LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
meggie94 wrote:Oj i mój już utrudnia mi funkcjonowanie 🙈 coraz ciężej założyć skarpetki lub adidasy, depilacja już tylko na oślep lub z lusterkiem 😂Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
To chyba nie kwestia wagi ja też myslalam, że zepsuta to potrafila pokazywać 2 kg różnicy w ciągu dnia :p
Tony lubi tę wiadomość
-
Super brzuszki dziewczyny 😊
My nareszcie zaczynamy wakacje 🥳 juz sie nie moglam skupic na pracy wogole. Teraz juz tylko relaks wymyslilam sobie ze zaczne robic sweterek na drutach dla maluszka. Tylko ze w zasadzie to moje umiejetnosci sa bliskie zeru 🙈 no ale kto nie probuje ten nie pije szampana 😝MamaTrójki, Joanne, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Dziewczynki mają po 640g dajecie wiarę?😱 szyjka długa, wszystko ok 😊
Kalli95, Angelaaaa, Asia11, Strata, Joanne, MamaNl, Susie, meggie94, kid_aa, Scandi-B, Olo323, Ultra-Dżasta, Paulina12345, Decemberry lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Mama Trójki duże dzieciaczki 😊❤️
Kalli nie wydaje mi się że masz się czym martwić bo jak byłam na połówkowych chyba 19+2 to mała ważyła 308 g i i ta od usg powiedziala że jest ponad wagę na ten dzień ciąży. A gdybym porównywała do dzieciaczków co niektórych z Was to bym się martwiła że nie rośnie 😅 -
Mi się wydaje ze moje to ważą za dużo 🙈 ale od początku są ponad tydzień do przodu i niby waga jest ok. Lekarz tez mówił ze nie ma się do czego przyczepić, wiec staram się nie panikować. Muszę ogarnąć diabetologa i glukometr żeby kontrolować ten cukier!Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Mi się wydaje ze moje to ważą za dużo 🙈 ale od początku są ponad tydzień do przodu i niby waga jest ok. Lekarz tez mówił ze nie ma się do czego przyczepić, wiec staram się nie panikować. Muszę ogarnąć diabetologa i glukometr żeby kontrolować ten cukier!
O glukometr poproś w aptece. My dajemy za darmo, tylko bez recepty trzeba samemu dokupić paski ( koszt ok. 40 zł za 50 szt.). I poproś o dzienniczek pomiarów, jak będą w aptece mieli, to też dadzą bez problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 20:29
MamaTrójki, kid_aa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Asia11 wrote:O glukometr poproś w aptece. My dajemy za darmo, tylko bez recepty trzeba samemu dokupić paski ( koszt ok. 40 zł za 50 szt.). I poproś o dzienniczek pomiarów, jak będą w aptece mieli, to też dadzą bez problemuMama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:O widzisz. W 2019 glukometr dostałam od diabetologa i z tego co pamietam paski były na receptę 🤔 jakbym poprosiła o paski do contour plus to mi dadzą (wiadomo - odpłatnie)?
Tak. To nie jest lek tylko wyrob medyczny, więc recepta nie jest potrzebna. Potrzebna jest w przypadku, gdy przysługuje zniżka (refundacja), a przysługuje w przypadku zdiagnozowanej cukrzycy (zależy jaka to 30% albo R). W pozostałych przypadkach są na 100%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 22:16
MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Witajcie weekendowo
Cieszę się każda udana wizyta z wami ❤️
Mama trójki faktycznie ślicznie przybierają te wasze panny ❤️❤️
U mnie wizyta w piątek następny na 4D a dziś szał ostatnich załatwień i wesele córki popołudniu
Właśnie czekam na panią fryzjerkę hahaha i czy wymyśli coś naprawdę fajnego o 14 makijaż i o 15 nagranie błogosławieństwa mam nadzieje ze nie będę wyglądać tragicznie - wczoraj tez ciagle w biegu hahaha
Ogólnie nie lubię swoich fot i filmów 😂😂😂MamaTrójki lubi tę wiadomość
-
Kalli95 Młody w 22+1 ważył 515 g i lekarz mówił, że to norma. Na spokojnie. Któraś z Was napisała mądrą rzecz wcześniej - na tym etapie wychodzi indywidualność naszych dzieci i predyspozycje do dużej głowy/brzucha itd. 😊
Wiecie co, wczoraj był mega młyn związany z budową. Pół nocy przepłakałam, teraz też mi się chce płakać i powiedziałam mężowi, że w dupie mam i jadę do rodziców 😅. Tak się wczoraj zdenerwowałam, że zaczęłam w niego talerzami rzucać 🤬😂🤣. Szkoda moich nerwów, wczoraj tak mnie brzuch rozbolał i stwardniał... Myślałam, że to koniec 😭. A najlepiej, jak każdy mi powtarza, że jestem w ciąży i nie powinnam się denerwować. Kazałam się wszystkim zamknąć i nie odpier... odwalać maniany, to może wtedy się względnie wyluzuje.
Mąż myślał, że żartuje z tym wyjazdem a ja w przypływie impulsu spakowałam dwie torby. Jego mina - bezcenna 😂. Dziś mamy imprezę ro zostanę ale jutro po południu mówię "au revoir".Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 08:33
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ❤️
Mega to cieszy jak Wasze Maleństwa rosną i rozwijają się prawidłowo 😊
Angela, cudne zdjęcie Alicji 😍
Ja dziś jestem ledwo żywa, wczoraj popołudniu wjechali do nas moi rodzice na „kawkę” a przedłużyło się posiedzenie do prawie 1 w nocy, było fajnie i wesoło, ale jestem dziś taaaak zmęczona a dziś jeszcze wieczorem mamy gości i mam trochę do przygotowania 🙈Angelaaaa lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
MamaNl wrote:Witajcie weekendowo
Cieszę się każda udana wizyta z wami ❤️
Mama trójki faktycznie ślicznie przybierają te wasze panny ❤️❤️
U mnie wizyta w piątek następny na 4D a dziś szał ostatnich załatwień i wesele córki popołudniu
Właśnie czekam na panią fryzjerkę hahaha i czy wymyśli coś naprawdę fajnego o 14 makijaż i o 15 nagranie błogosławieństwa mam nadzieje ze nie będę wyglądać tragicznie - wczoraj tez ciagle w biegu hahaha
Ogólnie nie lubię swoich fot i filmów 😂😂😂
A, Ty dopiero pojechałaś do Pl a ja myślałam że już wracasz!🤦🏻♀️
Baw się świetnie! Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze😊