LISTOPAD 2024 ❤️🍼
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Sisska, KarolinaAnastazja
 100 kciuków są zaciśnięte dzisiaj dla Was ❤️
 Dajcie znać jak tam po wizytach 🥰 Bruised, Sisska, MaggLbn, Pati2804, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość Bruised, Sisska, MaggLbn, Pati2804, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
- 

Marcik wrote:Niaha, czy przy niftach dopłacałaś coś jeszcze w placówce? Czy płatność z tego linku i to wszystko?
 Płatność tylko przez stronę 👍 Marcik lubi tę wiadomość Marcik lubi tę wiadomość
- 

Niaha wrote:Sisska, KarolinaAnastazja
 100 kciuków są zaciśnięte dzisiaj dla Was ❤️
 Dajcie znać jak tam po wizytach 🥰
 Kciuki dziewczyny!🍀💚

Ja dziś badam betę po dwóch zastrzykach ovitrelle a przed trzecim, mam nadzieję że to coś pomaga bo kosztują majątek a biorę co drugi dzień😬 

👩 37lat
 AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
 Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
 KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
 🧔♂️ 35 lat
 IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
 HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78

10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
 14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
- 

Elasure wrote:Kciuki dziewczyny!🍀💚

Ja dziś badam betę po dwóch zastrzykach ovitrelle a przed trzecim, mam nadzieję że to coś pomaga bo kosztują majątek a biorę co drugi dzień😬
 To kciuki również dla Ciebie ❤️
  Elasure, MaggLbn lubią tę wiadomość Elasure, MaggLbn lubią tę wiadomość
- 

Kciuki za wszystkie!🍀
 Ja mam wizyte kontrolną (prywatnie) 18.04, a dzisiaj ide do nowej ginekolog na NFZ po skierowania na badania. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 08:04  Elasure, juss92, Pati2804 lubią tę wiadomość Elasure, juss92, Pati2804 lubią tę wiadomość
- 

Galena wrote:Kciuki za wszystkie!🍀
 Ja mam wizyte kontrolną (prywatnie) 18.04, a dzisiaj ide do nowej ginekolog na NFZ po skierowania na badania. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów.
 Na pewno nie będzie robić problemów 👍 pewnie dodatkowo Ciebie zbada i przeprowadzi wywiad.
 Trzymam kciuki 🤞🍀
- 

Lekarz powiedział lecieć i relaksować się. Nie ma przeciwskazań.Paima wrote:Lecisz na wakacje?
 My mamy wylot na początku maja.
 Zastanawiałam się czy są jakieś przeciwwskazania ale raczej nie ma.
 Lekarz coś Ci zalecał?

Mam wizytę w środę , to podpytam jeszcze ale mam nadzieję, że nie zabroni lecieć 😄 Paima, Elasure lubią tę wiadomość Paima, Elasure lubią tę wiadomość
- 

Evey młodszy synek przetrawi i będzie dobrze 

Dziewczyny trzymam kciuki!

A ja przeżyłam dramat właśnie.
 Jestem niskociśnieniowcem zawsze mam około 100/60 ciśnienie ale od kilku dni zle sie czułam momentami jakbym miała zemdleć kupiłam ciśnieniomierz teraz czułam się tak źle że czarno już przed oczami, mierzę a ja mam 74/52 a tętno podwyższone 98... przeważnie tętno mam około 60.
 No i dramat miałam sprzątać teraz jem śniadanie i spacerkiem pojde z psem żeby je podwyższyć. Ale prawie przywaliłam głową w blat... Myślę że to problem z wodą... nigdy jej nie piłam. Tylko 5 herbat w ciągu dnia i żadnych innych płynów. Jak tu się zmusić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 09:45  Evey lubi tę wiadomość Evey lubi tę wiadomość
- 

Dziewczyny dopiero teraz piszę ale wczoraj wróciłam późno ogarnęłam młodą i jak się położyłam to tylko zdążyłam budzik ustawić i poszłam spać.

Na prenatalnych wszystko dobrze, mój maluszek miał gdzieś badanie i nie chciał współpracować. Serduszko, przepływy ok, przeziernosc 1,2 wiec mała jedynie nos nie dokładne zbadany bo bejbik nie chciał się obrócić. We wtorek idę po wyniki pappy i wtedy lekarz jeszcze raz sprawdzi dla pewności.
 Teraz jadę do kliniki do mojego lekarza i pobiorą mi krew na test genetyczny veracity. To taki jak nifty tylko trochę taniej wyjdzie. Bee90, Niaha, Takaja12, Pati2804, Bruised, KarolinaAnastazja, juss92, Evey, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość Bee90, Niaha, Takaja12, Pati2804, Bruised, KarolinaAnastazja, juss92, Evey, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
- 

Może spróbuj wody z jakimś dodatkiem, cytryną, pomarańcza? Ja zawsze piłam niegazowaną a teraz mi nie wchodzi i pije gazowaną 🙈 wieczorem wzdęta jestem, ale po gazowanej mnie nie mdli 😆 chyba kupię sodastrem, żeby nie nosić butelek.Bee90 wrote:Evey młodszy synek przetrawi i będzie dobrze 

Jestem niskociśnieniowcem zawsze mam około 100/60 ciśnienie ale od kilku dni zle sie czułam momentami jakbym miała zemdleć kupiłam ciśnieniomierz teraz czułam się tak źle że czarno już przed oczami, mierzę a ja mam 74/52 a tętno podwyższone 78... przeważnie tętno mam około 60.
 No i dramat miałam sprzątać teraz jem śniadanie i spacerkiem pojde z psem żeby je podwyższyć. Ale prawie przywaliłam głową w blat... Myślę że to problem z wodą... nigdy jej nie piłam. Tylko 5 herbat w ciągu dnia i żadnych innych płynów. Jak tu się zmusić? 
 33 lata starania od lipca 2014
 04.2016,05.2016- IUI   
 IVF 11.2017- 2bb:(, 9.01.18. 6.02.1bb 6.02.1bb 
 21.06 2018- 3Bb i 3CB - 8dpt 119,6 ; 11dpt 390; 13dpt 736
 20dpt 3873; 27dpt ♥
 22.02.2019 jest mój mały cud   
 14.10.2020 aniołek 7tc, mały cud naturalny
 28.02.2024 ⏸️
 MTHFR 677C-T i PAI 1-4G, NK 14%
- 

Dziewczyny zgapilam się🙈 nie wiem jakim cudem. Gin kazał mi brać Wit b6 i b12 🙈 biorę pregne start. Polecicie jakieś witaminy metylowane? Chyba nie ma b6+b12 razem a bcomplex to chyba za dużo bo w pregnie też witaminy są. 
 04.2016,05.2016- IUI   
 20dpt 3873; 27dpt ♥
 28.02.2024 ⏸️
- 

Bee90 wrote:Evey młodszy synek przetrawi i będzie dobrze 

Jestem niskociśnieniowcem zawsze mam około 100/60 ciśnienie ale od kilku dni zle sie czułam momentami jakbym miała zemdleć kupiłam ciśnieniomierz teraz czułam się tak źle że czarno już przed oczami, mierzę a ja mam 74/52 a tętno podwyższone 78... przeważnie tętno mam około 60.
 No i dramat miałam sprzątać teraz jem śniadanie i spacerkiem pojde z psem żeby je podwyższyć. Ale prawie przywaliłam głową w blat... Myślę że to problem z wodą... nigdy jej nie piłam. Tylko 5 herbat w ciągu dnia i żadnych innych płynów. Jak tu się zmusić?
 Niektórzy lekarze zalecają w ciąży wypić kawę przy niskim ciśnieniu.
 Możesz do wody dać troszkę soku z cytryny, lepiej wchodzi 👍
- 

zulka wrote:Dziewczyny dopiero teraz piszę ale wczoraj wróciłam późno ogarnęłam młodą i jak się położyłam to tylko zdążyłam budzik ustawić i poszłam spać.

Na prenatalnych wszystko dobrze, mój maluszek miał gdzieś badanie i nie chciał współpracować. Serduszko, przepływy ok, przeziernosc 1,2 wiec mała jedynie nos nie dokładne zbadany bo bejbik nie chciał się obrócić. We wtorek idę po wyniki pappy i wtedy lekarz jeszcze raz sprawdzi dla pewności.
 Teraz jadę do kliniki do mojego lekarza i pobiorą mi krew na test genetyczny veracity. To taki jak nifty tylko trochę taniej wyjdzie.
 Cudowne informacje ❤️ a ile się średnio czeka na wyniki veracity?
- 

Niaha tak będę robić bo pić trzeba

Żelka veracity to ten co partner też daje wymaz z policzka czy ten podstawowy? To w Medicover? Niaha lubi tę wiadomość Niaha lubi tę wiadomość
- 

Lusia 1234 wrote:Dziewczyny zgapilam się🙈 nie wiem jakim cudem. Gin kazał mi brać Wit b6 i b12 🙈 biorę pregne start. Polecicie jakieś witaminy metylowane? Chyba nie ma b6+b12 razem a bcomplex to chyba za dużo bo w pregnie też witaminy są.
 A wskazał jakie to mają być dawki b6 i B12?
- 

No właśnie nieNiaha wrote:A wskazał jakie to mają być dawki b6 i B12? 
 04.2016,05.2016- IUI   
 20dpt 3873; 27dpt ♥
 28.02.2024 ⏸️
- 

Lusia 1234 wrote:Dziewczyny zgapilam się🙈 nie wiem jakim cudem. Gin kazał mi brać Wit b6 i b12 🙈 biorę pregne start. Polecicie jakieś witaminy metylowane? Chyba nie ma b6+b12 razem a bcomplex to chyba za dużo bo w pregnie też witaminy są.
 Ja niestety nie pomogę zbytnio bo biorę wszystko osobno. Witaminę b6 aktywną pomagać ma na mdłości (u mnie 3x50g), b12 metylowane z alliness tam jest duża dawka ale ja biorę też metmorfinę więc u mnie się ładnie wszystko utrzymuje. Mam jeszcze witaminę B2 bo kącik w ustach już mi dwa razy pęknął co przed ciążą nigdy mi się nie przydarzyło. 

👩 37lat
 AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
 Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
 KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
 🧔♂️ 35 lat
 IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
 HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78

10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
 14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙