LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola gratulacje ❤️🥰 Maksy to fajne chłopaki 🤭😍
-
U nas CRP spadło do 206 z 228. Lekarka chciałaby większy spadek, ale zgodzili się żeby był ze mną na sali ❤️ jutro znowu będą sprawdzać CRP. Mam nadzieję, że teraz już tylko będą piękne spadki i po 10 dniach nas wypuszczą ☺️
KarolinaAnastazja, Niaha, Waflut, Elasure, Gusta Blu, pandzia 🐼, czaranna, Przedszkolanka123, MaggLbn, Kofinka, redken, Makija lubią tę wiadomość
-
Polaaaa wrote:O 10:24 na świat przyszedł Maksymilian 💙 10 pkt, 3440g, 55cm.
Odrazu załapał cycka, wiem, że nie ma co się cieszyć za wcześnie, ale narazie się cieszę
Od trzech godzinek leżymy i się przytulamy.
Cesarka jednak była standardowo znieczulona
Gratulacje 🥰 -
Galena wrote:My też BioGaia ale profilaktycznie, Mała jest z cc.
A jak tam z czkawkami u Waszych bobasów, ktire sa już na świecie? U nas niestety kilka razy dziennie, bez reguły: po jedzeniu, przed jedzeniem, bez powodu
Taaaaaak, jeju młody ma tyle czkawka w ciągu dnia i nocy, masakra 🙈Galena lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:U nas CRP spadło do 206 z 228. Lekarka chciałaby większy spadek, ale zgodzili się żeby był ze mną na sali ❤️ jutro znowu będą sprawdzać CRP. Mam nadzieję, że teraz już tylko będą piękne spadki i po 10 dniach nas wypuszczą ☺️
Polubiłam i trzymam kciukasy !!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻miska122 lubi tę wiadomość
-
Pola gratuluję 🥳
Miska bardzo mocno trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej mogli wracać do domku 💗miska122 lubi tę wiadomość
-
Pola, gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was 🥰
Miśka, dobrze, że mały jest już z Tobą i idzie w stronę poprawy, oby tak dalej 🙏🏼
My byliśmy dzisiaj na tej wizycie u kardiologa z Laurą, na szczęście wszystko jest w porządku. Mała bardzo dzielnie zniosła badanie, ale chyba musi sobie odreagować, bo cały dzień wisi dzisiaj na cycku 🤡 W starszaka za to jakby diabeł wstapil, cały czas chce być w centrum uwagi. Chyba już w przyszłym tygodniu wróci do żłobka, bo i on i my dostajemy świra 🥴🤡Elasure, miska122 lubią tę wiadomość
-
O 13:00 w glorii chwały pojawila się Anna Maria i od tego momentu się nie rozstajemy ❤️ Absolutnie cudowne maleńkie 2700g.
redken, Wero0707, Galena, Przedszkolanka123, miska122, MaggLbn, Niaha, Elasure, KarolinaAnastazja, Gusta Blu, Sparky, Waflut, czaranna, juss92, Jenny93, Natalia K, Fania017, Makija, bambari, Kofinka, Ilona.., MonReve96, pandzia 🐼, Bibi24, klopsik lubią tę wiadomość
-
ankam94 dzisiaj wypada Twój termin CC, mocno zaciskamy kciuki, aby wszystko bezproblemowo się udało ❤️🍀
czaranna kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą wizytę ❤️🍀
pandzia 🐼 kciuki zaciśnięte za to, aby wizyta w szpitalu przebiegła zgodnie z Twoimi oczekiwaniami ❤️
miska122 ✊ 🤞 za dobre wyniki Maksyma 🍀❤️Elasure, KarolinaAnastazja, czaranna, miska122, juss92, Karmen, Natalia K, Makija, bambari, Kofinka, Przedszkolanka123, MaggLbn, Galena lubią tę wiadomość
-
Czarna Dalia wrote:O 13:00 w glorii chwały pojawila się Anna Maria i od tego momentu się nie rozstajemy ❤️ Absolutnie cudowne maleńkie 2700g.
Gratulacje 🥳Czarna Dalia lubi tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Czarna Dalia wrote:O 13:00 w glorii chwały pojawila się Anna Maria i od tego momentu się nie rozstajemy ❤️ Absolutnie cudowne maleńkie 2700g.
Gratulacje 💗🥳
Dużo zdrówka 🍀Czarna Dalia lubi tę wiadomość
-
Czarna Dalia gratulacje ❤️ kruszynka jak mój pierworodny 😍
My po pierwzej nocy razem, mały nie chce spać w tym łóżeczku dziecięcym, więc spał ze mną. On rozłożony, ja skulona 😂 zaczynam ogarniać te sprzęty, kable, przebieranie młodego, za tydzień pewnie będę już wymiatać 🫣 młody był już na USG i czekamy na wyniki dzisiejszego CRP. Zaczął za to przybierać na wadze 😍Jenny93, czaranna, Waflut, redken, Kofinka, Przedszkolanka123, pandzia 🐼, MaggLbn, Czarna Dalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratulacje! Cieszcie się sobą!
Ale Wam dobrze! Mój jednak nie zechciał był Skorpionem i będzie strzelcem… dzisiaj zaczęłam 42 tydzień ciąży…. Dostałam jakieś czopki na rozluźnienie szyjki i zobaczymy. Jeszcze mi dają parę dni bo wyniki dobre, ja jestem z tym ok. Ale lekarz mi mówił że jakbym już bardzo chciała wywołać to mam jechać na IP - nie wyrzucą mnie z niejElasure lubi tę wiadomość