LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNl wrote:Ja wczoraj szczepilam się na krztusiec i tragedia chyba mam wszystkie skutki uboczne 🤮🤮 i jakby mnie grypa miała rozkładać …..
Oo mi w tamtej ciąży mówili że objawem jest ból ręki i faktycznie bolało tanie kilka dni. Ciekawe jak teraz zniosę 🙄Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja w przyszły piątek mam wizytę i muszę właśnie dopytać o szczepienia, bo ostatnio zapomniałam.
Byłam dzisiaj u fizjo aby zobaczyła mi brzuszek i rozmasowała rwę (bo znów się przypomniała niestety) i jestem w szoku, bo powiedziała, ze mam tak minimalne rozejście mięśnia prostego, ze tylko mi pozazdrościć 😀 chyba faktycznie z tym brzuchem mam szczęście, bo jak byłam w szpitalu tez lekarz na odchodne mi powiedział, ze dobre geny złapałam i żeby się nie chwalić innym paniom, bo jak na takiego dużego dzieciaka i sporo wód płodowych, mam naprawdę malutki brzuszek 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 16:33
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
W ogóle w końcu usiadłam i zrobiłam w końcu zakupy apteczno-wyprawkowe, trochę żałuje ze nie rozłożyłam to w czasie, bo jak zobaczyłam sumę na koniec to zabolało 🙈😂
Zostały mi tylko koszule do szpitala, stacjonarnie wejdę i poszukam jeszcze jakiś czapeczek, bo nie mam.
Jeszcze tylko fotelik (ale najpierw musimy w końcu kupić auto😅 powiem Wam, ze dałam mężowi wolna rękę, bo to ma być „główne” auto a w przyszłym roku jak wrócę do prace kupimy coś dla mnie i tu ja będę wybierać, ale teraz Mąż tak wybrzydza, tak niezdecydowany, ze boje się ze do porodu nie wybierze😂)
Dziewczyny a czy otulacz do fotelika jest potrzebny? Czy jak mam taki kombinezon zimowy to wystarczy?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Ja w końcu mam pokoik gotowy, jestem bardzo zadowolona z tego. Zostało mi jeszcze dokupić kilka artykułów apteczno-higienicznych, a w następnym tygodniu biorę się za pranie i prasowanie. Chciałabym już w październiku mieć spakowana walizkę i już tylko czekać bo przyznam, ze coraz mniej siły już mam.
Olo323 ja mam tylko kombinezon zimowy taki w formie misia pod spod dam pajacyk i jak coś to na wierzch okryje kocykiemOlo323 lubi tę wiadomość
14.11.2022 Marcel 3190g, 53 cm, 10 pkt ❤️
🤰🏻30 lat
01.03 ⏸
11.03 pierwsza wizyta (5+6)
29.03 druga wizyta, słyszałam bicie serduszka 166 ud/min (8+2)
26.04 badania prenatalne (12+2)
24.05 będzie chłopak 💚 155 gram, 144 ud/min (16+2)
Niedoczynność tarczycy -Euthyrox 50
PCOS -
Angelaaaa wrote:Oo mi w tamtej ciąży mówili że objawem jest ból ręki i faktycznie bolało tanie kilka dni. Ciekawe jak teraz zniosę 🙄
Ręka boli trochę mniej niż po COVID heheh ale wymioty brak sił zawroty głowy dreszcze No dramatos -
Hej ja po wizycie. Dziewczyny ważą 1700 i 1900g. Niestety szyjka ma 2cm 😞 dostałam luteinę dopochwowo i nakaz leżenia. Modlę się teraz żeby wytrzymać te 3-4 tygodnie ☹️
Angelaaaa, meggie94, Strata, Scandi-B, Asia11 lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Hej ja po wizycie. Dziewczyny ważą 1700 i 1900g. Niestety szyjka ma 2cm 😞 dostałam luteinę dopochwowo i nakaz leżenia. Modlę się teraz żeby wytrzymać te 3-4 tygodnie ☹️
Pięknie rosną 💓💓
Domyślam się ze z maluchami trochę ciężko leżeć …
Ja kontrola w następnym tygodniu aż jestem ciekawa co się dowiem nowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sóweczka wrote:Hejka
My właśnie jedziemy na wizytę na 19, właśnie wjechaliśmy do Szczecina 😊
Już się nie mogę doczekać, miesiąc nie podglądaliśmy dzidziolka.
Ja kupilam do gotelika otulacz aby jak najmniej warstw ubran miec bo pasy się ześlizgują
I co wtedy tylko pajacyk i taki otulacz ? Dziecko nie zmarznie ?14.11.2022 Marcel 3190g, 53 cm, 10 pkt ❤️
🤰🏻30 lat
01.03 ⏸
11.03 pierwsza wizyta (5+6)
29.03 druga wizyta, słyszałam bicie serduszka 166 ud/min (8+2)
26.04 badania prenatalne (12+2)
24.05 będzie chłopak 💚 155 gram, 144 ud/min (16+2)
Niedoczynność tarczycy -Euthyrox 50
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak słyszę prognozy, że gaz i węgiel już się kończą to serio trzeba będzie te nasze dzieci w bety owijać i pięć śpiworków bo nie będzie czym grzać 🤣 albo wprowadzić model norweski i od razu dziecko na śnieg;d
Marta93 lubi tę wiadomość
-
Tony wrote:Dziewczyny jak słyszę prognozy, że gaz i węgiel już się kończą to serio trzeba będzie te nasze dzieci w bety owijać i pięć śpiworków bo nie będzie czym grzać 🤣 albo wprowadzić model norweski i od razu dziecko na śnieg;d
Mój mąż stwierdził, że faktycznie może gazu zabraknąć i w największe upały, jak ludzie kupowali klimatyzatory to pojechał kupić grzejnik olejowy na prąd żeby chociaż coś było do grzania ( prąd też drogi, ale chociaż coś ogrzeje). Trochę dziwnie w Media Expert się patrzyli🤣 No ale obstawia, że potem ceny poszybują w górę to kupi latem -
nick nieaktualnyTony wrote:Dziewczyny jak słyszę prognozy, że gaz i węgiel już się kończą to serio trzeba będzie te nasze dzieci w bety owijać i pięć śpiworków bo nie będzie czym grzać 🤣 albo wprowadzić model norweski i od razu dziecko na śnieg;d
My dzisiaj kupiliśmy 1 t ekogroszku, daliśmy 3500zl, a potrzebujemy jeszcze 2 t