LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Paima wrote:A kojarzysz nazwę firmy? 😉
Czy to właśnie te PRIMA aminocheck?
Tak, to te. Taka kobieta niebieska w różowej sukience na opakowaniu 😁Paima lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:Hej,
Czy w tej lub w poprzednich ciążach któraś z was stosowała paski/wkładki do sprawdzania wycieku wód płodowych? 🤔
Działają?
Jeśli tak, to które? Aminocheck?
A ja polecam dr Jacobs, papierki lakmusowe. Kosztują 15zł za 33 sztuki i pokazują dobrze 😊Paima, bambari lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:A ja polecam dr Jacobs, papierki lakmusowe. Kosztują 15zł za 33 sztuki i pokazują dobrze 😊
No właśnie jak już szukałam czy aminocheck są dostępne w pobliskich aptekach, to natknęłam się na artykuł o papierkach lakmusowych. 🤔 -
Paima wrote:No właśnie jak już szukałam czy aminocheck są dostępne w pobliskich aptekach, to natknęłam się na artykuł o papierkach lakmusowych. 🤔
Na luzie, ja czasem używałam jak mnie naszlo i nie przejmowałam się ceną. Jak odeszły mi wody w pierwszej ciąży to od razu zrobiły się niebieskie. Co prawda ja tam nie miałam żadnych watpilowsci, bo chlusnęło ze mnie jak z wiadra, ale sprawdziłam z ciekawości 😁 teraz zostanie mi ich mnóstwo więc dam znajomej w ciąży 😊Paima lubi tę wiadomość
-
Lusia 1234 wrote:Nie dociera to do mnie 🙈 niby wiem po co jadę tam, ale jakbym była w innym wymiarze. Tyle lat starań a tu nagle to wszystko już tak blisko. Jakby to mnie nie dotyczyło takie nierealne 🙈🙈🙈 czy to normalne?
Nie powiem ,bo boje się czy wszystko będzie ok.
A Ty jak? Psychicznie nastawiona?
Mamy podobną historię, również starania trwały dekadę, a ostatecznie udało się naturalnie ❤️
Czuję się dokładnie tak jak ty. Nie dociera to chyba do mnie 😅 -
Dziewczyny kciuki za jutro!!!
Ale będzie cudny poniedziałek 🥰😍🥰😍🥰😍Niaha, Natalia K, Ilona.. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za Was jutro będę trzymać, będziemy czekać na info od Was 😘✊🥰 to ile osób jutro ma się stawić do szpitala? 🙂
Do mnie też jeszcze nie dociera że za tydzień poznam swojego synka... 🙈🥰😍
Dziś już oficjalnie wszystko ogarnęliśmy z mężem, torba i walizka spakowana, fotelik zamontowany . Pokój ogarnięty i posprzątany, pozostało czekać 🥰MaggLbn, Elasure, Paima, Niaha, Kofinka, KarolinaAnastazja, zulka, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny kciuki za Was jutro będę trzymać, będziemy czekać na info od Was 😘✊🥰 to ile osób jutro ma się stawić do szpitala? 🙂
Do mnie też jeszcze nie dociera że za tydzień poznam swojego synka... 🙈🥰😍
Dziś już oficjalnie wszystko ogarnęliśmy z mężem, torba i walizka spakowana, fotelik zamontowany . Pokój ogarnięty i posprzątany, pozostało czekać 🥰
Z tego co Niaha zaznaczyła na pierwszej stronie to szpital mają na jutro Niaha, Lusia i Zulka 🍀🤞😍Paima, MaggLbn, bambari, Natalia K, KarolinaAnastazja, zulka, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Pięknie nam się tydzień zacznie 😍
Będziemy mocno trzymać kciuki za dziewczyny, za maluszki, za wizyty i czekać na info ❤️ ja to już przeżywam 🙈 to niesamowite że to już ❣️🤞Niaha, zulka lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:A właśnie.
Niaha dzwoniłaś /dzwonili ze szpitala?
Nie. Mam nadzieję, że zadzwonią jutro wcześnie rano 🍀Paima, Elasure, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Weekend spędziliśmy na spokojnie. Oboje nie mieliśmy głowy do oglądania filmów czy wypadu do kina. Pospacerowaliśmy z pieskiem po pobliskich leśnych ścieżkach (na tyle ile miałam siły chodzić). Dwa razy sprawdziłam stan walizek ( i dobrze, bo zapomniałam spakować dla siebie ubrań na wyjście ze szpitala 🫣). Wzięłam długą kąpiel i w sumie tyle 😅
Mąż jest mega zestresowany, nie może się na niczym skupić, ma zimne dłonie i fizycznie przez to średnio się czuje, doszedł u niego ból glowy.
Ja podchodzę do tego bardziej na spokojnie. Po prostu czuję, że będzie dobrze 💪Kofinka, Natalia K, KarolinaAnastazja, Przedszkolanka123, Galena, MaggLbn, Elasure, Pati2804, Fania017, Lusia 1234, bambari, Bruised, juss92 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Weekend spędziliśmy na spokojnie. Oboje nie mieliśmy głowy do oglądania filmów czy wypadu do kina. Pospacerowaliśmy z pieskiem po pobliskich leśnych ścieżkach (na tyle ile miałam siły chodzić). Dwa razy sprawdziłam stan walizek ( i dobrze, bo zapomniałam spakować dla siebie ubrań na wyjście ze szpitala 🫣). Wzięłam długą kąpiel i w sumie tyle 😅
Mąż jest mega zestresowany, nie może się na niczym skupić, ma zimne dłonie i fizycznie przez to średnio się czuje, doszedł u niego ból glowy.
Ja podchodzę do tego bardziej na spokojnie. Po prostu czuję, że będzie dobrze 💪
Niaha podziwiam Cię za spokój. Dobrze będzie na pewno!!
Ja bankowo dzień przed spać nie będę cała noc 🤣 wywali mi ciśnienie 200 przed cc 😂🤣Niaha lubi tę wiadomość