LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak Sóweczka prosi Kalli o zięcia (włosy cud! buziol piękny!), tak Mama5 rezerwuję jedną z cór dla mojego kawalera. Zdjęcie poniżej 🤣.
Dlaczego mój nie ma polików, on waży 5,5 kg! 🤣🤣🤣 Edit. Nie no, coś tam ma. Akurat ta fotka ze szpitala, innej, korzystniejszej nie mam xD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 21:45
Asia11, Nosia, Sóweczka, Decemberry, Angelaaaa, Scandi-B, Smerfetk_a, Joanne, Kalli95, mt30, meggie94, Altair, Olo323 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Boże, laski, tak teraz myślę, że chyba fajnie jest mieć córeczkę i ją stroić wszystkim, czym się da. Tu spineczka, tam kokardeczka. Za nie długo dojdą kucyki. I te ciuszki 🥰.
Kalli95 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2023, 00:22
Ultra-Dżasta, MamaTrójki, Nosia, kid_aa, Sóweczka, Decemberry, Angelaaaa, Scandi-B, Smerfetk_a, Joanne, Kalli95, mt30, meggie94, Altair, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dżasta z tą wodą to nie miałam na celu żadnego pouczania, bo wiadomo, że wodą krzywdy nie zrobi, a ja nie jestem żadnym specjalistą i kompletnie się nie znam. Chciałam właśnie wiedzieć czy to w jakimś celu. Jak pomaga na twarde kupki to super.
Ale macie fajne dzidziolki 😍 -
Ultra-Dżasta wrote:
O mamo!!! Biorę!!!!😍Olo323 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Ultra-Dżasta wrote:
Przystojniak! Biore dla Dianki! ❤️ -
nick nieaktualnyJejciu 🥰🥰🥰 Jakie piękne te nasze dzieciaczki ♥️♥️♥️
Wszystkie cudowne 🥰♥️🥰
Co do dopajania wodą przy kp to mi i w szpitalu i rodzinna mówili, że jak mała ma zaparcia, twardszą kupkę, za luźną czy dużo się poci to hak najbardziej dopajać.
Ale i to nie jest zasada bo Marlena robi "normalną" kupkę, a czasem jęczy i w sumie dopiero jak jej dam wody to się uspokaja 🤷
Krew w kupie 🤦🏼♀️ jak sobie przypomnę te pieluchy krwi to płakać mi się chce. Dziękuję Bogu, że ją uzdrowił ♥️ Do dziś lekarze nie wiedzą co jej było, a skończyło się z wieczora na ranek ♥️ Bóg jest wielki. Amen.
Scandi-B lubi tę wiadomość
-
Ale slodziny
Sóweczka lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
A to moja Kruszyna;-) nad policzkami jeszcze pracujemy.
https://ibb.co/8jhdDBx
Dzieciaczki nasze są przesłodkie, są mega różne i każdy ma w sobie to coś
Sóweczka, Joanne, Kalli95, MamaTrójki, meggie94, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Decemberry, Scandi-B, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nosia wrote:Cudo moja mała to fafulka straszna przy niej
Moja siostra wczoraj urodziła i jej mały za jakieś 2 tygodnie pewnie osiągnie wagę Filipa. Miał dostać ciuszki po moim, a chyba będzie odwrotnie 🙈 Paczka z 50 była przygotowana do wysyłki, a teraz wyślę, ale męża, żeby ją wyniósł do piwnicy 😜Nosia, Joanne, Decemberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia11 wrote:Moja siostra wczoraj urodziła i jej mały za jakieś 2 tygodnie pewnie osiągnie wagę Filipa. Miał dostać ciuszki po moim, a chyba będzie odwrotnie 🙈 Paczka z 50 była przygotowana do wysyłki, a teraz wyślę, ale męża, żeby ją wyniósł do piwnicy 😜
Taki duży?? 😁
-
Kalli95 wrote:Jaka śliczna Pysia 😍
Widzę że masz leniwca do lezenia na brzuszku 😜 jak się wam sprawdza?
Jeszcze się nie sprawdza na tyle ile sprawdzil się u znajomej od której go dostałam. Ona mówiła że jej synek uwielbiał na nim leżeć, Krysia jeszcze nie jest zainteresowana zabawą podczas leżenia na nim, ale jak włączę muzykę i wibracje to nawet lubi.
Śliczne dzieciaki❤️❤️❤️ Codziennie patrząc się na swoją myślę jaki to cud że to się w nas produkuje, poród i ogólnie ciało, organizm to niesamowitą maszyneria.
Do brata mówię że to jest tak zaprogramowane że poprzez kontakt ze sliną dziecka podczas karmienia piersią organizm produkuje potrzebne dziecku przeciwciała. A on, no patrz, niegłupi ten program wymyślił😉Kalli95, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, słodkie dzieciaki.
Jeszcze po nocy wczoraj zrobiły się czerwone pośladki i skóra szorstka:( czy to od pampersów premium care bo teraz używam od tygodnia ich, czy przy rzadzsze zmienianie pampersa pieluchy bo mały tak średnio 6 godz. spi w nocy. -
Szok, moje dziecko dziś przespalo noc bez pobudki 😳😳😳 o 19 kąpiel, zjadła ok 19:30, No trochę męczyliśmy się z jej uspaniem, finalnie zasnęła po 20:30 i była przez sen dość niespokojna wiec obstawiałam ciężka noc, a ta się dopiero obudziła 🙈 To zbyt piękne by tak zostało, coś czuje ze to tylko taka podpucha przed ciężkimi nocami 😂
Tony, Nosia, mt30, Asia11, Ultra-Dżasta, Sóweczka, Decemberry, Scandi-B, Olo323, Smerfetk_a lubią tę wiadomość