LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Susie wrote:MamaNl super, gratuluję synka
Czyli trzeci chłopak z rzędu jeżeli dobrze pamiętam?
Och, już sama się nie mogę doczekać mojego detektora. Oby szybko go wysłała.
Tak tak to 3 chłopak czyli moje przeczucie i plany znów udane 😂😂😂 -
Dziewczyny czy któraś tak miała może coś doradzić
badam sobie cukier od 3dni glukometrem i przeważnie wynik 90-92 a dziś w labolatorium 69 .. akurat zapomniałam rano sobie zbadać glukometrem cukru .
I czy wynik tsh mógł jeszcze bardziej spaść niż w pierwszym trymestrze przy takiej samej dawce leków ? -
Olo323 wrote:Dziewczyny a jaki macie ten detektor? Bo ich tyle, ze nie wiem na co patrzeć 😅
Ja mam zwykły z vinted za 50 zł 😁 AngelSounds JPD-100S ale tam nie zobaczysz ile uderzeń na minutę tylko sam dźwięk 😛Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
paulity wrote:Dziewczyny czy któraś tak miała może coś doradzić
badam sobie cukier od 3dni glukometrem i przeważnie wynik 90-92 a dziś w labolatorium 69 .. akurat zapomniałam rano sobie zbadać glukometrem cukru .
I czy wynik tsh mógł jeszcze bardziej spaść niż w pierwszym trymestrze przy takiej samej dawce leków ?
Wypowiem się co do TSH - mógł. Mi tez teraz co badanie spada, ale jeszcze trzyma się w normie.paulity lubi tę wiadomość
-
paulity wrote:Przy tej samej dawce leków? A jesteś pod obserwacją endokrynologa bo mój ginekolog zaproponował żeby się umówić bo do listopada daleko
Tak przy tej samej, leczę się od 2016 roku, co wizytę badam TSH i mam wizytę/teleporade u endo raz w miesiącu. Póki utrzymuje się w normie a ja się dobrze czuje nie kombinujemy, żeby nie poszybowało w górę jak zaczniemy zmniejszać dawkę.paulity lubi tę wiadomość
-
Strata wrote:Dziewczyny moja przyjaciółka jest na porodowce.
Trzymajcie kciuki żeby dali radę wyciszyć akcje. Ona dopiero 34+3.
A miała jakieś problemy w ciąży ?
Szybko się bobaskowi śpieszy na świat ale dadzą radę ❤️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Strata wrote:Dziewczyny moja przyjaciółka jest na porodowce.
Trzymajcie kciuki żeby dali radę wyciszyć akcje. Ona dopiero 34+3.
Trzymamy mocno kciuki ✊✊✊❤️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Angelaaaa wrote:Ja mam zwykły z vinted za 50 zł 😁 AngelSounds JPD-100S ale tam nie zobaczysz ile uderzeń na minutę tylko sam dźwięk 😛
Olo323 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Kolejna noc średnio przespana. Co chwilę wstawałam do WC 🥴. I to już nie ma znaczenia ile piję, bo i tak idę a zawartość mojego pęcherza to kilka kropel. Pewnie Karol się wierci i to dlatego tak 🥴. Dzięki Ci Synu, jeszcze się nie narodziłeś a już mnie trenujesz do tego, co mnie czeka za kilka miesięcy.
Idę coś zjeść, bo też mnie ssie 😂🤣.
Miłego i nie gorącego dnia życzę 🤗.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ona od 30 tyg już ma skurcze. Ponoć za mocne jak na przepowiadające. I teraz szyjka jej się skróciła strasznie i mały już w kanale naciska.
Na szczęście USG i ktg super. Więc pewnie dostanie sterydy i jeszcze więcej magnezu.
Mały też już 2.5 kg ma. Więc napewno by sobie poradził po drugiej stronie. Ale jak ebak do ciąży donoszonej jeszcze chwila.MamaTrójki, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Ultra-Dżasta wrote:Kolejna noc średnio przespana. Co chwilę wstawałam do WC 🥴. I to już nie ma znaczenia ile piję, bo i tak idę a zawartość mojego pęcherza to kilka kropel. Pewnie Karol się wierci i to dlatego tak 🥴. Dzięki Ci Synu, jeszcze się nie narodziłeś a już mnie trenujesz do tego, co mnie czeka za kilka miesięcy.
Idę coś zjeść, bo też mnie ssie 😂🤣.
Miłego i nie gorącego dnia życzę 🤗.
Ja niemal od samego początku ciąży KAŻDEJ nocy wstaję do łazienki przynajmniej dwa razy. Czasem bywa tak, że wieczorem jest spokój i nagle jak się już położę to jeszcze 2-3 razy idę przed zaśnięciem, bo w dosłownie 5 minut mam już pełny pęcherz. Ja nie wiem jak to działa. 🤣 Tak że no, też się trenuję no nocnego wstawania do dziecka. 😂
Strata trzymam kciuki za przyjaciółkę. ✊🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2022, 09:07