💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za wizytujące jutro, ja kolejną wizytę u mojej ginekolog mam dopiero 1 kwietnia, ale zapisałam się do medicovera na 22 marca, bo jak to ja oczywiście nie wytrzymam w nieświadomości co tam u mojego kropka słychać, będzie to 6+3tc, więc mam nadzieję, że będzie już widoczny zarodek z bijącym serduszkiem 🙏
-
Olaa..32 wrote:Kciuki za wizytujące jutro, ja kolejną wizytę u mojej ginekolog mam dopiero 1 kwietnia, ale zapisałam się do medicovera na 22 marca, bo jak to ja oczywiście nie wytrzymam w nieświadomości co tam u mojego kropka słychać, będzie to 6+3tc, więc mam nadzieję, że będzie już widoczny zarodek z bijącym serduszkiem 🙏
-
Aniołek85 wrote:Ja też 22 💪💪 o 11:00. Chciał 25 ale powiedziałam, że nie dożyję 🙈
-
Aniołek85 a w którym tygodniu jesteś?
-
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty 🙂 ja jeszcze tydzień... Nie wiem jak wytrzymam...
Co do imion to mam synka Ignasia. Ogólnie z mężem nie mogliśmy się dogadać bo ja chciałam Aleksandra a on Oskara i w końcu wyszedł Ignacy. Co do córki to będzie Alicja ❤️ a jeżeli będzie syn to za cholerę nie wiem jak wybierzemy imię 🤣 -
Hej mam do was pytanko. Jestem na początku ciąży dziś mój 6+6 dzień
ciąży. I właśnie od dzisiaj odczuwam jakby szpilki mi ktoś wbijał w pochwę chwilami nie cały czas tak zakuwa. Mam zrobiony mocz z posiewem i jest dobry. Któraś z was ma podobne odczucia. To normalne ?Ona 36 lat On 37 - wyniki ok. Starania od 2015
2018 - laparoskopia - endometrioza❌
09.2019 - 1 procedura, krótki protokół, 2 zapłodnione, 1 blastka - transfer 2BC 😔
26.11.19 - start 2 procedury, krótki protokół, 14 pobranych, 5 zapłodnionych, 1 ❄️,13.12- transfer dwóch blastocyst 2BB 🍀20.12.- beta 😔
04.02.19- transfer blastki 4BC🍀13.02 - beta 😔
Immunologia: NK - 32%❌, 51,6%❌, Kir -BX - brak 2DS1, 2DS3❌, Allo Mlr - 0%❌, Asa w mianie 1:10❌PAI-1homo, MTHFR C677Thetero , MTFHR A1298C hetero, kariotypy ok
07.01.2021 laparoskopia usunięcie wodniakow z jajowodami , histeroskopia usunięcie zrostów.
28.01. 2021- 3 procedura w nowej klinice długi protokół + Accofil, encorton, intralipid 💪✊❤️🙏
13.02.2021 - transfer blastocysty 2BB❣❣❤🍀🍀🍀
5dpt - 5,4 🙏❣️ prog. 13
6dpt - 14,7🙏❣️
8dpt - 72,10 🙏❣️ prog. 13
Corka 2021 💗
-
17 marca mam dentystę i tak się zastanawiam czy w ciąży można znieczulenie, czy któraś z was leczyła zęby będąc w ciąży? 🤔
-
Olaa..32 wrote:17 marca mam dentystę i tak się zastanawiam czy w ciąży można znieczulenie, czy któraś z was leczyła zęby będąc w ciąży? 🤔
Ja w poprzedniej ciąży wyrywalam zęba ze znieczuleniem jest kilka znieczuleń które można stosować u kobiet w ciąży także nie powinno być problemu❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Olaa..32 wrote:17 marca mam dentystę i tak się zastanawiam czy w ciąży można znieczulenie, czy któraś z was leczyła zęby będąc w ciąży? 🤔
mój gin powiedział, ze jak miejscowe to tak i wyleczyć jak najszybciej, bo od tego są stany zapalne i niewyleczone zęby mogą dziecku zaszkodzić -
Karooolcia :) wrote:mój gin powiedział, ze jak miejscowe to tak i wyleczyć jak najszybciej, bo od tego są stany zapalne i niewyleczone zęby mogą dziecku zaszkodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 22:13
-
Jestę gópkiem🙈 oczywiście zasnąć nie mogę... niby się nie stresuję, co ma być to będzie przecież nie mam na to wpływu a i tak spać nie mogę. I wiecie co będzie rano... Nie wiem jak ja wstanę, bo jak pójdę wcześniej spać to mam problem.
-
Ja to myślę że chyba za wcześnie idę do tego ginekologa 🙈 nastawiam się tylko na zobaczenie czy jest w dobrym miejscu, a jak będzie coś więcej to będzie niespodzianka 🤷🏻♀️ mam wrażenie że powinnam iść za tydzień żeby coś zobaczyć 🙈
Wczoraj nową aplikacje ściągnąłam i mi oblicza że dziś 5+6 🤷🏻♀️ więc już sama nie wiem bo myślałam że dzisiaj 6+1Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 06:41
-
Ja wcześniej myślałam że to tak strasznie daleko a teraz żałuję że nie umówiłam się te kilka dni później...
Byłaby pewność bo u mnie owu dość wcześnie a tak jak będzie pusto to się będę zastanawiać.Beza27 lubi tę wiadomość