LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
MaggLbn wrote:Dzisiaj mają być Mam nadzieję, ze nie doszło do jakiejś pomyłki. Jeśli nie przyjdą dzisiaj to jutro z rana tam zadzwonię
Trzymam kciuki mocno ☺️ daj znać jak wyszły wyniki , a tymczasem uzbrajamy się w cierpliwość - innego wyjścia nie maMaggLbn, Niaha lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Cześć,
Czy wyniki papa miałyście zgodnie z wyznaczonym terminem ? Miałam mieć właśnie dziś na mailu i się zastanawiam czy przyjdą jeszcze czy odpuścić dziś sprawdzanie poczty co 10 min 🤔
Ja miałam mieć do 2 roboczych a dodali mi tego samego dnia 🙈 robiłam w Synevo, pewnie to zależy od laboratorium i obłożeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 15:22
Niaha, Bibi24 lubią tę wiadomość
-
Czy wyniki papa miałyście zgodnie z wyznaczonym terminem ? Miałam mieć właśnie dziś na mailu i się zastanawiam czy przyjdą jeszcze czy odpuścić dziś sprawdzanie poczty co 10 min 🤔
Ja dostałam je przed wyznaczonym terminem 🤔Bibi24 lubi tę wiadomość
-
U mnie wszystko ok. 16.05 mam mieć wizytę z omówieniem wyników z prenatalnych, nie wiem czy zdążą przejść wyniki z harmony (patrząc na to że moja próbka nadal nie dotarła do laboratorium to marne szanse) to może przełoże na później jak będzie jakiś inny termin dostępny. Bobas ma 6 cm i jest małym akrobatą, na każdym USG mocno się wierci i macha rączkami ❤️
Elasure, Pati2804, Niaha, czaranna, MaggLbn, KarolinaAnastazja, MonReve96, Bruised, agatka06, Evey, juss92, Galena, miska122, zulka, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
Mi wysyłali w obiecany dzień ale na wieczór po godzinach pracy, niestety ich nie dostałam i zadzwoniłam następnego dnia. Okazało się że Pani w moim adresie mailowym użyła polskiego znaku 😂
@KarolinaAnastazja piękne zdjęcie z USG małego człowieczka 😍
@Asioreq cudnie, rzeczywiście dzieciaki rosną równo. 💕Jak tam oswoiliście się na całego z myślą że będzie dwójka na raz?
@Niaha miałam właśnie 2h drzemkę, poniekąd dzięki Tobie 😂 wmawiałam sobie inni mogą spać w dzień to ja też! I padłam, wprawdzie w tych 2h z 5 razy się budziłam bo średnio wygodnie było mi na wysłużonym wypoczynku (właśnie czekamy na nowy żebym mogła wygodnie wypoczywać w ciąży 🤭) ale się udało, jestem z siebie dumna!Niaha, MaggLbn, KarolinaAnastazja, Bibi24, Asioreq, Galena lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Dostałam wyniki godzinkę temu na maila - u nas niskie ryzyka oraz na tym etapie ciąży nie stwierdzono nieprawidłowości 💚
MaggLbn, Jenny93, czaranna, MonReve96, Bruised, Pati2804, Makija, KarolinaAnastazja, Niaha, Elasure, Evey, Paima, Asioreq, juss92, Galena, miska122, zulka, Przedszkolanka123, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Dostałam wyniki godzinkę temu na maila - u nas niskie ryzyka oraz na tym etapie ciąży nie stwierdzono nieprawidłowości 💚
Dostałaś razem z opisem? Ja robiłam oddzielnie USG i pappe, teraz muszę czekać do wizyty u mojego prowadzącego żeby zinterpretował wszystko razem jeszcze tydzień i już wytrzymać nie mogę, chociaż na USG lekarz nie widział nic niepokojącego to ta niepewność z pappą jest i tak ciężka 🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 18:27
-
Ja jeszcze na wyniki Pappy czekam, ale robiłam nifty, więc tak bez emocji raczej. Jak na usg nie wychodzi nic niepokojącego to nie ma się czym martwić. Ja już wiem, że wyjdzie mi duże ryzyko preeklamsji, ale jestem obstawiona acardem.
-
Marcik wrote:Ja jeszcze na wyniki Pappy czekam, ale robiłam nifty, więc tak bez emocji raczej. Jak na usg nie wychodzi nic niepokojącego to nie ma się czym martwić. Ja już wiem, że wyjdzie mi duże ryzyko preeklamsji, ale jestem obstawiona acardem.
Ja też czekam na wyniki Pappy. A robiłam 30.04 🙈 Dzwoniłam w pt, to panie powiedziały, żeby dzwonić i pytać czy są do odbioru we wtorek (jutro) gdyby coś miało wyjść nie tak, to oni by dzwonili..
Ale też dzięki Nifty jestem spokojna 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 19:37
Niaha lubi tę wiadomość
-
Hej, ja już po badaniach.
Ryzyka wyszły bardzo niskie, z USG dzieciątko zdrowe.
Baaardzo nie współpracowało na początku - gdy tylko lekarz próbował zbadać serce, ono się odwracało 🙈
Ale na sam koniec się udało.
Nie potwierdził mi jeszcze płci 😃
Jestem w szoku ale dziś miałam pobraną krew (w innym punkcie niż USG) i badanie zostało wykonane od ręki więc dwie godziny później już na USG mieliśmy pełen obraz.Niaha, Asioreq, juss92, Galena, MonReve96, MaggLbn, KarolinaAnastazja, Elasure, miska122, zulka, redken, Bruised, czaranna, Przedszkolanka123, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
Waflut wrote:Dostałaś razem z opisem? Ja robiłam oddzielnie USG i pappe, teraz muszę czekać do wizyty u mojego prowadzącego żeby zinterpretował wszystko razem jeszcze tydzień i już wytrzymać nie mogę, chociaż na USG lekarz nie widział nic niepokojącego to ta niepewność z pappą jest i tak ciężka 🥲
Wyniki, a na samym dole komentarz lekarza wykonującego USG, gdyby nie komentarz to też bym nic z tego nie wiedziała -
Ja dzisiaj bylam na pobraniu na panoramę. Pani doktor zrobila szybkie usg, maluszek ma prawie 9 cm, obraz usg prawidłowy. Czekam teraz do przyszłego tygodnia na wyniki. Trochę nas uspokoiła ze to wysokie ryzyko trisomii wyszło tylko przez niedomykalnosc zastawki, ale stres dalej jest. Wyniki maja przyjść w max 10 dni.. najdłuższe 10 dni w moim życiu 😞
Dostalam tez acard na noc, ale w przyszłym tygodniu mogę już odstawić heparyne.
Trzymajcie proszę kciuki.Bibi24, Gusta Blu, Asioreq, Bee90 lubią tę wiadomość
-
Nowa1992 wrote:Ja dzisiaj bylam na pobraniu na panoramę. Pani doktor zrobila szybkie usg, maluszek ma prawie 9 cm, obraz usg prawidłowy. Czekam teraz do przyszłego tygodnia na wyniki. Trochę nas uspokoiła ze to wysokie ryzyko trisomii wyszło tylko przez niedomykalnosc zastawki, ale stres dalej jest. Wyniki maja przyjść w max 10 dni.. najdłuższe 10 dni w moim życiu 😞
Trzymajcie proszę kciuki.
Trzymamy kciuki i wierzymy, że wszystko będzie dobrze ☺️🥰 -
Nowa1992 wrote:Ja dzisiaj bylam na pobraniu na panoramę. Pani doktor zrobila szybkie usg, maluszek ma prawie 9 cm, obraz usg prawidłowy. Czekam teraz do przyszłego tygodnia na wyniki. Trochę nas uspokoiła ze to wysokie ryzyko trisomii wyszło tylko przez niedomykalnosc zastawki, ale stres dalej jest. Wyniki maja przyjść w max 10 dni.. najdłuższe 10 dni w moim życiu 😞
Kciuki wciąż zaciśnięte ❤️🍀
Bądź dobrej myśli ❤️ -
Niaha wrote:Kciuki wciąż zaciśnięte ❤️🍀
Bądź dobrej myśli ❤️
Z tego wszystkiego dzisiaj zeby zapomnieć o tym pojechalam ze znajomymi na rowery nad jezioro, przewietrzylam głowę i czekam. Musi być dobrze 🍀🤞MaggLbn, Niaha lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki bardzo mocno i jestem dobrej myśli.
A moje wyniki z pappa dziś nie dotarły, jutro tam zadzwonię🤨