LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka gratulacje ❤️ współczuję że tak wyglądała cesarka. Dużo zdrówka dla Was ❤️
agatka06 lubi tę wiadomość
-
agatka06 wrote:Dziękuję za wszystkie kciuki 🤗
Dziś o 14.36 na świat przyszła Matylda ❤️
3020g szczęścia.
Niestety podczas cesarki odkryto ogromne zrosty tkanki (endometrioza bezobjawowa?🤔,,) noi uszkodzony został mój pęcherz moczowy,😕
Wszystko zszyte ale muszę mieć cewnik przez dwa tygodnie i antybiotyki 🤷
Jestem jednak szczęśliwa, że Matyldzia jest już ze mną.
Czekam na pionizację 👍
Gratulacje ❤️ Witamy maleństwo na świecie 🥰agatka06 lubi tę wiadomość
-
Agatka gratuluję narodzin córeczki 😍 przykro mi z powodu komplikacji, mam nadzieję, że szybko wszystko się zagoi i dolegliwości odejdą w niepamięć 🤗
-
3020g szczęścia.
Niestety podczas cesarki odkryto ogromne zrosty tkanki (endometrioza bezobjawowa?🤔,,) noi uszkodzony został mój pęcherz moczowy,😕
Czekam na pionizację 👍
Ogromne gratulacje ❤️❤️❤️
-
Paima trzymany kciuki 🍀❤️ oby bez problemów Ciebie przyjęli do szpitala. Dawaj znać ❤️
Elasure, BabaJaga89 życzymy bezproblemowej, bezbolesnej i szybkiej indukcji 🍀❤️
Sparky, MaggLbn kciuki wciąż pozostają zaciśnięte 🍀❤️
bambari kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą wizytę ❤️🍀Pati2804, Elasure, czaranna, BabaJaga89, Paima, Sparky, Jenny93, Bruised, MaggLbn, pandzia 🐼, bambari, Gusta Blu, juss92, Makija, Natalia K, Bibi24, agatka06, Wero0707, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuśkom ❤🥰
Kciuki za wszystkie z Was które jeszcze czekają ✊😘 oby było wszystko dobrze 🙏😘
My mamy też butelkę z lansinoh i mega polecam 🙂 musi ssać żeby wypić, nie leci samo .
Czy któraś z Was po cc ma problemy z sikaniem po cewnikowaniu ? I czy ciągnie Was rana z jednej strony? Mnie tak i zastanawiam się czy to normalne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada, 03:45
Elasure, Bibi24 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Paima trzymany kciuki 🍀❤️ oby bez problemów Ciebie przyjęli do szpitala. Dawaj znać ❤️
bambari kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą wizytę ❤️🍀
Dziewczyny powodzenia 😍❤️
Trzymamy mocno kciuki 🤞🍀🍀
KarolinaAnastazja, Nowa1992, Galena mam nadzieję że u Was wszystko w porządku 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada, 04:53
-
Niaha wrote:Paima trzymany kciuki 🍀❤️ oby bez problemów Ciebie przyjęli do szpitala. Dawaj znać ❤️
Dziękuję! Trzymam też kciuki za resztę dziewczyn ❤
Ps. Nic samo nie ruszyło 🥴😅 zbieram się na izbę. A serio, w zasadzie nie spałam. Budziłam się co chwila w nadziei, że samo się zacznie 😂czaranna lubi tę wiadomość
-
Dzięki!
Ja niby pospałam do 4 i chyba już stresik włączony i jeszcze milion myśli czy w torbie mam wszystko, czy takie klapki będą okay, czy nie za dużo rzeczy... 🙈 Zdecydowanie strach przed nieznanym już hula mi w głowie.
@BabaJaga też miałam resztki nadziei, że jednak samo się rozkręci ale niestety się nie udało😔
Trzymam kciuki, za wszystkie porody w toku, niech moc będzie z nami 💪🍀💙💓
czaranna, BabaJaga89 lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
29.02.2024 ⏸️
13.03.2024 CRL 2,1mm 🩵 113
Clexane, accofil, acard, glucophage, encorton, ovitrelle, biosteron, hydroxychloroquine
24.04.24 Nifty niskie ryzyka, syn 🥳 🩵
29.04.24 I prenatalne wszystko jest w porządku 💙🩵Olafek ma już 6,56cm OM 12+2 USG 12+6
24.06.24 II prenatalne, wszystkie narządy obecne i na swoim miejscu 💙 Olafek ma 421g 👶🤯
26.08.09 USG 29+2, 1415g 😍🥳
2.09.2024 III prenatalne Olafek waży 2041g 🤯💪
Przewidywana data porodu - USG 5.11.24 OM 9.11.24 -
Hej dziewczyny, dziękuję za kciuki i sama mocno zaciskam za te z Was, które potrzebują 😘
Ja też nie mogłam spać za bardzo, przez całą noc miałam bóle miesiączkowe, ale ani się nie nasilały, ani nie nabierały regularności więc starałam się usnąć. Dopiero koło 3 się udało, a od 6 mam już KTG. Dzisiaj jakieś niewielkie skurcze już się piszą. Zaczął mi odchodzić czop. Po wizycie będzie wiadomo, czy coś ten balonik dał i czy dzisiaj idę na oksy.Elasure, Makija lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuśkom ❤🥰
Kciuki za wszystkie z Was które jeszcze czekają ✊😘 oby było wszystko dobrze 🙏😘
My mamy też butelkę z lansinoh i mega polecam 🙂 musi ssać żeby wypić, nie leci samo .
Czy któraś z Was po cc ma problemy z sikaniem po cewnikowaniu ? I czy ciągnie Was rana z jednej strony? Mnie tak i zastanawiam się czy to normalne..
Nie ciągnie mnie nic. Jedyne co to blizna jest trochę wypukła i też mnie martwi czy to normalne -
Agatko gratulacje 🥰 dużo zdrówka dla Was i bezproblemowej rekonwalescencji 😊
Zaciskam kciuki za wszystkie dzisiaj 😍😍
Magglbn, oby ten dzień był Twój!
Jenny, dobrze,że z samopoczuciem już lepiej. Co do butelek, ja mam jeszcze tą z suavinex zero zero. Są różne przepływy, ja wybrałam taką, przy której dziecko musi ssać, jest antykolkowa. Oczywiście nie testowałam jeszcze ale możesz poczytać opinie ☺️Jenny93, agatka06 lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Jenny93 wrote:Nie ciągnie mnie nic. Jedyne co to blizna jest trochę wypukła i też mnie martwi czy to normalne
Jenny93 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Trzymam kciuki za wszystkie indukcję. Mam nadzieję, że pójdzie u was sprawnie i jak najmniej boleśnie. ❤️
My od poniedziałku jesteśmy już w domku. Mała miała wykonywane echo serduszka w szpitalu i potwierdziło się że jakaś mała dziureczka ale nie ma żadnego przecieku między komorami. Za miesiąc mamy wyznaczoną kontrolę.
Walczymy z karmieniem. Chyba idzie coraz lepiej ale są też gorsze momenty gdzie wątpię w siebie jako mamę 😔 wiem, że hormony i emocje dużo mi mieszają w głowie ale i tak czasami jest ciężko. Dzisiaj ma przyjść położna i mam nadzieję że coś mi podpowie odnośnie karmienia.
Staram się podczytywać ale póki co próbujemy się ogarnąć w nowej rzeczywistości. Niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki ❤️❤️❤️czaranna, Kofinka, Elasure, Jenny93, Bruised, Waflut, pandzia 🐼, Niaha, Makija, MaggLbn, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Natalia K wrote:Dziewczyny,
jak to jest z tym IVF i CC? Już drugi raz czytam u Was, że IVF jest wskazaniem do CC, czy po prostu ze względu na nie nie zwlekali z CC ale ja o tym nigdy nie słyszałam ani moja prowadząca, ani w szpitalu nikt się nie zajaknął. Czy lekarze Wam to jakoś wyjaśnili? W Internecie też raczej tylko informacja o tym, że CC na życzenie pacjentki.
Przyznam, że ciekawość mnie zżera.Natalia K, Jenny93, Bruised lubią tę wiadomość
-
3020g szczęścia.
Czekam na pionizację 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada, 09:05
-
pandzia 🐼 wrote:Agatko gratulacje 🥰 dużo zdrówka dla Was i bezproblemowej rekonwalescencji 😊
Zaciskam kciuki za wszystkie dzisiaj 😍😍
Magglbn, oby ten dzień był Twój!
Jenny, dobrze,że z samopoczuciem już lepiej. Co do butelek, ja mam jeszcze tą z suavinex zero zero. Są różne przepływy, ja wybrałam taką, przy której dziecko musi ssać, jest antykolkowa. Oczywiście nie testowałam jeszcze ale możesz poczytać opinie ☺️
Dzięki, chętnie poczytam ❤️ -
redken wrote:To będzie moj drugi poród po ivf i nigdy nikt nie mówił, że jest to wskazaniem do CC. Pierwsza ciążę przenosiłam o tydzień i nawet nikt nie chciał wcześniej jej wywoływać, bo wszystko było ok. Teraz też planuję czekać na naturalny start. Chyba, że będą jakieś inne medyczne wskazania na wcześniejsze zakończenie ciąży.
Bo nie jest wskazaniem do CC. Może być tylko powodem że w razie czego nie będą zwlekać. U nas np spadało tętno przy skurczach. Na początku chcieli spróbować zmienić jego ustawienie w kanale, ale ostatecznie była szybka decyzja o cc -
Jenny93 wrote:Bo nie jest wskazaniem do CC. Może być tylko powodem że w razie czego nie będą zwlekać. U nas np spadało tętno przy skurczach. Na początku chcieli spróbować zmienić jego ustawienie w kanale, ale ostatecznie była szybka decyzja o cc
Jenny93 lubi tę wiadomość