LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Joanne wrote:Dziewczyny gdzie mogę kupić jakieś tańsze ubrania ciążowe? Wiem że w pepco jest dużo ubranek dla dzieci, ale czy są też dla kobiet w ciąży?
Joanne zobacz w krongloopach u nas dużo fajnych ciuszków sama kupowałam córka i cześć rzeczy miały z Primarka -
MamaNl wrote:Joanne zobacz w krongloopach u nas dużo fajnych ciuszków sama kupowałam córka i cześć rzeczy miały z Primarka
Po kringloopach nie mam czasu chodzić, wczoraj byłam w primarkt ale tam chyba nie mają kolekcji oddzielnej dla ciężarówek a nie chciało mi się po całym sklepie chodzić bo był tłum i kilometrowa kolejka, ale masz rację, to dobra opcja. Myślałam też żeby wybrać się na Haagse markt bo tam tanio i wszystko mają ale to po urlopie bo teraz kolejny tydzień na wysokich obrotach. -
Kalli95 wrote:Dziewczyny z doświadczeniem, ja myślę o dostawce typu chicco next 2 me, co o tym myślicie? Czy lepiej od razu lozeczko ze szczebelkami?
Z tego co widzę nie różni się niczym niż dostawka z Kinderkrafta a połowę tańsza 🙈 ja używałam do 6 miesiąca bo potem daliśmy ją do swojego pokoju już do łóżeczka
Z dostawką o tyle wygodnie że możesz sobie dopasować wysokość równo do swojego łóżka jeden bok zdemontować i dziecko masz pod ręką
Nam bardzo się przydała 😊Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Joanne wrote:Po kringloopach nie mam czasu chodzić, wczoraj byłam w primarkt ale tam chyba nie mają kolekcji oddzielnej dla ciężarówek a nie chciało mi się po całym sklepie chodzić bo był tłum i kilometrowa kolejka, ale masz rację, to dobra opcja. Myślałam też żeby wybrać się na Haagse markt bo tam tanio i wszystko mają ale to po urlopie bo teraz kolejny tydzień na wysokich obrotach.
A w Baverwijk na tych halach ??? -
Kalli95 wrote:A jak to wygląda wtedy z przewijaniem?
Jest jakaś alternatywa dla przewijaka na lozeczko? Przepraszam ale o dzieciach nie wiem NIC 😨 sa jakieś maty do przewijania czy cos takiego?
Na łóżeczko można kupić taki przewijak 😊
MamaTrójki, Kitaja lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Trochę późno, bo pewnie wszystkie się już zdążyłyście poznać, ale dopiero dziś dowiedziałam się o tym forum i jeszcze go nie ogarniam do końca 😁 Nadrobię Wasz wątek w wolnej chwili, żeby i o Was czegoś się dowiedzieć 😊 Jutro zaczynam 18 tydzień ciąży, wystarana, po przejściach i jednej biochemicznej, udało się po ponad 2 latach
Termin OM 1 listopada, usg wychodzi zawsze końcówka października, zobaczymy kiedy zaskoczy. Będziemy mieć córeczkę 😊 Tak w skrócie o mnie
Asia11, MamaNl, Kalli95, MamaTrójki, Angelaaaa, Aga300, Susie, Kitaja, olanowak90x, Strata, Rossetia, Joanne, Olo323, Szpacza223, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeggie94 wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Trochę późno, bo pewnie wszystkie się już zdążyłyście poznać, ale dopiero dziś dowiedziałam się o tym forum i jeszcze go nie ogarniam do końca 😁 Nadrobię Wasz wątek w wolnej chwili, żeby i o Was czegoś się dowiedzieć 😊 Jutro zaczynam 18 tydzień ciąży, wystarana, po przejściach i jednej biochemicznej, udało się po ponad 2 latach
Termin OM 1 listopada, usg wychodzi zawsze końcówka października, zobaczymy kiedy zaskoczy. Będziemy mieć córeczkę 😊 Tak w skrócie o mnie
Witaj Meggie 🤗
meggie94 lubi tę wiadomość