💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama same 🙈 to była taka odległa data że chciałam jak najszybciej, a teraz myślę że to za wcześnie 🤷🏻♀️ zobaczymy
O której macie wizyty? -
Beza27 wrote:Futuremama same 🙈 to była taka odległa data że chciałam jak najszybciej, a teraz myślę że to za wcześnie 🤷🏻♀️ zobaczymy
O której macie wizyty?
Ja o 15 dopiero, już mnie nosi. 🤣
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja o 18.10 dopiero 🙈, mam dużo pracy w pracy to może jakoś zleci 🤪
-
nick nieaktualny
-
Olaa..32 wrote:Ja zęby zaczęłam leczyć długo przed ciążą, myślałam, że zdążę wyleczyć wszystkie, no ale wyszło jak wyszło 😅 W takim razie będę kontynuowała leczenie, bo właśnie też czytałam, że np próchnica może być niebezpieczna dla dziecka w brzuchu
Ja też wzięłam się za leczenie wcześniej bo w Listopadzie i myślałam, ze na spokojnie zdążę wszystko wyleczyć zanim zajdę a tu niespodzianka... no ale cóż będę leczyć dalej teraz muszą być zdrowe, zeby dziecku nic nie zagrażało/// ale najgorsze, ze nadal mam kaszel wiec nie pójdę do dentysty zanim mi nie przejdzie. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu całkiem nowa chociaż wczoraj zdążyłam nadrobić wszystkie wasze wpisy 😉
Jestem w 6 tygodniu + 5
Pierwsza wizytę u giną miałam 9.03 ale niewiele było widać na usg jedynie mały pęcherzyk i pani doktor stwierdziła ze to musi być jakoś 5 tydzień.
Jutro mam druga wizytę o 11 u mojego stałego lekarza i mam nadzieje ze tutaj dowiem się już coś więcej ale mam mega stresa! Mam wrażenie ze przeczytałam cały internet o małych wzrostach beta hcg i wcale dobrze to nie wróży jutro dam znać jak będę po wizycie ale sama już nie wiem na co się nastawiać.
Trzymajcie kciuki !
Karooolcia :), Aniołek85, alauda, sallvie, futuremama, Gosiaczek, Usagi_Em lubią tę wiadomość
Starania od 08.2020 ❤️
16.03.2021 👼🏼
-
Ja po wizycie. Lekarz bardzo specyficzny ale to był tylko na taką wizytę.
7mm człowieka i bijące serduszko❤Sleepy, MeggiGirl, Karooolcia :), Aniołek85, sallvie, uszminkowane_serce, asiek96, Beza27, Gosiaczek, Usagi_Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Ja po wizycie. Lekarz bardzo specyficzny ale to był tylko na taką wizytę.
7mm człowieka i bijące serduszko❤
Ekstra. A kiedy miałaś ostatni okres? Zastanawiam się czy u mnie tez będzie tyle widać. 🙈
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
futuremama wrote:Ja po wizycie. Lekarz bardzo specyficzny ale to był tylko na taką wizytę.
gratuluje cudowne wieści❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
7mm człowieka i bijące serduszko❤ -
Super! Gratulacje! Oby dzisiaj było więcej takich wiadomości83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Ale super ❤️Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs