LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kalli95 wrote:Dobra. Teraz pytanie z serii głupich 😅😂
Wam tez się podnosi caly brzuch jak spinacie mięśnie tam na dole?😅
Mi nie 🙈
Dziś miałam jak Olo ostatnio, gesty, galaretowaty śluz w dużej ilości, wiec i mi chyba powoli na raty będzie czop odchodził 🙈Olo323 lubi tę wiadomość
-
Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Gdzie się uczyłyście robić na szydełku? Ja bym chciała zrobić właśnie jakąś przytulankę, ale nigdy nie umiałam ani dziergać, ani robić na drutach :<Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.
Ja mam włóczkę Himalaye i chyba zrobię czapkę i rękawiczki na sznurku
Decembery ja uczyłam się na YouTube 😊 wpisałam "nauka szydełkowania" i tak zaczęłam już wiele lat temu. Swego czasu dużo na tym zarabiałam, robilam czapki z postaciami z bajek dla dzieci 😊
Joanne lubi tę wiadomość
-
Decemberry - do nauki polecam kanał "pasart" z którego sama się uczyłam. Mają tam super proste robótki, w tym misia. Robiłam go kiedyś i nawet jak na mnie wyszedł super. Tylko później zaczęłam się bawić w bardziej zaawansowane maskotki i średnio mi się zaczęło podobać. Po prostu jestem zbyt wymagająca dla siebie 😆. Teściowej się podobały moje miśki ale mi średnio i kazałam je spalić mężowi 😂.
A i jak coś - na wypełnienie to kupowałam wkłady do poduszek w Jysku 😅.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.
-
Ultra-Dżasta wrote:Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.
Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊
Asia11, Decemberry, kamilamhm, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga300 wrote:Zazdroszczę. Nigdy nie zgłębiłam tych tajników. Kiedyś jedynie zdarzyło mi się haftować ze wzoru 😊 z maskotek dla niemowląt to fajne są te ośmiorniczki. Kiedyś były takie akcje dla wcześniaków, że niby są jak pępowina mamy😊
Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊
To dobre wieści z tym znamieniem 🤗
Aga300 lubi tę wiadomość
-
Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!
Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.
Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.Decemberry, Aga300, Olo323 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Aga, super, że możesz być spokojna! Cieszę się! 🤗🥳
Dzięki dziewczyny za polecajki kanałów, zajrzę sobie i obejrzę, może akurat coś zakumam 😂
No Dżasta, dobrze, że mąż dba ^^Aga300 lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Ultra-Dżasta wrote:Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!
Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.
Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.
Ja już w zeszłym tygodniu dostałam bana od męża na jazdę autem i samodzielne zakupy 🙄 jakoś wtedy byliśmy u moich rodziców na kawie i poskarżyłam się rodzicom z myślą, ze mnie poprą i przywołają do poziomu męża a oni, ze co ja myślałam, ze lepiej żebym już nie jeździła sama a w ogóle skąd mi przyszło do głowy samej zakupy robić 😂 więc przestałam być samosia 🤷♀️
A co do bólu miesiączkowego, to tak „nawiedza” co pare dni, wiec robi się naprawdę już poważnie 😱👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
01.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ (wstrzymany przez wycięcie wyrostka ☹️) -
Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔
Joanne, Sóweczka, Angelaaaa, Olo323, kid_aa, Decemberry, Asia11, MamaTrójki, Kalli95, kamilamhm lubią tę wiadomość
-
Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.
Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.Scandi-B lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Scandi-B wrote:Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔
Chyba jakiś mega duży nie jest ale pewnie tak jak mówisz że zależy od perspektywy 😁😁 pięknie wyglądasz 🤩Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyUltra-Dżasta wrote:Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.
Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.
Ta Twoja szwagierka to tak "normalnie" się odzywa? W sensie czy zna jakieś kulturalniejsze słowa?
Scandi uroczy masz brzusio 🤗
Ja też dziś robiłam brzusio, ale w bieliźnie więc nie wrzucę, ale mam wrażenie, że taki zgrabniejszy jest niż przy chlopcach
Scandi-B lubi tę wiadomość
-
No ten ból krocza ultra niekomfortowy- trochę jakbym siedziała cały dzień okrakiem albo by mnie coś rozciągało od środka 😅
Dziewczyny a robicie masaż krocza?
Ja dziś zrobiłam pierwsze podejście i myśle, ze bardzo mnie to pokonało 😳Scandi-B lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
01.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ (wstrzymany przez wycięcie wyrostka ☹️)