👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Zumi, bardzo współczuję. Dużo zdrowia dla Twojej mamy 🫂
Mam nadzieję, że Twój nastrój wkrótce się poprawi. Dziewczyny, zostało tylko 5 poniedziałków do wiosny, a jeśli brać pod uwagę wiosnę meteorologiczną, to już tylko dwa! 🌷Wyobrażacie sobie te spacerki w ładną pogodę? 😋
Moje dziecko nabyło nową umiejętność 🤡 Już wcześniej wkładała sobie ręce do buzi, ale od dzisiejszego ranka robi to tak głęboko, że co chwilę się naciąga. Doszło do tego, że zaczęła się krztusić, bo nie mogła wyciągnąć łapki z buzi. Ja się naprawdę czasami zastanawiam, jak to możliwe, że gatunek ludzki tyle przetrwał?
wellwellwell, Nadzieja32, Domisiek, Paulivvv, Klekotka, Fabregasowa lubią tę wiadomość
-
Paulivvv wrote:Jak kogoś dziecko nie chce leżeć na brzuchu to kupcie mu to akwarium z Baby Einstain 😅 Antosiek oszalał na jego punkcie, jak mu odpalę to może z tym na brzuchu leżeć bez końca.
Ja kupilam pod choinke. 😁 tez sie od jakichs 2 tygodni juz zaczelo sprawdzac i faktycznie przerywa marudzenie
Paulivvv lubi tę wiadomość
-
U nas szybka noc, od 21 do 00:05 szybkie mleczko i pampers i od 00:30 do 04:05 spanko, potem mleczko i do 6 bajjllannnnndddddddo 😎 aktualnie po zrobieniu wiiielkiej 💩, umyciu, zjedzeniu cycków i butelki 150 ml 😳 śpi od 2h a co robi matka? Matka sprawdza vinted i blikuje zamiast zastosować 1 zasadę macierzyństwa, która mówi : śpij kiedy dziecko śpi!
Wody nadal nie ma, a nabrać też nie można bo kran zamarzł w cysternie, zgłaszałam to służby mają to gdzieś... extra 🤡 -
Zumi, bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy 🫂 mam nadzieję, że za jakiś czas poukładasz to sobie i będziesz mogła ruszyć dalej i cieszyć się życiem z Jasiem 🫂 a co do mieszkania to myślę, że to kwestia kilku tygodni, ja też zawsze potrzebuję czasu, żeby mój mózg przeprocesował tak duże zmiany.
Asia, masakra z tą wodą, nie wyobrażam sobie i to jeszcze zimą 😱
U nas drugą noc z rzędu pobudka o 4 zamiast o 5 i po nakarmieniu, problem z ponownym zaśnięciem, ale na bank mamy skok, bo obie rączki zaczęła pakować do buzi
Do tego wczoraj przy karmieniu, dwa razy, darła się w niebogłosy z cyckiem w buzi, nic nie pomagało, po czym po takich 2 minutach wrzasku zaczynała ssać jakby nigdy nic 😂😂👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Wellwellwell, tak u nas wygląda ten większy śpiworek z colorstories 2,5 tog. W mniejszym już stópki są do samego końca i jak śpi z nóżkami na żabkę to materiał jest napięty, więc wątpię, że to wygodne dla Tosi. Nie wiem jak miałby ten większy starczyć do 18 miesięca albo nawet do roku 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:07
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-