LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kid_aa, Angelaaaa, mt30, Sóweczka, Scandi-B, Smerfetk_a, MamaTrójki, Anita2022, meggie94, Joanne, Decemberry, Asia11, Altair, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Kalli95 ale słodziak a fryzurka robi wrażenie. Mój wygląda jak stary dziadek z przodu wypadły a z tyłu jeszcze są i dłuższe.
Mój dziś rano zwymiotował twarożkiem, chyba za szybko po karmieniu położyłam na brzuchu. Teraz sobie już przysypiał i patrze, że się obudził, cała buźka mokra i jak go wziełam do karmienia to chlusnął przeźroczysty wymiot. Czy to refluks?
Zrobię może priobiotyk. Pierwszy raz mamy takie coś
Decemberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymt30 wrote:@Kalli95 ale słodziak a fryzurka robi wrażenie. Mój wygląda jak stary dziadek z przodu wypadły a z tyłu jeszcze są i dłuższe.
Mój dziś rano zwymiotował twarożkiem, chyba za szybko po karmieniu położyłam na brzuchu. Teraz sobie już przysypiał i patrze, że się obudził, cała buźka mokra i jak go wziełam do karmienia to chlusnął przeźroczysty wymiot. Czy to refluks?
Zrobię może priobiotyk. Pierwszy raz mamy takie coś
Niekoniecznie. Może się przejadł
mt30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale slodziaki! A Stas faktycznie ma wloski bomba 🤩
Olo fajnie ze sie odezwalas, pamietaj jak cos Cie bedzie dreczyc to daj utpust tutaj na forum, moze pomoze 😊
Ultra, moj trzyma glowe calkiem ok, ale tez tak jak u dziewczyn ostatnio - krocej, troche mniej wylezy, maks 5 min i juz nie ma sily albo mu sie znudzi.
Co do tej wody, to mi na warsztatach mowili ze wody nie trzeba podawac, bo mleko przy kp gasi pragnienie dobrze, (nie wiem jak z mm). To nie tak ze woda szkodzi, ale argumentowali ze podajac wode zajmujemy miejsce w zoladku i dziecko moze nie sygnalizowac glodu kiedy faktycznie potrzebuje odzywienia. Ale to troche sie wydaje naciagane, mysle ze jak sie podaje male ilosci a dziecko rosnie i jest zadowolone to czemu nie. Ja na razie nie podaje, bo nie widze takiej potrzeby.
Dzisiaj zauwazylam nitki krwi w kupce 😕 ale maly jest zadowolony, nie placze i normalnie je i ma drzemki w ciagu dnia, wiec nie wiem czy musze sie tym martwic. Nie pamietam juz co pisalyscie na ten temat, chyba cos o alergii na mleko krowie? Ja jem caly czas od poczatku nabial i nic wczesniej nie bylo problemu. Ja zyje nabialem i jakbym miala uciac z diety to sie zalamie.
Decemberry, dzieki za polecenie chusteczek Huggies, wlasnie wyprobowalam i faktycznie jak na razie prowadza wsrod wszystkich ktore testowalam.meggie94, Decemberry lubią tę wiadomość
-
O matko😍 czytam Was, chciałabym coś napisać ale ciagle brak czasu! No ale tego przystojniaka nie mogłam nie skomentować - booooski 😍
Kalli95 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Scandi-B wrote:Dziewczyny, ale slodziaki! A Stas faktycznie ma wloski bomba 🤩
Olo fajnie ze sie odezwalas, pamietaj jak cos Cie bedzie dreczyc to daj utpust tutaj na forum, moze pomoze 😊
Ultra, moj trzyma glowe calkiem ok, ale tez tak jak u dziewczyn ostatnio - krocej, troche mniej wylezy, maks 5 min i juz nie ma sily albo mu sie znudzi.
Co do tej wody, to mi na warsztatach mowili ze wody nie trzeba podawac, bo mleko przy kp gasi pragnienie dobrze, (nie wiem jak z mm). To nie tak ze woda szkodzi, ale argumentowali ze podajac wode zajmujemy miejsce w zoladku i dziecko moze nie sygnalizowac glodu kiedy faktycznie potrzebuje odzywienia. Ale to troche sie wydaje naciagane, mysle ze jak sie podaje male ilosci a dziecko rosnie i jest zadowolone to czemu nie. Ja na razie nie podaje, bo nie widze takiej potrzeby.
Dzisiaj zauwazylam nitki krwi w kupce 😕 ale maly jest zadowolony, nie placze i normalnie je i ma drzemki w ciagu dnia, wiec nie wiem czy musze sie tym martwic. Nie pamietam juz co pisalyscie na ten temat, chyba cos o alergii na mleko krowie? Ja jem caly czas od poczatku nabial i nic wczesniej nie bylo problemu. Ja zyje nabialem i jakbym miala uciac z diety to sie zalamie.
Decemberry, dzieki za polecenie chusteczek Huggies, wlasnie wyprobowalam i faktycznie jak na razie prowadza wsrod wszystkich ktore testowalam.
Warto pójść do lekarza żeby zbadał dziecko.
Niekoniecznie moze być alergia. Może być infekcja jeśli tez kolor i konsystencja jest inna, może być uszkodzenie w przewodzie pokarmowym, a jeśli jest ta krew ciemna to może być z sutkow jeśli masz problemy z krwawieniem przy karmieniu. Zwykle przy alergii sa tez problemy z przytastaniem na wadze
My nadal się bujamy z krwią w kupie a ile lekarzy tyle opinii. Dzisiaj byliśmy u lekarza który podejrzewa zmiany w końcowym odcinku przewodu pokarmowegoScandi-B lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 19:02
Kalli95, Decemberry, Nosia, MamaTrójki, meggie94, Asia11, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Sóweczka, Scandi-B, Altair, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Jaka śliczna Pysia 😍
Widzę że masz leniwca do lezenia na brzuszku 😜 jak się wam sprawdza?Nosia, MamaTrójki, kid_aa, Joanne lubią tę wiadomość
-
Ludzie ile dzisiaj cukru na forum! Cudowne macie Pyzy! Cuuudooowneee!
Nasz lubi glowe potrzymac w gorze ale zwlaszcza, jak go nosimy do odbicia na ramieniu. Dzisiaj dosc dlugo i ladnie trzymal, jak lezal na macie, no dumna z niego jestem.
Ale wiecie, nic na sile. Kazdy dzieciaczek w swoim tempie sie rozwija ❤️
Ilez cukruuuu ❤️❤️❤️Nosia, Sóweczka, Joanne lubią tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Pozdrawiamy Ciocie! Diana 5kg (urodzeniowa 2550) a Wanda 5,6kg (urodzeniowa 3330). Przedwczoraj skończyły 3 miesiące! Dla mnie to niepojęte 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 19:29
kid_aa, Nosia, Tony, Anita2022, meggie94, Asia11, Smerfetk_a, Angelaaaa, Sóweczka, Decemberry, Scandi-B, Joanne, Olo323 lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:
Diana pięknie dogania siostrę 🥰
W ogóle Mama5 jak ty ogarniasz to wszystko, szacuneczek 😊Nosia, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Śliczności 🥰😍
Diana pięknie dogania siostrę 🥰
W ogóle Mama5 jak ty ogarniasz to wszystko, szacuneczek 😊Ultra-Dżasta, Decemberry lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 20:59
Kalli95, MamaTrójki, Asia11, Smerfetk_a, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, kid_aa, Nosia, Sóweczka, Decemberry, Scandi-B, Joanne, Olo323 lubią tę wiadomość