💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilla wrote:U nas ta sama sytuacja, problem z imieniem dla chłopca 😅
Dziewczyny czy którąś z was tez boli podbrzusze ( lewa strona, z tej tez chyba była owulacja) czasem tak pociągnie ze aż muszę się położyć na prosto.. martwi mnie to trochę, a do wizyty mam jeszcze trochę... bo aż dwa tygodnie.
czy możliwe to od stresu? ( ostatni tydzień był dla mnie stresujący w pracy, a narazie nie ma innego wyjścia jak chodzić do pracy ) -
Martek&M wrote:U mnie synek Mikołaj a jakby miał być drugi to myśle nad Marcelem
A z ciekawości.... jakie propozycje dla dziewczynki masz? Bo ciężko mi znaleźć jakoś tak -
Martek&M wrote:U mnie synek Mikołaj a jakby miał być drugi to myśle nad Marcelem
A z ciekawości.... jakie propozycje dla dziewczynki masz? Bo ciężko mi znaleźć jakoś tak -
Ja dla dziewczynki widzę tylko jedno imię - Matylda. Mąż się nawet przekonuje. Dla chłopca nie mamy żadnego pomysłu, ale jesteśmy przekonani, że to dziewczyna. 🤣🤣🤣
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja od dwóch dni mam silne mdlości, ale dzisiaj jakby przeszlo?? Zjadłam wczoraj 6 nektarynek bo jedynie one mi pomagają na mdłości.
Gosiaczek trzymam kciuki żeby jednak bylo okej niektórzy lekarze za bardzo straszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 13:33
Gosiaczek lubi tę wiadomość
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Ja mam w domu Franciszka (bo mąż bardzo nalegał....umowę mieliśmy ze on wybierze jak będzie chłopiec a jak dziewczynka to ja) ja chciałam Aleksego ( ma tak na drugie) i Edytkę (tym razem ja wybrałam....chciałam imię rzadkie na te czasy i bardzo kobiece s to tak mi się kojarzy) a dla 3 to myśle ze siądziemy wspólnie i coś wybierzemy.....gusta z mężem nam się rozjeżdżają wiec to nie będzie takie proste 🤪 a dzieci pewnie będą imiona z przedszkola ulubionych znajomych podawać....Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Olaa..32 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, bo musimy wierzyć, że będzie wszystko dobrze i nasze dzidziulki przyjdą na świat za kilka miesięcy i pytanie do was, czy przed zajściem w ciążę wiedziałyście już jak nazwiecie swojego dzieciaczka czy nadal jeszcze brak pomysłu? Ja na pewno będę szła w imiona, które w Polsce są bardzo rzadkie, dla dziewczynki jest mi o wiele łatwiej wybrać, ale dla chłopca to totalna pustka, większość tych imion mi się nie podoba 🤷🏽♀️
U mnie jest już w domu Kornelia i Seweryn.
Ja odwrotnie do Was wszystkich mam mnostwo pomyslow na imię dla syna w glowie za to pustka jesli chodzi o dziewczynkę, dlatego też liczę, że w brzuszku rosnie maly chlopczyk prawdopodobnie imieniem HubertGosiaczek, beamyx lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Liliowa wrote:Ja od dwóch dni mam silne mdlości, ale dzisiaj jakby przeszlo?? Zjadłam wczoraj 6 nektarynek bo jedynie one mi pomagają na mdłości.
Gosiaczek trzymam kciuki żeby jednak bylo okej niektórzy lekarze za bardzo strasząFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Hej 😊
U mnie dzisiaj chwila słabości, zaraz po zastrzyku pojawiły się 3 zrosty, musiałam się kłuć 3 razy i za każdym razem ślad, po 4h jest ok.
A co do imienia ja bardzo chcę Zoję, takie bardzo nietypowe imię dla dziewczynki, ale oznacza życie więc chyba byłoby najlepszym wyborem, podoba mi się Laura jeszcze. A jeśli będzie chłopczyk to Nikodem.
Dzisiaj rano obudził mnie ból brzucha, dosyć mocny. Może za bardzo się nadwyrężałam. Oczywiście panika znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 13:47
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
Aniołek85 wrote:Laura śliczne ( bo moje) ale teraz od cholery ich. 😁😁😁
-
beamyx wrote:Hej 😊
U mnie dzisiaj chwila słabości, zaraz po zastrzyku pojawiły się 3 zrosty, musiałam się kłuć 3 razy i za każdym razem ślad, po 4h jest ok.
A co do imienia ja bardzo chcę Zoję, takie bardzo nietypowe imię dla dziewczynki, ale oznacza życie więc chyba byłoby najlepszym wyborem, podoba mi się Laura jeszcze. A jeśli będzie chłopczyk to Nikodem.
Dzisiaj rano obudził mnie ból brzucha, dosyć mocny. Może za bardzo się nadwyrężałam. Oczywiście panika znowu. -
Olaa..32 wrote:Mikołaj mi się właśnie podoba, ale tak ma na imię synek brata mojego partnera, z kolei Marcel też zajęte, bo moja siostra tak nazwała syna, większość takich imion, które mi się podobają to są właśnie zajęte 😅Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Gosiaczek wrote:Zależy od częstotliwości waszych kontaktów...jeśli są rzadkie to czemu nie , jeśli częste to faktycznie może to stanowić problem...pytanie komu by to najbardziej przeszkadzało...wydaje mi się, ze dzieciom najmniej.
-
Olaa..32 wrote:Ja sobie nie wyobrażam dać takie imię gdzie już w rodzinie istnieje, wolę dać takie, z którym nikt nigdy nie miał styczności, jakoś tak sobie postanowiłam, że moje wymarzone, wystarane dziecko będzie miało jakieś oryginalne imię, oryginalne, ale ładne 😊Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Gosiaczek wrote:Oczywiście wszystko zależy jak Wam na danym imieniu zależy, jeśli by to byłoby imię o którym marzyłam przez całe życie i id zawsze wiedzalam ze moje dziecko będzie tak miało na imię a ktoś by mi je skradł przed narodzinami dziecka to myśle ze dałabym tak jak marzyłam...W mojej rodzinie kuzyn ma na imię tak jak syn innej kuzynki...także moja babcia ma wnuka Krzysia i prawnuka Krzysia....razem widzimy się raz na rok, dwa...babcia na prawie 96 lat....dla nikogo to nie jest problem...
Gosiaczek lubi tę wiadomość