💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a możecie polecić jakieś fajne kremy na brzuszek dla przyszłych mam? W poprzedniej ciąży używałam tołpa mama taki śmierdzący brązowy krem i oliwkę ale teraz nmi się nie uśmiecha oliwką smarować i się lepić pół wieczoru może jest coś wygodnego do stosowania bez efektu klejenia? Kiedyś jak nie miałam dziecka to mogłam na siebie nakładać pół nocy różne specyfiki a teraz chce coś co się szybko wchłania i będzie skuteczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2021, 10:00
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ja widziałam fajny zestaw z cellublue dedykowany dla kobiet w ciąży i chyba się skusze na to, ale to już później, bo póki co nie myślę o rozstępach, tylko o tym czy serduszko już będzie na wizycie
-
Ja w pierwszej ciąży nawet 1 rozstępu nie miałam... jakie było moje zdziwienie jak pojawiły się po porodzie i to naprawdę duże, wyglądały jak blizny. A calutką ciążę smarowałam całe ciało 2 razy dziennie balsamami itp.
Ja we wtorek mam wizytę wiec jeszcze raz zobaczę moja kruszynkę -
Karooolcia :) wrote:Ja w pierwszej ciąży nawet 1 rozstępu nie miałam... jakie było moje zdziwienie jak pojawiły się po porodzie i to naprawdę duże, wyglądały jak blizny. A calutką ciążę smarowałam całe ciało 2 razy dziennie balsamami itp.
Ja we wtorek mam wizytę wiec jeszcze raz zobaczę moja kruszynkęKamilla lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:No cóż. U mnie jelitowka. Ja wymiotowałam, córeczka ma rozwolnienie, a teraz jeszcze dopadło męża - górą i dołem. I trzęsie nas jak osiki.. o dziwo corka znowu to wszystko najlepiej.
sayuri lubi tę wiadomość
-
Panuje coś takiego kurczę... jakieś paskudztwo. Mojego M tez dopadło. Wymioty takie ze ja w życiu czegoś takiego nie widziałam, potem gorączka i ból brzucha a teraz dołem idzie synka tez dopadło i u nas z nim gorzej bo ma apetyt na jedzenie ale wymiotuje. Jeden dzień spokoju zazwyczaj z wymiotami jest i jak juz myśle ze jest dobrze to jebs. Dzisiaj w nocy wymioty o 4 rano biedaczek. Już nie wiem co mam robić i jak mu pomoc
Mnie szczęśliwie omija❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Współczuję dziewczyny, u nas tydzień temu chorował synek miał biegunkę straszną przez tydzień , jedną noc gorączka , mój synek ogólnie nie chorował do tej pory miał tylko takie lekkie katarki po 3dni przy niektórych zębach a tu nagle biegunka ale już wszystko ok więc coś chyba krąży w powietrzu. Dużo wam zdrówka życzę
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Nie ma nic gorszego jak jelitówka, strasznie to człowieka męczy, wracajcie szybko do zdrowia 😘
Dziewczyny czy wy też miewacie takie głupie sny? 🤦🏽♀️ Odkąd jestem w ciąży to takie głupoty mi się śnią, że masakra -
Ja mam mega wyraźne sny dziwne, czasem nie mądre, a pierwszy jak kropek się instalował miałam o malutkiej dziewczynce hm ciekawe czy będzie to proroczy sen🙂
uszminkowane_serce lubi tę wiadomość
Ona 36 lat On 37 - wyniki ok. Starania od 2015
2018 - laparoskopia - endometrioza❌
09.2019 - 1 procedura, krótki protokół, 2 zapłodnione, 1 blastka - transfer 2BC 😔
26.11.19 - start 2 procedury, krótki protokół, 14 pobranych, 5 zapłodnionych, 1 ❄️,13.12- transfer dwóch blastocyst 2BB 🍀20.12.- beta 😔
04.02.19- transfer blastki 4BC🍀13.02 - beta 😔
Immunologia: NK - 32%❌, 51,6%❌, Kir -BX - brak 2DS1, 2DS3❌, Allo Mlr - 0%❌, Asa w mianie 1:10❌PAI-1homo, MTHFR C677Thetero , MTFHR A1298C hetero, kariotypy ok
07.01.2021 laparoskopia usunięcie wodniakow z jajowodami , histeroskopia usunięcie zrostów.
28.01. 2021- 3 procedura w nowej klinice długi protokół + Accofil, encorton, intralipid 💪✊❤️🙏
13.02.2021 - transfer blastocysty 2BB❣❣❤🍀🍀🍀
5dpt - 5,4 🙏❣️ prog. 13
6dpt - 14,7🙏❣️
8dpt - 72,10 🙏❣️ prog. 13
Corka 2021 💗
-
Magi88 wrote:Ja mam mega wyraźne sny dziwne, czasem nie mądre, a pierwszy jak kropek się instalował miałam o malutkiej dziewczynce hm ciekawe czy będzie to proroczy sen🙂