LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem jakaś rozazła 😂 a wizytę mam dopiero 8.4 więc boję się że oszaleję do tego czasu 🙈
Takaja12, damrade lubią tę wiadomość
-
Takaja12 wrote:Mnie stresuje jak ich nie mam 🤭 chyba co by się nie działo to będziemy się stresować 😸
Dokładnie tak jest. Są objawy to się stresuję, bo coś zaboli itd. Nie ma objawów to stresuje tym bardziej bo czemu nic nie czuje. 🙈 błędne koło. Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mamTakaja12 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Dokładnie tak jest. Są objawy to się stresuję, bo coś zaboli itd. Nie ma objawów to stresuje tym bardziej bo czemu nic nie czuje. 🙈 błędne koło. Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam
Oj chyba każda z nas tak świruje. 😅
W końcu o 17:00 wyszło u nas słońce więc poszłam do ogródka wysiać trochę rzodkiewek.
Schyliłam się , wysiałam, wstałam i poczułam silne ukłucie w podbrzuszu. I od razu stres 😳😱
Ale jest ok 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 17:53
Takaja12 lubi tę wiadomość
-
To prawda. Osiwieć idzie. 🙈 Cieszę się, że jutro do pracy wracam. Tydzień wyjęty bo córka infekcje miała. Wizyta w czwartek więc chociaż pracą głowę zajmę do tego czasu. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Co i rusz sprawdzam czy mnie piersi nadal bolą 😆
Takaja12 lubi tę wiadomość
33 lata starania od lipca 2014
04.2016,05.2016- IUI
IVF 11.2017- 2bb:(, 9.01.18. 6.02.1bb
21.06 2018- 3Bb i 3CB - 8dpt 119,6 ; 11dpt 390; 13dpt 736
20dpt 3873; 27dpt ♥
22.02.2019 jest mój mały cud
14.10.2020 aniołek 7tc, mały cud naturalny
28.02.2024 ⏸️
MTHFR 677C-T i PAI 1-4G, NK 14% -
Lusia robię dokładnie to samo 😅😅 dobrze was mieć dziewczyny. Razem jest jakoś raźniej
Takaja12, MaggLbn, Paima, juss92, LaBellePerle, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Oj tak raźniej jest 🙂 przynajmniej nie traci się głowy w pojedynkę 🤣
MonReve96, Takaja12, MaggLbn, Niaha, Pati2804 lubią tę wiadomość
33 lata starania od lipca 2014
04.2016,05.2016- IUI
IVF 11.2017- 2bb:(, 9.01.18. 6.02.1bb
21.06 2018- 3Bb i 3CB - 8dpt 119,6 ; 11dpt 390; 13dpt 736
20dpt 3873; 27dpt ♥
22.02.2019 jest mój mały cud
14.10.2020 aniołek 7tc, mały cud naturalny
28.02.2024 ⏸️
MTHFR 677C-T i PAI 1-4G, NK 14% -
Cześć Kochane!
Witam się z Wami - wg apki mam termin na 16.11 wizyta pierwsza w czwartek - stres jest 😳
Mam endometriozę i dwa mieśniaczki
Jestem po dwóch poronieniach wczesnych
Dlatego jestem zaskoczona, że się udało.
Trzymam za Was mocno kciuki 👌🏼Niaha, Kofinka, Bruised, Takaja12, LaBellePerle, juss92, MaggLbn, damrade, Pati2804, Sparky lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Cześć Kochane!
Witam się z Wami - wg apki mam termin na 16.11 wizyta pierwsza w czwartek - stres jest 😳
Trzymam za Was mocno kciuki 👌🏼
Hejka, super, że postanowiłaś do nas dołączyć ❤️Bibi24 lubi tę wiadomość
-
Mam dokładnie ten sam termin i wizytę w dokładnie tym samym dniu 🤣
Ja dziś jestem tak cholernie zmęczona i nieprzytomna, że nie wiem jak dociągnę ten dzień... Choć nie jest jeszcze tak źle jak w poprzedniej ciązy, bo tam miałam takie około dwa tygodnie, gdzie czułam się jak na kacu
Pisałyście też o diecie i kilogramach. Ja po porodzie schudłam dobre 10 kg, które już przybrałam z nawiązką. Wczoraj ze starym kupiliśmy sobie dietę oxy i mam nadzieję, że ciążę zakończę ważąc mniej niż obecnie. Jest mi wstyd normalnie stanąć na wagę u lekarza... Tym bardziej, że u mnie niedługo dojdzie szew mcdonalda i nakaz oszczędzania się, więc niczego nie spalę samym ruchemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca, 07:31
Bibi24 lubi tę wiadomość
-
Część wszystkim! ❤️ Nie sądziłam, że kiedyś znajdę się po tej stronie 😍 8 lat starań, endometrioza, a wczoraj dwa pozytywne testy!!! Tak po prostu... Nie mogę uwierzyć... Okres spóźniał mi się 10 dni, ale zrzucałam to na silny stres w pracy. Wg. apki miałabym termin na 15 listopada. Dzisiaj po południu będę miała wyniki bety i progesteronu. Proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo to naprawdę cud ❤️🥰
MaggLbn, Marcik, Takaja12, Paima, Niaha, Bruised, Kofinka, Elasure, Bibi24, LaBellePerle, miska122, damrade, juss92, Pati2804, Sparky lubią tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
MaggLbn wrote:Dziewczyny witamy!! 😍 Gratulacje
Jaśminie- trzymam kciuki. Z apki mi wyszedł ten sam termin
Zbieram się do lekarza, stresik 😖🫣
Powodzenia!! Dawaj znać i odrzuć stres na bok.
Zobaczysz okruszka dziś! ❤️🥰🥰 -
Jasminum wrote:Część wszystkim! ❤️ Nie sądziłam, że kiedyś znajdę się po tej stronie 😍 8 lat starań, endometrioza, a wczoraj dwa pozytywne testy!!! Tak po prostu... Nie mogę uwierzyć... Okres spóźniał mi się 10 dni, ale zrzucałam to na silny stres w pracy. Wg. apki miałabym termin na 15 listopada. Dzisiaj po południu będę miała wyniki bety i progesteronu. Proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo to naprawdę cud ❤️🥰
Ale piękna wiadomość! Witamy Cię serdecznie!
Powiedz jak się czujesz ? ☺️
No dzień dobry!! ☺️
Jak samopoczucie? ☺️☺️
Jasminum lubi tę wiadomość
-
Jasminum wrote:Część wszystkim! ❤️ Nie sądziłam, że kiedyś znajdę się po tej stronie 😍 8 lat starań, endometrioza, a wczoraj dwa pozytywne testy!!! Tak po prostu... Nie mogę uwierzyć... Okres spóźniał mi się 10 dni, ale zrzucałam to na silny stres w pracy. Wg. apki miałabym termin na 15 listopada. Dzisiaj po południu będę miała wyniki bety i progesteronu. Proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo to naprawdę cud ❤️🥰
Kciuki za Ciebie 🤞🍀Jasminum lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺️ miło widzieć, że jest nas coraz więcej ❤️
Ja dzisiaj obudziłam się z zerową energią. Wczoraj przespałam większość popołudnia, ale baterie się nie naładowały 😅
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞 -
Trzymam kciuki! ❤️ Daj koniecznie znać po wszystkim!👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
Koniecznie daj znać jak po wizycie ❤️ -
Paima wrote:No dzień dobry!! ☺️
Jak samopoczucie? ☺️☺️
Póki co całkiem dobrze, tylko ból piersi i brzucha jak przed @, więc nic nie podejrzewałam ;o Kiedyś ogarniam wszystko a od kiedy odpuściłam starania to już wszystko mi uleciało... Pamiętam, że muszę zrobić betę i progesteron i kupić witaminy. Coś jeszcze na teraz? 🤔👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
Jasminum wrote:Póki co całkiem dobrze, tylko ból piersi i brzucha jak przed @, więc nic nie podejrzewałam ;o Kiedyś ogarniam wszystko a od kiedy odpuściłam starania to już wszystko mi uleciało... Pamiętam, że muszę zrobić betę i progesteron i kupić witaminy. Coś jeszcze na teraz? 🤔
Umówić pierwszą wizytę ☺️