LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTrójki wrote:Cześć dziewczyny!
Weszłam właśnie życzyć wszystkim dwulatkom wszystkiego najlepszego!🥳 kiedy to minęło??? Pamiętam wzruszenie na pozytywny test ciążowy, szok na bliźniaki, emocje porodowe a to już tyle czasu 🥲
U nas wszystko super! Dziewczyny to żywe srebro, różnią się na maksa, i pod względem wyglądu i rozwojowym 😅 jakby któraś się martwiła że jej dziecko nie ogarnia tego czy tamtego, to ja tylko chciałam potwierdzić, że każde rozwija się w swoim tempem! Mówi mama dzieci z tej samej ciazy a jedno niepodobne w umiejętnościach do drugiego 😅
Życzę Wam samych wspaniałości w nadchodzącym roku 😘 Tzrymajcie się!
Ps. Wyszłam z wprawy jak wstawiać zdjęcia 😅
https://zapodaj.net/plik-wG3i8vpCTm
Cieszę się, że wszystko dobrze u Was ☺️
Wesołych Świąt dla całej Rodzinki 🥰 -
Mama trójki też o Was myślałam ostatnio, ale super dziewczyny, rzeczywiście zupełnie inne!
Ja dzisiaj się pierwszy raz na prawdę przekonałam czym jest bunt dwulatka. Rano zbierałyśmy się do żłobka prawie dwie godziny, na szczęście mam dziś wolne bo bym się spóźniła do pracy, odwiozlam ją do żłobka i aż mnie głowa bolała i musiałam się położyć. Katastrofa, wszystko na nie, płacz, wrzaski, chce sweter, nie chce swetra, chce czapkę, nie chce czapki. W żłobku jak nigdy ryk. Myślałam że może jest chora, ale raczej nie. Dziecko mi się zepsuło.
Dajcie trochę wsparcia ;( -
Tony wrote:Mama trójki też o Was myślałam ostatnio, ale super dziewczyny, rzeczywiście zupełnie inne!
Ja dzisiaj się pierwszy raz na prawdę przekonałam czym jest bunt dwulatka. Rano zbierałyśmy się do żłobka prawie dwie godziny, na szczęście mam dziś wolne bo bym się spóźniła do pracy, odwiozlam ją do żłobka i aż mnie głowa bolała i musiałam się położyć. Katastrofa, wszystko na nie, płacz, wrzaski, chce sweter, nie chce swetra, chce czapkę, nie chce czapki. W żłobku jak nigdy ryk. Myślałam że może jest chora, ale raczej nie. Dziecko mi się zepsuło.
Dajcie trochę wsparcia ;(
Wiem o czym piszesz!!! Ja dziś normalnie aż przeciążenia psychicznego doznałam 🤦
Marlena ryk, co chwilę "nie", krzyczy, a jak.jej mówię, że mnie głowa boli.to.ta jeszcze głośniej, chodzi do chłopaków i rozwala im.SPECJALNIE rzeczy w pokojach 🤦🫣
Aż miałam dość tego dnia. -
Wiem ze ciężko ale dzieciaczkom też jest ciężko bo już są mądre ale jeszcze nie potrafią panować nad emocjami, uczą się świata, sprawdzaja na ile im pozwolimy, co można a co nie. Krysia też miała ciężki okres i widziałam że aż się męczy z tym wszystkim. Tak więc jak najwięcej wsparcia i jak najmniej nerwów. Też czasem prowadzę ją do przedszkola i wracam z bólem głowy🙈
Tony, Sóweczka3, kid_aa lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam spokojnych Świąt, czasu pełnego wyciszenia i przemyśleń, może i zmian jeżeli ich potrzeba.
Niech Jezus będzie narodzony w Waszym życiu nie tylko od święta lecz w każdej chwili Waszego życia.
Miłość, którą nas obdarzył niech otoczy Wasze serca i da poczucie bliskości i bezpieczeństwa ❤️
Wesołych Świąt, życzą Sówki 🦉kid_aa, Tony lubią tę wiadomość
-