💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie młody sie pochorował i mąż też.. i oczywiście ma skierowanie na test covid
mam nadzieję, ze to tylko przeziębienie, bo nie wiem jak wytrzymamy 2 tyg na kwarantannie 😂 Ogólnie nie nadal męczy ten suchy kaszel ale juz by łam w poniedziałek u internisty i płuca czyste ogólnie samopoczucie super. Lekarz ewidentnie stwierdził, ze to alergia ale leków mi dać nie może i musze to przetrzymać... te cholerne maseczki nie pomagają, bo przez to totalnie nie mogę oddychać i kaszel mi się wzmaga
-
U mnie zmęczenie, okropna zadyszka przy chodzeniu czytaniu problemy z oddychaniem ogólnie, mdłości jak narazie lekkie i mogę jeszcze jeść aczkolwiek myślę że za chwilę się to zmieni bo w ciąży z synkiem miałam mega nudności i wymioty do 6miesiaca i nie mogłam nic zjeść oprócz suchej bułki jogurtu naturalnego i banana
śniadanie i kolacja to był jeden wielki rzyg, zjadłam z ledwością i od razu kibelek. W ciąży tej która straciłam też miałam mdłości ale mogłam jeść normalnie wszystko i wymioty tylko rano na czczo miałam ale jedzenia nigdy nie zwróciłam i Jestem ciekawa czy te objawy wtedy były słabsze bo ta ciąża się nie rozwijała prawidłowo czy jak. Każdy mnie pytał jak się czuję znając moje objawy z ciąży z synkiem a ja mówilam że lepiej ta ciąża i wtedy mówili że pewnie będzie dziewczyna bo inne objawy.

01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ja dzisiaj od ginekologa wróciłam na pieszo i przeszlam 2,5 km czyli niezbyt duzo a i tak po powrocie zdrzemnęłam się razem z synkiem na godzinę a starszemu tym czasie włączyłam bajki.👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Nie wygląda to dobrze, sprawdź przyrost za kolejne 2 dni, trzymam kciuki, żeby jednak było dobrze 🤞🏻Bąblinka wrote:A ja właśnie odebrała wynik bety, i dziś przyrost tylko 23% (z 65 na 83)

jeszcze trzęsą mi się ręce, nie wiem sama co dalej...
-
Ja już po 1 wizycie 14 mm i serduszko jak dzwon 😍❤️
Karta ciazy założona, następna wizyta 20 kwietnia, trochę mi ułożyło dziewczyny, jeśli chodzi o moje plamienia to lekarz mówił ze to normalne wiec już luz w tej kwestii.
Olaa..32, Karooolcia :), futuremama, XWEJAX lubią tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny a ja właśnie na papierze zauważyłam takie lekkie brązowe nitki. malutko tego ale i tak się zmartwiłam czy aby coś z tym krwiakiem albo dzidzią się nie dzieje... potem trochę mnie zakuło w jajniku lewym...
-
mimi00 wrote:Jesteś po wizycie? Może to jakieś naczynko pękło? brązowa krew to stara krew, obserwuj jezeli sie powtórzy zadzwoń do lekarza.
Tak, krwiak sie wchłania z tego co lekarz mówił i wszystko jest pozamykane na 4 spusty w środku. Dzidziuś jest z ładnie bijącym serduszkiem. Właśnie też pomyślałam, że może jakieś naczynko czy coś... ale wiadomo od razu strach jest
-
Olaa..32 wrote:Nie wygląda to dobrze, sprawdź przyrost za kolejne 2 dni, trzymam kciuki, żeby jednak było dobrze 🤞🏻
Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*

Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*

31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Bąblinka no nie wyglada to dobrze....na Twoim miejscu tez bym już nie robiła bety...po co stres....wizyta wszystko wyjaśni....ale pamiętaj cuda się zdarzają....i jeśli nie tym razem to zapewne niebawem. Mimo to trzymam kciuki za pozytywny obrót spraw (może były 2 zarodki, jeden obumarł....naprawdę różne rzeczy się mogą zadziać) POWODZENIA!!Bąblinka wrote:Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dziewczyny dopiero co zaszłam w ciąże a już mnie wydęło...muszę nosić luźne rzeczy bo w dopasowanych widać !! noi dziś przyszedł jakiś ślinotok....masakra ...nie wiem co jeść żeby było lepiej....dla mnie ten pierwszy trmysmest jest chyba najgorszy...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja bym zrobiła w pn, będziesz miała jasną sytuację bo na wizycie przy takiej becie lekarz nic nie zobaczy...Bąblinka wrote:Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.
-
U mnie jakiś dziwny śluz, niby nie kawą z mlekiem całkiem ale też nie czysty i oczywiście stres🙈
Miałam intensywny tydzień, wczoraj mocno intensywny dzień. Muszę przystosować w weekend ale oczywiście w głowie czy coś z tego się nie rozkręci.
Do wizyty 1,5tyg i ciekawe co tam słychać...