💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza27 wrote:W takich kolejkach to ja mogę stać, jedna osoba była przede mną 😛 teraz tylko czekanie do około 19 i mam nadzieję że będzie dobry przyrost.
Ja na szczęście nie mam bezpośredniego kontaktu z klientem ale z innych wcześniejszych doświadczeń wiem, że bym tego nie wytrzymywała, i mam nadzieję że już nigdy nie będę musiała mieć takiego kontaktu 🙈 także współczuję Wam dziewczyny
Ojojanie i współczucie to to czego mi dzisiaj potrzeba
Karooolcia :), Beza27 lubią tę wiadomość
-
Ja nie planuje urlopu, ale wiadomo jak będzie trzeba to będzie trzeba 😉
-
I po wizycie...jest malutki pęcherzyk ( 1,2 cm) bez zarodka wiec wizyta za tydzień. W środę mam zrobić badania. L4 dał mi od wczoraj bez problemu...powiedział ze sam w takim wypadku by nie przyszedł do pracy 😜 oby za tydzień moja kropeczka była juz widoczna. Mam zwiększyć Acard do 150
MamaDi, Usagi_Em, Liliowa, Karooolcia :), MeggiGirl, futuremama, Beza27 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja właśnie wyslalam wniosek o przerwanie urlopu wychowawczego i przechodzę na l4 od razu wraz z początkiem kwietnia i wtedy właśnie 8de do ginekologa na wizytę. Mam nadzieje ze bez problemu wystawi mi l4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 15:13
Gosiaczek, futuremama lubią tę wiadomość
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Ja, jeśli zdalne nauczanie będzie do czerwca, to dopiero od września wezmę L4. Mam sporo nadgodzin, a w lipcu mamy odbiór naszego domu, więc każda złotówka jest na wagę złota.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Gosiaczek wrote:I po wizycie...jest malutki pęcherzyk ( 1,2 cm) bez zarodka wiec wizyta za tydzień. W środę mam zrobić badania. L4 dał mi od wczoraj bez problemu...powiedział ze sam w takim wypadku by nie przyszedł do pracy 😜 oby za tydzień moja kropeczka była juz widoczna. Mam zwiększyć Acard do 150
To i tak szybko kazał Ci przyjść mój przed 8 tygodniem kazał mi się nie pokazywać
-
MeggiGirl wrote:Ja, jeśli zdalne nauczanie będzie do czerwca, to dopiero od września wezmę L4. Mam sporo nadgodzin, a w lipcu mamy odbiór naszego domu, więc każda złotówka jest na wagę złota.
My fartem dom kupiliśmy 1 lutego Na całe szczęście, bo stresu mnie to kosztowało tyle że chyba bym oszalała będąc jeszcze w ciąży.
Dalej do mnie nie dociera że jestem w ciąży, ogromny szok i niby bardziej dbam o dietę, odstawiłam herbaty ziołowe na rzecz owocowych ale robię to wszystko jakoś mechanicznie, odruchowo
-
Usagi_Em wrote:My fartem dom kupiliśmy 1 lutego Na całe szczęście, bo stresu mnie to kosztowało tyle że chyba bym oszalała będąc jeszcze w ciąży.
Dalej do mnie nie dociera że jestem w ciąży, ogromny szok i niby bardziej dbam o dietę, odstawiłam herbaty ziołowe na rzecz owocowych ale robię to wszystko jakoś mechanicznie, odruchowo
My kupiliśmy w zeszłym roku, ale deweloper buduje, więc jeszcze wykańczanie przed nami.
Mam dokładnie tak samo, jak Ty. Nie mogę w to uwierzyć i cały czas sprawdzam test i dziwię się. 😂
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Ja, jeśli zdalne nauczanie będzie do czerwca, to dopiero od września wezmę L4. Mam sporo nadgodzin, a w lipcu mamy odbiór naszego domu, więc każda złotówka jest na wagę złota.
Jesteś w trakcie budowy/wykończenia domu? Pytam bo j właśnie jestem na etapie wykończeniówki -
Ja też jestem w szoku, że się udało. Kompletnie w tym miesiącu się tego nie spodziewałam, bo na początku lutego chorowałam na covida i spisałam ten cykl na straty. A tu jednak kwarantanna z mężem pomogła 😂
A wykończenia, ja mam to za sobą, wprowadziliśmy się do nowego mieszkania pod koniec października. Dobrze, że już mam to za sobą bo mnie to też wykończyło 😂 Mojemu mężowi wszystko się podobało i nie mogłam liczyć na to, że coś doradzi 😂
Także dziewczyny powodzenia, żebyście wykończyły domy/mieszkania a nie siebie 😁Gosiaczek, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Jesteś w trakcie budowy/wykończenia domu? Pytam bo j właśnie jestem na etapie wykończeniówki
Jeszcze czekamy na odbiór.Karooolcia :) lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko