X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalli95 wrote:
    Dobra. Teraz pytanie z serii głupich 😅😂
    Wam tez się podnosi caly brzuch jak spinacie mięśnie tam na dole?😅

Nic takiego nie zauważyłam

• meggie94 Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalli95 wrote:
    Dobra. Teraz pytanie z serii głupich 😅😂
    Wam tez się podnosi caly brzuch jak spinacie mięśnie tam na dole?😅

Mi nie 🙈

Dziś miałam jak Olo ostatnio, gesty, galaretowaty śluz w dużej ilości, wiec i mi chyba powoli na raty będzie czop odchodził 🙈

Olo323 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • Decemberry Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się uczyłyście robić na szydełku? Ja bym chciała zrobić właśnie jakąś przytulankę, ale nigdy nie umiałam ani dziergać, ani robić na drutach :<

Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨

15.03 - beta 26.7 <3
    17.03 - beta 73.9 <3
    23.03 - beta 1379.6 <3 <3!
    Maleństwo rozwija się idealnie <3
    07.07.22 - 320g mężczyzny <3
    24.07 - 540g <3
    29.08 - 1146g <3
    22.09 - 1669g <3
    19.10 - 2450g <3
    4.11 - 2930g <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Sóweczka, u mnie lecą bombki 😂. Na razie lecą te z kanału "Dziergam bo lubię" ale czekam na perełki i będę robić bombkę-kwiatka z "BajeryEli". Zrobiłam jedną na sucho, bez perełek i jest cudna! Myślałam też o tym, by zrobić Młodemu jakąś przytulankę ale totalnie nie umiem w maskotki, choć włóczki już kupiłam 😅. Nie wiem, może zrobię podejście ale nie podobają mi się maskotki zrobione przez moje ręce.

Ja mam włóczkę Himalaye i chyba zrobię czapkę i rękawiczki na sznurku

Decembery ja uczyłam się na YouTube 😊 wpisałam "nauka szydełkowania" i tak zaczęłam już wiele lat temu. Swego czasu dużo na tym zarabiałam, robilam czapki z postaciami z bajek dla dzieci 😊

Joanne lubi tę wiadomość

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decemberry - do nauki polecam kanał "pasart" z którego sama się uczyłam. Mają tam super proste robótki, w tym misia. Robiłam go kiedyś i nawet jak na mnie wyszedł super. Tylko później zaczęłam się bawić w bardziej zaawansowane maskotki i średnio mi się zaczęło podobać. Po prostu jestem zbyt wymagająca dla siebie 😆. Teściowej się podobały moje miśki ale mi średnio i kazałam je spalić mężowi 😂.

A i jak coś - na wypełnienie to kupowałam wkłady do poduszek w Jysku 😅.

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Muszę zobaczyć te kanały. Mam piękną złotą nić do bombek 😊

• Strata Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też team szydełko.
    Był moment gdzie nieźle dorabiałam do budżetu domowego sprzedając swoje prace.

Joanne, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość

Wrzesień 2020 💙
    Grudzień 2021👼
    Listopad 2022 💙

9523e01ecd.png
  • Aga300 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2022, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Zazdroszczę. Nigdy nie zgłębiłam tych tajników. Kiedyś jedynie zdarzyło mi się haftować ze wzoru 😊 z maskotek dla niemowląt to fajne są te ośmiorniczki. Kiedyś były takie akcje dla wcześniaków, że niby są jak pępowina mamy😊

Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊

Asia11, Decemberry, kamilamhm, Olo323 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2022, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga300 wrote:
    Zazdroszczę. Nigdy nie zgłębiłam tych tajników. Kiedyś jedynie zdarzyło mi się haftować ze wzoru 😊 z maskotek dla niemowląt to fajne są te ośmiorniczki. Kiedyś były takie akcje dla wcześniaków, że niby są jak pępowina mamy😊

Z dobrych wieści pojechałam dziś osobiście po ten wynik histopatologii po usunięciu znamienia, bo przez telefon znowu nie było i zmiana łagodna - znamię Spitz. Ulżyło 😊

To dobre wieści z tym znamieniem 🤗

Aga300 lubi tę wiadomość

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!

Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.

Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.

Decemberry, Aga300, Olo323 lubią tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • Decemberry Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, super, że możesz być spokojna! Cieszę się! 🤗🥳

Dzięki dziewczyny za polecajki kanałów, zajrzę sobie i obejrzę, może akurat coś zakumam 😂

No Dżasta, dobrze, że mąż dba ^^

Aga300 lubi tę wiadomość

Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨

15.03 - beta 26.7 <3
    17.03 - beta 73.9 <3
    23.03 - beta 1379.6 <3 <3!
    Maleństwo rozwija się idealnie <3
    07.07.22 - 320g mężczyzny <3
    24.07 - 540g <3
    29.08 - 1146g <3
    22.09 - 1669g <3
    19.10 - 2450g <3
    4.11 - 2930g <3
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Nie mam daru do sprzedawania swoich prac 😂 a może inaczej - nie sprzedaję, bo mi się one nie podobają 🤣. No ale może ruszę coś z tymi bombkami, bo ta z kwiatkiem wyjątkowo jest udana. Z perełkami to już w ogóle będzie kosmos!

Aga300 to dobrze, że łagodna zmiana. Możesz odetchnąć z ulgą 🤗.

Mąż dziś w pracy i właśnie napisałam do niego wiadomość, że jadę do Biedronki i czy czegoś potrzebuje. A ten opitolił mnie z góry na dół, co ja sobie wyobrażam, żeby robić ciężkie zakupy w 35 tygodniu 😳. Kuźwa zostaje w domu 😂🤣.

Ja już w zeszłym tygodniu dostałam bana od męża na jazdę autem i samodzielne zakupy 🙄 jakoś wtedy byliśmy u moich rodziców na kawie i poskarżyłam się rodzicom z myślą, ze mnie poprą i przywołają do poziomu męża a oni, ze co ja myślałam, ze lepiej żebym już nie jeździła sama a w ogóle skąd mi przyszło do głowy samej zakupy robić 😂 więc przestałam być samosia 🤷‍♀️

A co do bólu miesiączkowego, to tak „nawiedza” co pare dni, wiec robi się naprawdę już poważnie 😱

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

01.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ (wstrzymany przez wycięcie wyrostka ☹️)
  • Scandi-B Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
    Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
    23207-FFD-FFAC-4306-8359-093-BBF39-DC1-E.jpg
    Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔

Joanne, Sóweczka, Angelaaaa, Olo323, kid_aa, Decemberry, Asia11, MamaTrójki, Kalli95, kamilamhm lubią tę wiadomość

Listopad 2022 -pierwszy cud 💕

202211115570.png

preg.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.

Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.

Scandi-B lubi tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi-B wrote:
    Tez powoli koncze swoja pierwszy prace na drutach. Sweterek dla malego juz ma caly tulow, jeszcze rekawki zostaly 🤗 nie jest idelny ale jak na pierwszy raz spoko 😅
    Dzis bylismy na chyba ostatniej dluzszej pieszej wycieczce przed porodem. Status brzuszkowy jak widac:
    23207-FFD-FFAC-4306-8359-093-BBF39-DC1-E.jpg
    Sama nie wiem, czasem mam wrazenie ze jest ogromny, innym razem ze w sumie to maly. Zalezy od dnia i perspektywy 🤔

Chyba jakiś mega duży nie jest ale pewnie tak jak mówisz że zależy od perspektywy 😁😁 pięknie wyglądasz 🤩

Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2022, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Mnie ból miesiączkowy naszedł dziś po sprzątaniu. Jednak i tak najgorszy wg mnie jest ból krocza. Nie jestem przyzwyczajona do takich dolegliwości 😅.

Scandi-B mam podobnie. Choć dziś przyszła do teściowej szwagierka, za którą średnio przepadam(y) a że jej unikam to widziała mnie pierwszy raz od 2 tygodni 😂 (nie żeby była prawie codziennie). I ona wypaliła z tekstem: kur** ale Ci brzuch wyjeb***, ja je*** + dodała jeszcze kilka podobnych epitetów. No ale szybko się zmyłam na górę, bo od tych wulgaryzmów to aż uszy więdną 😖.

Ta Twoja szwagierka to tak "normalnie" się odzywa? W sensie czy zna jakieś kulturalniejsze słowa?

Scandi uroczy masz brzusio 🤗

Ja też dziś robiłam brzusio, ale w bieliźnie więc nie wrzucę, ale mam wrażenie, że taki zgrabniejszy jest niż przy chlopcach

• meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ból podbrzusza jak na okres łapie w sumie codziennie, raz rzadziej, raz częściej, ale tak już ponad 2 tyg jak nie 3 🤔 przestałam już na niego zwracać uwagę 😅

age.png

age.png
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten ból krocza ultra niekomfortowy- trochę jakbym siedziała cały dzień okrakiem albo by mnie coś rozciągało od środka 😅

Dziewczyny a robicie masaż krocza?
    Ja dziś zrobiłam pierwsze podejście i myśle, ze bardzo mnie to pokonało 😳

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

01.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ (wstrzymany przez wycięcie wyrostka ☹️)
  • Nosia Autorytet

Wysłany: 8 października 2022, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam raz na jakiś czas taki ból miesiączkowy. Najczęściej wieczorem przed snem.

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ