💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie młody sie pochorował i mąż też.. i oczywiście ma skierowanie na test covid mam nadzieję, ze to tylko przeziębienie, bo nie wiem jak wytrzymamy 2 tyg na kwarantannie 😂 Ogólnie nie nadal męczy ten suchy kaszel ale juz by łam w poniedziałek u internisty i płuca czyste ogólnie samopoczucie super. Lekarz ewidentnie stwierdził, ze to alergia ale leków mi dać nie może i musze to przetrzymać... te cholerne maseczki nie pomagają, bo przez to totalnie nie mogę oddychać i kaszel mi się wzmaga
-
Aniołek, zazdroszczę Ci tych długich spacerów! Ja nie mogę się z domu ruszyć - tylko bym spała i spała. Nawet na stojąco opadają mi powieki😕83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
U mnie zmęczenie, okropna zadyszka przy chodzeniu czytaniu problemy z oddychaniem ogólnie, mdłości jak narazie lekkie i mogę jeszcze jeść aczkolwiek myślę że za chwilę się to zmieni bo w ciąży z synkiem miałam mega nudności i wymioty do 6miesiaca i nie mogłam nic zjeść oprócz suchej bułki jogurtu naturalnego i banana śniadanie i kolacja to był jeden wielki rzyg, zjadłam z ledwością i od razu kibelek. W ciąży tej która straciłam też miałam mdłości ale mogłam jeść normalnie wszystko i wymioty tylko rano na czczo miałam ale jedzenia nigdy nie zwróciłam i Jestem ciekawa czy te objawy wtedy były słabsze bo ta ciąża się nie rozwijała prawidłowo czy jak. Każdy mnie pytał jak się czuję znając moje objawy z ciąży z synkiem a ja mówilam że lepiej ta ciąża i wtedy mówili że pewnie będzie dziewczyna bo inne objawy.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ja dzisiaj od ginekologa wróciłam na pieszo i przeszlam 2,5 km czyli niezbyt duzo a i tak po powrocie zdrzemnęłam się razem z synkiem na godzinę a starszemu tym czasie włączyłam bajki.👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Bąblinka wrote:A ja właśnie odebrała wynik bety, i dziś przyrost tylko 23% (z 65 na 83)
jeszcze trzęsą mi się ręce, nie wiem sama co dalej... -
Ja już po 1 wizycie 14 mm i serduszko jak dzwon 😍❤️
Karta ciazy założona, następna wizyta 20 kwietnia, trochę mi ułożyło dziewczyny, jeśli chodzi o moje plamienia to lekarz mówił ze to normalne wiec już luz w tej kwestii.Olaa..32, Karooolcia :), futuremama, XWEJAX lubią tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny a ja właśnie na papierze zauważyłam takie lekkie brązowe nitki. malutko tego ale i tak się zmartwiłam czy aby coś z tym krwiakiem albo dzidzią się nie dzieje... potem trochę mnie zakuło w jajniku lewym...
-
mimi00 wrote:Jesteś po wizycie? Może to jakieś naczynko pękło? brązowa krew to stara krew, obserwuj jezeli sie powtórzy zadzwoń do lekarza.
Tak, krwiak sie wchłania z tego co lekarz mówił i wszystko jest pozamykane na 4 spusty w środku. Dzidziuś jest z ładnie bijącym serduszkiem. Właśnie też pomyślałam, że może jakieś naczynko czy coś... ale wiadomo od razu strach jest
-
Olaa..32 wrote:Nie wygląda to dobrze, sprawdź przyrost za kolejne 2 dni, trzymam kciuki, żeby jednak było dobrze 🤞🏻
Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Bąblinka wrote:Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dziewczyny dopiero co zaszłam w ciąże a już mnie wydęło...muszę nosić luźne rzeczy bo w dopasowanych widać !! noi dziś przyszedł jakiś ślinotok....masakra ...nie wiem co jeść żeby było lepiej....dla mnie ten pierwszy trmysmest jest chyba najgorszy...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Bąblinka wrote:Czuję, że wszystko już przesądzone... nie wiem czy będę się dodatkowo gnębić betą w poniedziałek. We wtorek i tak mam lekarza i nie spodziewam się dobrych wieści.
-
U mnie jakiś dziwny śluz, niby nie kawą z mlekiem całkiem ale też nie czysty i oczywiście stres🙈
Miałam intensywny tydzień, wczoraj mocno intensywny dzień. Muszę przystosować w weekend ale oczywiście w głowie czy coś z tego się nie rozkręci.
Do wizyty 1,5tyg i ciekawe co tam słychać...