X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalli95 wrote:
    Dobra. Teraz pytanie z serii głupich 😅😂
    Wam tez się podnosi caly brzuch jak spinacie mięśnie tam na dole?😅

Nic takiego nie zauważyłam

• meggie94 Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalli95 wrote:
    Dobra. Teraz pytanie z serii głupich 😅😂
    Wam tez się podnosi caly brzuch jak spinacie mięśnie tam na dole?😅

Mi nie 🙈

Dziś miałam jak Olo ostatnio, gesty, galaretowaty śluz w dużej ilości, wiec i mi chyba powoli na raty będzie czop odchodził 🙈

Olo323 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • Decemberry Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się uczyłyście robić na szydełku? Ja bym chciała zrobić właśnie jakąś przytulankę, ale nigdy nie umiałam ani dziergać, ani robić na drutach :<

Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨

15.03 - beta 26.7 <3
    17.03 - beta 73.9 <3
    23.03 - beta 1379.6 <3 <3!
    Maleństwo rozwija się idealnie <3
    07.07.22 - 320g mężczyzny <3
    24.07 - 540g <3
    29.08 - 1146g <3
    22.09 - 1669g <3
    19.10 - 2450g <3
    4.11 - 2930g <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.

Ja mam włóczkę Himalaye i chyba zrobię czapkę i rękawiczki na sznurku

Decembery ja uczyłam się na YouTube 😊 wpisałam "nauka szydełkowania" i tak zaczęłam już wiele lat temu. Swego czasu dużo na tym zarabiałam, robilam czapki z postaciami z bajek dla dzieci 😊

Joanne lubi tę wiadomość

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decemberry - do nauki polecam kanał "pasart" z którego sama się uczyłam. Mają tam super proste robótki, w tym misia. Robiłam go kiedyś i nawet jak na mnie wyszedł super. Tylko później zaczęłam się bawić w bardziej zaawansowane maskotki i średnio mi się zaczęło podobać. Po prostu jestem zbyt wymagająca dla siebie 😆. Teściowej się podobały moje miśki ale mi średnio i kazałam je spalić mężowi 😂.

A i jak coś - na wypełnienie to kupowałam wkłady do poduszek w Jysku 😅.

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Muszę zobaczyć te kanały. Mam piękną złotą nić do bombek 😊

• Strata Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też team szydełko.
    Był moment gdzie nieźle dorabiałam do budżetu domowego sprzedając swoje prace.

Joanne, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość

Wrzesień 2020 💙
    Grudzień 2021👼
    Listopad 2022 💙

9523e01ecd.png
  • Aga300 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2022, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Zazdroszczę. Nigdy nie zgłębiłam tych tajników. Kiedyś jedynie zdarzyło mi się haftować ze wzoru 😊 z maskotek dla niemowląt to fajne są te ośmiorniczki. Kiedyś były takie akcje dla wcześniaków, że niby są jak pępowina mamy😊

Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊

Asia11, Decemberry, kamilamhm, Olo323 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga300 wrote:
    Zazdroszczę. Nigdy nie zgłębiłam tych tajników. Kiedyś jedynie zdarzyło mi się haftować ze wzoru 😊 z maskotek dla niemowląt to fajne są te ośmiorniczki. Kiedyś były takie akcje dla wcześniaków, że niby są jak pępowina mamy😊

Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊

To dobre wieści z tym znamieniem 🤗

Aga300 lubi tę wiadomość

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!

Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.

Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.

Decemberry, Aga300, Olo323 lubią tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • Decemberry Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, super, że możesz być spokojna! Cieszę się! 🤗🥳

Dzięki dziewczyny za polecajki kanałów, zajrzę sobie i obejrzę, może akurat coś zakumam 😂

No Dżasta, dobrze, że mąż dba ^^

Aga300 lubi tę wiadomość

Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨

15.03 - beta 26.7 <3
    17.03 - beta 73.9 <3
    23.03 - beta 1379.6 <3 <3!
    Maleństwo rozwija się idealnie <3
    07.07.22 - 320g mężczyzny <3
    24.07 - 540g <3
    29.08 - 1146g <3
    22.09 - 1669g <3
    19.10 - 2450g <3
    4.11 - 2930g <3
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!

Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.

Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.

Ja już w zeszłym tygodniu dostałam bana od męża na jazdę autem i samodzielne zakupy 🙄 jakoś wtedy byliśmy u moich rodziców na kawie i poskarżyłam się rodzicom z myślą, ze mnie poprą i przywołają do poziomu męża a oni, ze co ja myślałam, ze lepiej żebym już nie jeździła sama a w ogóle skąd mi przyszło do głowy samej zakupy robić 😂 więc przestałam być samosia 🤷‍♀️

A co do bólu miesiączkowego, to tak „nawiedza” co pare dni, wiec robi się naprawdę już poważnie 😱

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Scandi-B Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
    Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
    23207-FFD-FFAC-4306-8359-093-BBF39-DC1-E.jpg
    Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔

Joanne, Sóweczka, Angelaaaa, Olo323, kid_aa, Decemberry, Asia11, MamaTrójki, Kalli95, kamilamhm lubią tę wiadomość

Listopad 2022 -pierwszy cud 💕

202211115570.png

5.11.2024 💔 6+4
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.

Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.

Scandi-B lubi tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi-B wrote:
    Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
    Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
    23207-FFD-FFAC-4306-8359-093-BBF39-DC1-E.jpg
    Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔

Chyba jakiś mega duży nie jest ale pewnie tak jak mówisz że zależy od perspektywy 😁😁 pięknie wyglądasz 🤩

Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2022, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.

Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.

Ta Twoja szwagierka to tak "normalnie" się odzywa? W sensie czy zna jakieś kulturalniejsze słowa?

Scandi uroczy masz brzusio 🤗

Ja też dziś robiłam brzusio, ale w bieliźnie więc nie wrzucę, ale mam wrażenie, że taki zgrabniejszy jest niż przy chlopcach

• meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ból podbrzusza jak na okres łapie w sumie codziennie, raz rzadziej, raz częściej, ale tak już ponad 2 tyg jak nie 3 🤔 przestałam już na niego zwracać uwagę 😅

age.png

age.png
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten ból krocza ultra niekomfortowy- trochę jakbym siedziała cały dzień okrakiem albo by mnie coś rozciągało od środka 😅

Dziewczyny a robicie masaż krocza?
    Ja dziś zrobiłam pierwsze podejście i myśle, ze bardzo mnie to pokonało 😳

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Nosia Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam raz na jakiś czas taki ból miesiączkowy. Najczęściej wieczorem przed snem.

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ