LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisska wrote:U mnie ciąża obumarła jakoś w 6tc.. dziś byłby 8tc. Jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia..
Przeogromnie mi przykro 💔
Zadbaj teraz o siebie kochana 😢 -
Bee90 wrote:dziewczyny Wam też tak wooooolno czas płynie? Dopiero zaczęty 9tc do wizyty miesiąc no ciągnie się w nieskończoność ale u mnie. Przyjaciółka niedawno pokazała mi test ciążowy a to niedawno było w październiku ale u mnie jakoś wooolno leci.
U mnie odwrotnie. Czas pędzi niemiłosiernie, zdecydowanie za szybko. Możliwe, że to przez to, że sporo śpię w ciągu dnia 😅 -
Bee90 wrote:Bardzo mi przykro
Nie poddawaj się, wierzę że niedługo będziesz miała swojego upragnionego maluszka.
Będziesz robiła badania?
Chyba zrobię tylko badanie na płeć, jeśli uda się zabezpieczyć materiał.
KarolinaAnastazja wrote:Miałaś jakieś objawy?
Kochana, bardzo Ci współczuję...
Pamiętaj, że jesteś silną kobietą.
Nie ma słów żeby opisać taką sytuację. Trzymaj się.
Daj chociaż znać jak się czujesz, czasami uwolnienie emocji pomaga na Duszę
Jestem myślami z Tobą 🫂🫂🫂🫂🫂
Właśnie nie, wszystko tak jakbym w ciąży była. Ból piersi, nudności, senność, zmęczenie, skaczący cukier (który bez ciąży mam zawsze okej).
Dlatego w szoku jestem bo weszłam na wizytę bez obaw, a tu zonk.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ❤️Pqpq lubi tę wiadomość
-
Sisska przytulam Cie bardzo mocno 🫂🫂🫂
-
Sisska bardzo mi przykro wiem, że żadne słowa nie będą odpowiednie. Trzymaj się jakoś, mocno przytulam 😔
-
Sisska wrote:U mnie ciąża obumarła jakoś w 6tc.. dziś byłby 8tc. Jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia..
-
Sisska, ciężko Ci jest na pewno ale tak musiało być. Może dzidziuś był chory skoro ciąża się nie utrzymała. Wierzę że jeżeli będziesz chciała mieć drugiego dzidziusia to następnym razem Ci się uda
-
Lus1a wrote:Dziewczyny, wy chodzicie do lekarza na NFZ czy prywatnie? Ja wczoraj byłam na NFZ i była jakaś tragedia, mam wrażenie że ludzie tam pracują za karę. Domyslam się, że u was może być inaczej ale ja to wyszłam. Pani ciągle przewracała oczami i była bardzo nieprzyjemna. A jakie są wasze wrażenia?
Ja dzisiaj byłam pierwszy raz od lat na NFZ u nowej ginki. Jestem po udanym in vitro dostałam skierowanie (z kliniki niepłodności) na mnóstwo badań i nie uśmiechało mi się za nie płacić, skoro mogę je mieć na fundusz. Byłam pełna obaw ale trafiłam fantastycznie, pani dr ucieszyła się, że się udało nam zajść w ciąże, zbadała mnie, zrobiła USG, pomierzyła maluszka, tętno, wszystko ok. Nawer zdjęcia chciała drukować ale fasolek nie pozował za bardzo, a mi nie zależalo aż tak Dostałam skierowania i mam kontrolę za 2 tyg.
Będę też chodzić prywatnie do polecanego położnika bo to nie zaszkodzi ale mam 38 lat, to pierwsza ciąża więc chcę być spokojna.
Szukaj innego lekarza na NFZ, nie ma się co denerwować z bucami
Pati2804, Niaha, Evey lubią tę wiadomość
-
Galena wrote:Ja dzisiaj byłam pierwszy raz od lat na NFZ u nowej ginki. Jestem po udanym in vitro dostałam skierowanie (z kliniki niepłodności) na mnóstwo badań i nie uśmiechało mi się za nie płacić, skoro mogę je mieć na fundusz. Byłam pełna obaw ale trafiłam fantastycznie, pani dr ucieszyła się, że się udało nam zajść w ciąże, zbadała mnie, zrobiła USG, pomierzyła maluszka, tętno, wszystko ok. Nawer zdjęcia chciała drukować ale fasolek nie pozował za bardzo, a mi nie zależalo aż tak Dostałam skierowania i mam kontrolę za 2 tyg.
Będę też chodzić prywatnie do polecanego położnika bo to nie zaszkodzi ale mam 38 lat, to pierwsza ciąża więc chcę być spokojna.
Szukaj innego lekarza na NFZ, nie ma się co denerwować z bucami
Gratulacje 🥰
Mam prośbę, spójrz proszę na 1 post. Które daty pozmieniać? Wizytę masz 31.04? -
Dzisiaj mocno zaciskamy kciuki za badania genetyczne oraz wizyty lekarskie 🤞🤞🍀🍀
❤️ Elasure, Marcik, Paima, Sparky ❤️
Hania_92, Lisek_, Jasminum, kopytko, Pqpq, Justyna1501., olga_nts dajcie znać co tam u Was 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 06:40
Przedszkolanka123, Paima, Pati2804, juss92, Sparky, MaggLbn, KarolinaAnastazja, xmadziax lubią tę wiadomość
-
Takaja12 wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀
Mi od rana znów dokucza pachwina ale chyba tak musi być...mówię sobie ze to moja mała mysza się rozpycha 🐭niech rośnie zdrowo 🙏💪
Dokładnie tak, niech sobie robi miejsce żeby jej było wygodnie ☺️
My wizyta o 8 ciekawe czy dowiemy się coś więcej niż ostatnio w którą stronę zmierzamy czy dalej będziemy w zawieszeniu.
Też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania - niech to będą same dobre wieści 💚Takaja12, Paima lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Niaha wrote:Dzisiaj mocno zaciskamy kciuki za badania genetyczne oraz wizyty lekarskie 🤞🤞🍀🍀
❤️ Elasure, Marcik, Paima, Sparky ❤️
Hania_92, Lisek_, Jasminum, kopytko, Pqpq, Justyna1501., olga_nts dajcie znać co tam u Was 🥰Elasure lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny próbuje na zaparcia, wodę z cytryna ciepłą ale nie działa to chyba na mnie.. wiem że muszę ograniczyć produkty pszennne , ostatnio mam z tym mega problem, jabłka też nie pomagają i owoce.. brak mi pomysłów
-
Dzień dobry,
Dziękuję za kciuki , zgarniam ile tylko się da! ❤️🤞
Wizytę mam dopiero o 15:15 .
Oczywiście pół nocy nie spałam, a od rana się stresuję 🙈
Miłego dnia ☺️☺️Takaja12, Elasure, KarolinaAnastazja, Pati2804, Evey lubią tę wiadomość