LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas z pampersów używamy 3. W ogóle jakie jaja, mówię do meza: kup pampersy. Kupił pieluchomajtki z Pampersa. Na siku okej, ale na kupę zostawiłam ostatniego pampersa z Dady xD.
Karol wchodzi w 62. Trochę boję się zamawiać ubranka na chrzest. Na allegro same nierozciągliwe materiały... Pewnie zamówię 68 xD.
Co do podobizny. Jak się urodził to 100% męża. Aż położne się dziwiły 🤣. Obecnie Młodemu zrobiły się odstające uszy po moim dziadku. Teściowa mówi, że normalne są ale ja swoje wiem xD. Reszta to wg mnie mój tato xD i te oczy... Także tak. Bardziej podobny do pokoleń z mojej rodzinu wstecz niż do mnie. I wątpię w to, że oczy zmienią się na brąz, bo są jasnoniebieskie 🤣. A w ciąży dałabym sobie rękę uciąć, że będą brązowe.Tony lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
nick nieaktualnyHejo
Wybaczcie, że nie piszę, ale podczytuję co piszecie.
My zaczęłyśmy rehabilitację w poradni, jeżdżę do Szczecina 2x w tyg, do tego neurolog, neurologopexa i psycholog (?)
Ćwiczymy w domu kilka razy dziennie w czasie zabawy.
Mala wyczerpana po wszystkim i śpi po 4 h po zajęciach, a później 1,5 h się bawi i dalej spać na drzemkę. Dużo śpi 😁
Co do języka to tak jak ja myslalam nie jest on przyrośniety, jak twierdzi chirurg tylko ma mocno skrócone wędzidełko. Umówiliśmy się dziś do najlepszej specjalistki w Zielonej Górze i mamy wizytę 28 lutego, więc tak... Ponad 230 km w jedną stronę hmmm... Wracamy od razu w ten sam dzień
Mała pieluchy nosi dada 3 i sądzę, że jeszcze z miesiąc je podnosi - he! Nawet nie ma wyboru bo kupiłam 4 jumbo paki na promce 😊
Dziś ważyła 6935g i nosi już większość 74
Piekę Wasze bobaski ♥️♥️♥️Tony lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bo mam zagwozdkę.
Pierwszy okres po porodzie miałam 4 stycznia. Jest 10 lutego a drugiego dalej nie ma. I nie wiem czy to normalne że te okresy nie są regularne od początku? Zaczynam się cykać i jutro chyba zrobię test ciążowy. Przerażona jestem. Zabezpieczamy się narazie tylko gumkami. -
Smerfetk_a wrote:Moja to kopia taty. Ja mam typowo słowiańską urodę a tata jest brunetem z dość opaloną skórą także moje geny miałe marne szanse
U nas ja mam urodę jak Twój mąż, a mój mąż jak Ty i jednak jego geny póki co wygrywają. Filip to blady blondasek 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 20:27
Angelaaaa, MamaTrójki, Sóweczka, kid_aa, Nosia, Scandi-B, Smerfetk_a, Tony, meggie94, Joanne lubią tę wiadomość
-
Strata wrote:Dziewczyny bo mam zagwozdkę.
Pierwszy okres po porodzie miałam 4 stycznia. Jest 10 lutego a drugiego dalej nie ma. I nie wiem czy to normalne że te okresy nie są regularne od początku? Zaczynam się cykać i jutro chyba zrobię test ciążowy. Przerażona jestem. Zabezpieczamy się narazie tylko gumkami.
Ja miałam 13 stycznia i powinnam dostać dzisiaj i też nie mam. Ale u mnie to może być od tabletek anty ? 🤔 Bo jeszcze gumkami się zabezpieczaliśmy także nie mozliwe żeby coś poszło nie tak 😁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Asia11 wrote:Ja miałam 1 stycznia potem nic. CDL twierdzi, że to nie okres. Fakt, że było mega słabe krwawienie.
Ja mialam intensywne więc to raczej był okres 🤔 ale nie tęsknię za nim więc niech nie przychodzi 😂Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Strata wrote:Dziewczyny bo mam zagwozdkę.
Pierwszy okres po porodzie miałam 4 stycznia. Jest 10 lutego a drugiego dalej nie ma. I nie wiem czy to normalne że te okresy nie są regularne od początku? Zaczynam się cykać i jutro chyba zrobię test ciążowy. Przerażona jestem. Zabezpieczamy się narazie tylko gumkami.
Moje panny noszą 68, Diana jeszcze niektóre 62. Ważą 5200 i 6kg. Pampersy najbardziej mi pasują z lidla i wchodzimy już w rozmiar 3.
Ściskam wszystkie z Was 😙
Strata, Aga300, Joanne lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżasta jak tam twoj kręgosłup? Jest poprawa?
Gdzie idziesz na depilację? Ja marzę o bikini ale nie zalecają podczas karmienia piersią laserów.
A może któraś z Was poleci jakiś salon w Rzeszowie lub okolicach?
Dżasta ja też byłam pewna, ze będę miała brązowooką córeczkę, ale narazie się nie zapowiada :p