LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nadrobię Was dziewczyny… Wpadłam się tylko pochwalić, ze moje dwie fasolki skończyły wczoraj roczek 🥹 w sobotę mieliśmy imprezę a w poniedziałek skierowanie do szpitala bo Diana znowu zapalenie oskrzeli, ale summa sumarum wróciliśmy do domu.
Dziewczyny już śmigają na nóżkach, Wanda jak ekspres a Dianka jeszcze trochę niepewnie. Choroba trochę nam rozregulowała nocki i czasem się budzą na mleko 😩 poza tym Diana ma już 20 zębów a Wandzi wychodzą dopiero trójki i jest trochę przy tym marudna. Ale ogólnie to takie pociechy ze dziękuje za nie każdego dnia 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2023, 10:10
Angelaaaa, Tony, meggie94, Joanne, Decemberry, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:
Nie nadrobię Was dziewczyny… Wpadłam się tylko pochwalić, ze moje dwie fasolki skończyły wczoraj roczek 🥹 w sobotę mieliśmy imprezę a w poniedziałek skierowanie do szpitala bo Diana znowu zapalenie oskrzeli, ale summa sumarum wróciliśmy do domu.
Dziewczyny już śmigają na nóżkach, Wanda jak ekspres a Dianka jeszcze trochę niepewnie. Choroba trochę nam rozregulowała nocki i czasem się budzą na mleko 😩 poza tym Diana ma już 20 zębów a Wandzi wychodzą dopiero trójki i jest trochę przy tym marudna. Ale ogólnie to takie pociechy ze dziękuje za nie każdego dnia 🥰 -
Dopiero stresowałysmy się przed każdym usg a już zaczynamy na wątku lecieć z pierwszymi urodzinkami🩷 Wszyatkiego najlepszego dla pięknych i dzielnych Bliźniaczek!🥳🩷
20 ząbków! Skubaniutka! Krysi idą wszystkie dwójki na raz. Marudna dzisiaj że szok i przez to że ma zły dzień co rusz się o coś uderzy i płacze. Jeszcze nie chodzi ale za rączki to pięknie od dawna śmiga, teraz jak przez przypadek się puści to stoi sama ale nawet jeszcze tego nie zauważyła 🤣
Jak coś jej wpadnie pod stół to się nie pcha pod krzesła tylko je odsuwa. Tak samo jak gdzieś coś stoi na jej drodze to przesunie i idzie dalej. Bardzo mnie to dziwi że ma takie myślenie przyczynowo skutkowe. Ale z łóżka dalej próbuje schodzic na główkę🙈
Ja nadal w ciąży się czuję. Nie było żadnego krwawienia choć po ostatnim weekendzie w pracy boli mnie brzuch i już wczoraj myślałam że będzie krwawienie ale nadal nic. Za tydzień mam do położnej i odliczam. Mówię sobie że aby do weekendu, weekend w robocie i we wtorek sprawdzimy czy żelek rośnie.Decemberry, meggie94 lubią tę wiadomość
-
Joanne wrote:Dopiero stresowałysmy się przed każdym usg a już zaczynamy na wątku lecieć z pierwszymi urodzinkami🩷 Wszyatkiego najlepszego dla pięknych i dzielnych Bliźniaczek!🥳🩷
20 ząbków! Skubaniutka! Krysi idą wszystkie dwójki na raz. Marudna dzisiaj że szok i przez to że ma zły dzień co rusz się o coś uderzy i płacze. Jeszcze nie chodzi ale za rączki to pięknie od dawna śmiga, teraz jak przez przypadek się puści to stoi sama ale nawet jeszcze tego nie zauważyła 🤣
Jak coś jej wpadnie pod stół to się nie pcha pod krzesła tylko je odsuwa. Tak samo jak gdzieś coś stoi na jej drodze to przesunie i idzie dalej. Bardzo mnie to dziwi że ma takie myślenie przyczynowo skutkowe. Ale z łóżka dalej próbuje schodzic na główkę🙈
Ja nadal w ciąży się czuję. Nie było żadnego krwawienia choć po ostatnim weekendzie w pracy boli mnie brzuch i już wczoraj myślałam że będzie krwawienie ale nadal nic. Za tydzień mam do położnej i odliczam. Mówię sobie że aby do weekendu, weekend w robocie i we wtorek sprawdzimy czy żelek rośnie.Joanne lubi tę wiadomość
-
Tony mną tez ta historia potwornie wstrząsnęła…. Brak mi slow …
Joanne ja również ciagle trzymam za Ciebie ogromne kciuki ✊🏻✊🏻
I chyba i ja się czymś pochwale… Wczoraj wyszedł mi pozytywny test ciążowy 🙈 dzisiaj beta ponad 600, ale progesteron tylko 12,9 i to mnie trochę martwi
Los sobie z nas zakpił, o pierwszą ciąże walczyliśmy ponad 2 lata zaliczając po drodze biochema, a teraz w sumie można powiedzieć, że wpadliśmy, bo niby się nie zabezpieczaliśmy, ale staraliśmy się ominąć okolice ewentualnej owulacji, bo ja chciałam jeszcze wrócić do pracy chociaż na trochę, wyjść z domu do ludzi, a przecież z naszymi problemami to w ogóle nie wiadomo czy się kiedykolwiek uda. No to bach 🙈 wiec serdecznie również proszę o kciuki żeby wszystko było ok ✊🏻❤️Angelaaaa, Joanne, Tony, kid_aa, Dorocia, Asia11, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
-
Meggie, wielkie gratulacje!! Trzymam kciuki za to, żeby kropek dzielnie się trzymał!
Mama5 oczywiście dla dziewczynek najlepsze życzeniaa te 20 zębów - zszokowałaś mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2023, 01:10
meggie94 lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6!
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Meggie gratulacje 😊🥺 trzymam kciuki za maluszka!
Joanne za Twojego tez! 🙏 oby tydzień szybko zleciał bo najgorsze to żyć w stresie.
Dziewczyny! Haha pojechałam 😂 Diana ma 16 zebow! Nie wiem dlaczego napisałam ze 20 😅 to mój dawid tyle ma 😅 (w zasadzie 21 bo ma nadprogramową górną dwojke). Także ten… za dużo mam tych dzieci 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2023, 02:36
Joanne, meggie94, kid_aa, Decemberry, Asia11, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
Ala zrobiła wczoraj 2-3 kroki samodzielnie 🤩
I nic była dziś lepsza, także mam nadzieję, że to faktycznie skok rozwojowy i teraz będzie dobrze 🙏meggie94, Joanne, Tony, kid_aa, Decemberry, Nosia lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Meggie gratulacje😁 to ciekawe ile dzieciaków będzie finalnie w przyszłym roku (macie czas do marca na produkcję bejbikow z 2024🙈)
Mama Trójki, 16 to i tak dużo. Nie stresuje się, ale chciałabym już wiedzieć czego mam się spodziewać.
Angela gratulacje pierwszych kroczków!😁🥳meggie94, kid_aa lubią tę wiadomość
-
Joanne, masz poczucie humoru hahaha xD To jak ja będę zachodzić w ciążę w 2025, to będzie dla niektórych tutaj trzecia runda? XDDD
Mama5, 16 zębów to nadal milion razy więcej niż wszystkie inne dzieci xDDDD
ps. jak wygląda nadprogramowa dwójka? O_O To się jakoś wyrywa?
Angie, gratulacje!!
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6!
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g