zawinąć w kocyk i sobie popłakać...
Trzymaj się! 😞😞😞
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Usagi_Em wrote:Dziewczyny! Ja niestety się muszę pożegnać, od kilku godzin bardzo mocno krwawię,brzuch boli coraz bardziej.
A teraz idę się zawinąć w kocyk i sobie popłakać...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
MeggiGirl wrote:Czy Wy tez czujecie się takie bezsilne i rozleniwione? Kończę dziś zajęcia i najchętniej poszlabym spać...
-
Usagi a niepokonana jechać na izbę przyjęć!? Wiem ze może myślisz, ze to miesiączka ale może to jakiś krwiak, polip...może przyczyna krwawienia jest inna?!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
A teraz idę się zawinąć w kocyk i sobie popłakać... -
Chciałam się przywitać i dołączyć, przeczytałam wszystkie posty, a na końcu taka przykra wiadomość
Termin mam na 4.11 według daty poczęcia, to druga ciąża, w domu córeczka 10 miesięcy.... także niezły numer z mężem odwaliliśmy Mam 38 lat.
MeggiGirl, Karooolcia :), futuremama lubią tę wiadomość
-
sayuri wrote:Chciałam się przywitać i dołączyć, przeczytałam wszystkie posty, a na końcu taka przykra wiadomość
Termin mam na 4.11 według daty poczęcia, to druga ciąża, w domu córeczka 10 miesięcy.... także niezły numer z mężem odwaliliśmy Mam 38 lat.
Haha, to będziecie mieli wesoło
sayuri lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Usagi bardzo mi przykro 😔😔😔
Ja cały czas jeszcze nie wierzę, że jestem w ciąży. Byłam bardziej nastawiona na rozpoczęcie leczenia niż ciążę. Bolą mnie piersi i są mega ciężkie. Boję się, że znowu będę miała mdłości. Z pierwszą córką mało co mogłam przełknąć do 16 tygodnia.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
sayuri wrote:Chciałam się przywitać i dołączyć, przeczytałam wszystkie posty, a na końcu taka przykra wiadomość
Witaj 🙂 o kurde to faktycznie będzie wesoło będzie u Was 😋sayuri lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak samopoczucie? Czy wy też macie jakieś dziwne sny? Ja przed ciążą nie miałam w ogóle snów w sensie nic nie pamiętałam, a teraz codziennie coś mi się śni... Do tego przeziębienie daje się we znaki 😐
-
Sayuri to wyzwanie was czeka 😉 ale fajnie mieć taką małą różnice jako redzenstwo 🙂
Karooolcia u mnie dalej samopoczucie dobre, rano miałam lekkie mdłości ale po tym już wszystko w porządku. Ja miałam dziwne sny przed terminem miesiączki przez około 8dni pod rząd, codziennie, zaczęły się 4dpo. A teraz już nie mam od tamtego czasu, żadnego nie pamiętam czyli wróciło do normy 😛 🤷🏻♀️sayuri lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny jak samopoczucie? Czy wy też macie jakieś dziwne sny? Ja przed ciążą nie miałam w ogóle snów w sensie nic nie pamiętałam, a teraz codziennie coś mi się śni... Do tego przeziębienie daje się we znaki 😐
Ja zawsze intensywnie śniłam. Wczoraj my się śniło, że biegłam przez cmentarz pełen duchów i głośno się modliłam. 😂 A dziś, ze moje dziecko poszło do żłobka. Było chłopcem, chociaż my czujemy, że to dziewuszka. 😂
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko