💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo, hej Alutka 😁
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2021, 07:55
MeggiGirl lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam mieć syna, a że już mam to teraz mi obojętne choć mąż chciałby dziewczynkę 😂 ale tak jak z młodym miałam od razu przeczucie, że to chłopak tak teraz te mam, ale że to dziewczynka 😀 ale tak jak pisze sayuri najważniejsze żeby było zdrowe 🙂
-
Ja też po cichu liczę na dziewczynkę, ale najważniejsze, żeby było zdrowe My o ciążę staraliśmy się prawie 3 lata, u nas był problem z nasieniem, zaniżone parametry, mam nadzieję, że dzidzia będzie się prawidłowo rozwijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 12:27
-
Tez zauważyłam ze w tej ciąży wcześnie wstaje i tez miewam żywe sny....wcześniej tego nie miałam. Co do płci....mam parke wiec naprawdę byle zdrowe było ale fajnie jakby córka miała siostrę, a wewnętrznie może bardziej chciałabym syna!? Hymn...sama nie wiem. Wszystko jedno byle zdrowe....Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:Dziewczyny czy Wy tez macie taki dziwny niesmak/ posmak w ustach ?
Takkk... I chodzę głodna ciągle bo wszystko mi nie smakuje... No wczoraj zrobiłam sos z kluskami śląskimi, zjadłam i po chwili stwierdziłam że jest niedobry (wcześniej próbowałam i mi smakował jak robiłam) i musiał mąż zjeść jak najszybciej bo sam zapach mnie drażniłGosiaczek lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Dziewczyny czy Wy tez macie taki dziwny niesmak/ posmak w ustach ?
-
Ja w poprzedniej ciąży tak mialam i teraz też. Najlepiej ciągle jeść bo inaczej mam mdłości. I też jem dziwne rzeczy, których wcześniej nie lubiłam. Ochotę mam najbardziej na pieczone, spieczone rzeczy. Kurczaka z chrupiącą skórką, pizzę, zapiekankę.
-
Dziewczyny czy wy też czujecie taki strach, że może być coś nie tak? Nie wiem czy to przez poronienie tak mam, ale ciągle myślę o tym czy z dzidzią będzie wszystko dobrze, czy będzie się prawidłowo rozwijać, staram się odpychać te negatywne myśli, ale to jest silniejsze ode mnie, w poprzedniej ciąży czułam większą euforię, bo nawet bym nie pomyślała, że może być coś nie tak, a teraz z takim bagażem doświadczeń ciągle mam w głowie, że początki ciąży to jest jak loteria i jakoś tak nie potrafię się w pełni cieszyć
-
Ja też wciąż myślę czy wszystko będzie okej mimo, że nie mam złych doświadczeń. Mam córkę w domu, fajnie jakby była parka ale jak urodzi się dziewczynka to też będę szczęśliwa. Oby tylko dziecko było zdroweMarysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Olaa..32 wrote:Dziewczyny czy wy też czujecie taki strach, że może być coś nie tak? Nie wiem czy to przez poronienie tak mam, ale ciągle myślę o tym czy z dzidzią będzie wszystko dobrze, czy będzie się prawidłowo rozwijać, staram się odpychać te negatywne myśli, ale to jest silniejsze ode mnie, w poprzedniej ciąży czułam większą euforię, bo nawet bym nie pomyślała, że może być coś nie tak, a teraz z takim bagażem doświadczeń ciągle mam w głowie, że początki ciąży to jest jak loteria i jakoś tak nie potrafię się w pełni cieszyć
Myśle ze to normalne, każda z nas tak ma...tez jestem po przejściach...wtedy napewno strach się nawarstwia....ale powiem Ci ze tak już będzie całe życie... marne to pocieszenie wiem ale może to element przygotowania do bycia rodzicemFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja mimo, że poprzednia ciąża była zdrowa i wręcz świetnie się czułam to teraz też się boje... Staram się raczej o tym nie myśleć i odpychać te myśli ale jednak gdzieś tam są... I np chciałabym powiedzieć już najbliższej rodzinie że jestem w ciąży ale póki nie będzie wiadomo jak dziecko się rozwija i czy jest serduszko to siedzę cicho ... Wiem że by mnie wspierało ale chyba też nie byłabym gotowa na te pytania jeżeli coś by się stało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 22:54
-
Karooolcia :) wrote:Ja mimo, że poprzednia ciąża była zdrowa i wręcz świetnie się czułam to teraz też się boje... Staram się raczej o tym nie myśleć i odpychać te myśli ale jednak gdzieś tam są... I np chciałabym powiedzieć już najbliższej rodzinie że jestem w ciąży ale póki nie będzie wiadomo jak dziecko się rozwija i czy jest serduszko to siedzę cicho ... Wiem że by mnie wspierało ale chyba też nie byłabym gotowa na te pytania jeżeli coś by się stało...