💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się ciagle coś śni. Wczoraj synek, bardzo do mnie podobny. Dziś, że wprowadziliśmy się do naszego domu i wszystko było zrobione na tip top. 😍
Czuję się fatalnie, kompletnie nie radzę sobie z ogromną sennością.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Właśnie sny to chyba był pierwszy objaw ciąży....jak zawsze zasypiałam późno i mogłam długo spać tak teraz zasypiam wcześnie i budzę się wczas a sny wyraziste i dziwne....piersi jakby zelżały ale mdłości nadal męczą...eh jak ja wytrzymam w niewiedzy miesiąc kolejna wizyta 16 kw dopiero)Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Odnośnie snów to nie mam żadnych narazie w poprzedniej ciąży śniłam że poroniłam i tak się stało moze miałam jakieś przeczucie wtedy. A macie dziewczyny duży brzuch? Nie dopinam się dzisiaj w spodniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2021, 18:34
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Gosiaczek wrote:Właśnie sny to chyba był pierwszy objaw ciąży....jak zawsze zasypiałam późno i mogłam długo spać tak teraz zasypiam wcześnie i budzę się wczas a sny wyraziste i dziwne....piersi jakby zelżały ale mdłości nadal męczą...eh jak ja wytrzymam w niewiedzy miesiąc kolejna wizyta 16 kw dopiero)
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
anyzratak wrote:Odnośnie snów to nie mam żadnych narazie w poprzedniej ciąży śniłam że poroniłam i tak się stało moze miałam jakieś przeczucie wtedy. A macie dziewczyny duży brzuch? Nie dopinam się dzisiaj w spodniach
-
Miałam jakieś delikatne bóle okresowe, wzięłam magnez i póki co przeszło, mam nadzieję, że to nic złego
-
Ojj z tymi snami to ja też mam jakieś mega dziwne. Przed ciążą nic mi się nie śniło albo jak już to bardzo rzadko a teraz dzień w dzień. Ja wizytę mam we wtorek i się już doczekać nie mogę! Kolejna nawet już umówiłam na 13 kwietnia
-
Kamilla wrote:Dziewczyny czy któraś sie orientuje w leczeniu kanałowym w ciazy?
Dzis byłam w pracy i czuje jak zaczyna mnie pobolewac ząb (( -
Hej, nieśmiało do Was dołączam.
Nie spodziewaliśmy się totalnie tego terminu, ale chyba już taki nasz urok i przeznaczenie być w Listopadówkach hehe
Pierwszy raz na to forum trafiłam 7 lat temu (ale zleciało!) spotkałam wspaniałe dziewczyny
Mam dwóch synków - prawie 6,5 i 4.5 l
Oboje z terminami na listopad
Teraz wychodzi termin 22-23.11, po cichutku liczę na córeczkę, ale się już nie nastawiam, żeby się nie rozczarować (marzę o córce od 7 lat haha)
Jak czas pozwoli to będę do Was wpadać, dobrze ze przedszkola otwarte hehe
asiek96, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Hej Paju, cześć dziewczyny 😊
Ja staram się na bieżąco czytać i jak coś dopisywać, jak coś pominę dajcie znać.
Póki co mam młyn w pracy a czuję się dalej kiepsko więc lekko nie jest. Plus taki że czas szybciej leci🤣 -
Hej dziewczyny, przywitam się ale wybaczcie ze nie bede jeszcze czytać. Mam dzis wizyte u ginekologa ( zaplanowana przed ciążą, wykryli u mnie torbiel, miesiac temu mialam robione markery nowotworowe, to miala byc dzis ostatnia wizyta i umowienie na laparotmie. odstawilam wszystkie leki, łącznie z kwasem foliowym, lekiem na prolaktyne itp i ... ciaza ))). Zatem jestem bardzo ciekawa dzis miny ginekologa ktory wie ze przychodze aby ocenic tobiel i zeby mnie ciąć.. a tu psikus staralismy sie od maja 2020.
Tydzien temu powinnam miec okres wiec licze ze bedzie dzis pecherzyk z cialkiem zoltym.
Nie czytam was poki co bo zle dzialaja na moja wyobraznie poronienia, brak bicia serduszka, brak pecherzyka, martwie sie wowczas jeszcze bardziej.
Zatem WITAM SIE a jak potwierdzi sie u mnie ciaza to zagoszcze tu z wami na dlugo mam nadzieje Trzymajcie prosze kciuki za wizyte
Poki co z objawow to bol piersi i nabrzmiale - bete robilam 2krotnie i tyle poki co:)
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Witaj Paulina Futuremama zaznacz serduszko u mnie na 1 stronie a ja dziś wykorzystałam swoją kartę ciąży...pojechałam do laboratorium zrobić badania dla endokrynolog a tam kolejka sięgająca ulicy...nie wiem ile bym musiała stać...pokazałam kartę i weszłam bez czekania Ps. Oczywiście słyszałam niezadowolone głosy komentujących ale co mi tam...mdli mnie niemiłosiernie, nie mogę wsiąść tabletki przed badaniem na tarczyce do tego 3 faka wirusa wiec wykorzystałam tylko swój przywilej a co 😜Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Karooolcia :) wrote:Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam mdłości... Kurde dziewczyny i się cieszę, bo tak to jedyny objaw to bolące piersi i brak okresu...
Oddałam dokumentację która mnie mega męczyła w pracy i już lżej na serduchu.
Gosiaczek dopisałam laboratorium to centrum os🤣 pod tym względem cieszę się z medicoveru bo tam na godzinę się umawiasz na pobranie a dla kobiet w ciąży jest osobny punkt -
Dziewczyny z mdłościami, odkryłam dziś krople na mdłości - Anaketon, może to zbieg okoliczności, może placebo, a może działają, ale czuję się po nich o niebo lepiej, wstałam z łóżka pierwszy raz od 3ch dni. Polecam bardzo, bardzo!!
Gosiaczek, futuremama lubią tę wiadomość