LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
miska122 wrote:Dzień dobry dziewczyny, powodzenia dzisiaj na wizytach
Jak coś to powrzucałam ciuszki dziewczęce na Vinted (jakby któraś chciała zobaczyć to nazwa użytkownika domiemcia) i w sumie szybko idą, mega się cieszę niektórych mi aż szkoda sprzedawać, ale skoro zostaje będę mamą chłopców to lepiej się szybko pozbyć i zacząć zachwycać chłopięcymi ciuszkami
ooo szkoda że nie znam płci. Faktycznie piękne
I wolałabym na pierwszego chłopaka :p wiec mi życz zdrowiego dziecia po prostu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 11:17
Niaha lubi tę wiadomość
-
Bee90 wrote:ooo szkoda że nie znam płci. Faktycznie piękne
I wolałabym na pierwszego chłopaka :p wiec mi życz zdrowiego dziecia po prostu :p -
Hejo
My juz po wizycie
Bąbel ma 4cm
I wszystko okej 🥰
Za tydzień prenatalne 😊
Rączkami się zasłaniał łobuziak mały 😊MaggLbn, Pati2804, Niaha, Jenny93, Bruised, Galena, czaranna, Elasure, MonReve96, Takaja12, pandzia 🐼, Bee90, zulka, AgaOs, juss92, Przedszkolanka123, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Hejo
My juz po wizycie
Bąbel ma 4cm
I wszystko okej 🥰
Za tydzień prenatalne 😊
Rączkami się zasłaniał łobuziak mały 😊KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście kochane! 🥹❤️Już po wizycie Krew na pappa pobrali, za tydzień wyniki.
Z USG wszystko bardzo dobrze, 6,6 cm Dzidka 😍
Pani doktor mówi, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka 😍 Ale żeby się jeszcze nie nastawiać na 100%.
Zabrałam męża ze soba do gabinetu, pierwszy raz był na wizycie. Zadowolony 😀
Jestem przeszczęśliwa 😃😍Niaha, miska122, Bruised, Galena, Przedszkolanka123, Evey, czaranna, Elasure, MonReve96, Jenny93, Takaja12, KarolinaAnastazja, pandzia 🐼, Kofinka, Bibi24, Makija, zulka, AgaOs, juss92, redken, Pati2804, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
MaggLbn wrote:Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście kochane! 🥹❤️Już po wizycie Krew na pappa pobrali, za tydzień wyniki.
Z USG wszystko bardzo dobrze, 6,6 cm Dzidka 😍
Pani doktor mówi, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka 😍 Ale żeby się jeszcze nie nastawiać na 100%.
Zabrałam męża ze soba do gabinetu, pierwszy raz był na wizycie. Zadowolony 😀
Jestem przeszczęśliwa 😃😍
I na takim prenatalnym co badają? W sensie cm dzieciaczka, tętno? Przeziernosc? 6.6cm piękny dzidziuś
KarolinaAnastazja gratuluję ❤️ też już zacieram ręce na prenatalne.KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
Hej,hej 🥰
Ja już też po wizycie.
Cisnienie mam dalej w domku mierzyć,bo mieszczę sie w górnej granicy normy.
Zbadal mnie na fotelu,jest wszystko ok. Macica jest większa ze wzgledu na dwoje dzieci. W sumie wizyta rach-ciach. Kolejna mam 21.05
Teraz aby do poniedziałku,nie mogę sie doczekac usg ale z drugiej strony martwie sie,czy aby napewno z dziećmi wazystko ok.
Dziewczyny,czy te wszystkie l4 w ciąży są tzw leżące?
Niaha, Przedszkolanka123, Elasure, zulka, czaranna, KarolinaAnastazja, juss92, Bruised, MaggLbn, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Asioreq wrote:Hej,hej 🥰
Ja już też po wizycie.
Zbadal mnie na fotelu,jest wszystko ok. Macica jest większa ze wzgledu na dwoje dzieci. W sumie wizyta rach-ciach. Kolejna mam 21.05
Teraz aby do poniedziałku,nie mogę sie doczekac usg ale z drugiej strony martwie sie,czy aby napewno z dziećmi wazystko ok.
Ja mam chodzące No ale jakiś wyjazd na wakacje itp raczej nie wchodzi w gręAsioreq lubi tę wiadomość
-
Ja zauważyłam zwolnienie w myśleniu, dłużej łącze wątki w pracy. Dobrze, że w czasie ciąży jest ochrona przed zwolnieniem, bo moja wydajność mocno spadła. Wie u mnie tylko przełożony i jeden współpracownik, więc nie mam taryfy ulgowej, wszyscy uderzają z tematami tak samo jak wcześniej
-
A i ja nie mam ulg w sensie dłuższej przerwy. 10min po każdej godzinie itp Ale chce powiedzieć jak najpóźniej się da.
Asioreq zazdroszcze tych blizniakówAsioreq lubi tę wiadomość
-
Asioreq wrote:Hej,hej 🥰
Ja już też po wizycie.
Gratulacje 🥰
Również mam L4 chodzące.Asioreq lubi tę wiadomość
-
bambari wrote:Ja zauważyłam zwolnienie w myśleniu, dłużej łącze wątki w pracy. Dobrze, że w czasie ciąży jest ochrona przed zwolnieniem, bo moja wydajność mocno spadła. Wie u mnie tylko przełożony i jeden współpracownik, więc nie mam taryfy ulgowej, wszyscy uderzają z tematami tak samo jak wcześniej
Też zauważyłam takie jakby otępienie u siebie. Mąż nazywa to baby brain.
Pamięć leży, słowa mi się mylą, chleb wkładam do lodówki 🫣 sporo tego
Oby minęło po porodzie 😅 -
Hej dziewczyny,
Wracam z wizyty, krew na Harmony oddana, wyniki za 10 dni lub na kolejnej wizycie bo sezon urlopowy w gabinecie. Ginekolog jeszcze mnie zbadała i trochę to trwało, zmierzyła chyba wszystko co się dało i po raz pierwszy widziałam mojego męża zestresowanego 😅 Dzidzia dzisiaj się obudziła podczas badania i strasznie wierciła i jak to stwierdziliśmy z mężem "zupełnie inne doświadczenie".
Moja mama dzisiaj stwierdziła, że to będzie dziewczynka ale dopiero po otrzymaniu wyników dowiem się czy dopisujemy kolejnego listopadowego chłopca czy jednak dziewczynkę.Niaha, czaranna, juss92, Przedszkolanka123, Bee90, Takaja12, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
L4 mam chodzące. Na początku broniłam się przed zwolnieniem, nie chciałam informować pracodawcy przed 12 tyg. Mimo to lekarz mnie przekonał. Teraz doceniam to, że nie muszę się zmuszać do wysiłku. Wczoraj od 15 do 20.00 byłam w biegu- na badaniach i u lekarza. Wieczorem dosłownie odcięlo mi prąd, musiałam spać, brak sił na cokolwiek.
Jeśli macie możliwość, oszczędzajcie sięAsioreq, Niaha lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Też zauważyłam takie jakby otępienie u siebie. Mąż nazywa to baby brain.
Pamięć leży, słowa mi się mylą, chleb wkładam do lodówki 🫣 sporo tego
Oby minęło po porodzie 😅Elasure, juss92, Niaha, Galena, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
-
Ja już po badaniach, pappa +plgf ma być w piątek.
W usg wyszla niedomykalnosc zastawki trójdzielnej w serduszku 😞 doktor mowila ze moze sie to cofnąć i trzeba sprawdzić ponownie w 20 tygodniu ciąży, a nawet jeśli nie to nic groźnego, ale jak wyszlam do się popłakałam.
Jak w pappie wyjdzie cos nie tak to kolejne badania bede musiala zrobić 😞 załamałam się.. -
Mój Maluszek ma 7,6cm (więc od prenatalnych 2.05 większy o 1cm).
Gin stwierdził, że na ten moment zdecydowanie widzi chłopaka 🙂 też tak sądzicie?
Wszystko w porządku, kolejna wizyta 28.05.
Jakoś zdjęcia usg dopochwowego były dla mnie bardziej wyraźne niż te przez brzuch...Elasure, juss92, Niaha, Evey, Przedszkolanka123, Jenny93, miska122, MaggLbn, Takaja12, Pati2804, KarolinaAnastazja, Makija lubią tę wiadomość
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
Nowa1992 wrote:Ja już po badaniach, pappa +plgf ma być w piątek.
W usg wyszla niedomykalnosc zastawki trójdzielnej w serduszku 😞 doktor mowila ze moze sie to cofnąć i trzeba sprawdzić ponownie w 20 tygodniu ciąży, a nawet jeśli nie to nic groźnego, ale jak wyszlam do się popłakałam.
Jak w pappie wyjdzie cos nie tak to kolejne badania bede musiala zrobić 😞 załamałam się..
Oj współczuję, będziesz szła jeszcze do kogoś innego żeby spojrzał na tą zastawkę? Trzymaj się mocno!😘
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Też bym obstawiała chłopaka po tym zdjęciu 😊
AgaOs lubi tę wiadomość
👩🏻32
👨🏻35
3cs
16.02 ⏸️(11dpo)
20.02 💉Beta 554
22.02 💉Beta 1189
01.03 🩺 jest pęcherzyk
08.03 🩺 CRL 0,78cm i ❤️ (USG 6+5, OM 7+1)
14.03 💉I badania krwi
20.03 🩺 CRL 1,79cm (USG 8+2, OM 8+6)
03.04 🩺 CRL 3,69cm (USG 10+4, OM 10+6)
18.04 🩺 CRL 6,68cm (USG&OM 13+0); usg prenatalne prawidłowe, dziewczynka 🩷
06.06 🩺 284g (USG 19+3, OM 20+0)/ połówkowe prawidłowe
12.06 🩺 345g (20+6)/ cukrzyca ciążowa
10.07 🩺 695g (24+6)
14.08 🩺 1270-1300g (29+6)
20.08 🩺 1416g (30+5)
29.08 🩺 1738g (31+6)
02.09 🩺 1840g (32+4)
25.09 🩺 2400g (35+6)