👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
👏 brawo Ty ♥️Fabregasowa wrote:Ale jak to, wyrwane? Może wystarczy baterie wymienić ?
Kurde poproszę o oklaski. Pierwszy raz uśpiłam córkę bezpośrednio w łóżeczku i ze smoczkiem😍 bez bujania na rękach. Co prawda udało się na 5min ale i tak czuje jakis level up macierzynstwa
Fabregasowa lubi tę wiadomość
-
Ja też przytulanki i całuski. Zamówiłam taką matę grającą na temu ( wiem że większość nie jest fanką temu) ale no syn jest zachwycony tą matą i potrafi leżeć na niej 30 minut bez marudzenia. (O tą: https://share.temu.com/vYXmkPZxXQB) Zajrzyj na tą stronę balibazoo tam kupiłam kilka fajnych rzeczy.Nadzieja32 wrote:TBK, Tosia też nosi 68. Ten mniejszy 1,5 tog jeszcze da radę, ale ten 2,5 tog to najbardziej mnie wkurza, że jak ma nogi za żabkę to materiał jest napięty już
Flowery, mi się po prostu trafił taki bobas na zachętę 😊 od pierwszego dnia, w nocy śpi w swoim łóżeczku w śpiworku. W ciągu dnia co prawda najlepiej i najdłużej śpi na mnie lub na spacerze, ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Poza tym jak nie doskwiera brzuszek to się ciągle uśmiecha i mówi po swojemu 🥰
Wy już tyle tych zabawek macie, w ja dopiero będę zamawiać 🙈 do tej pory większość dnia to były tulaski 😅 -
Witajcie,
Czy mogę podpytać jakiej witaminy D używacie dla maluchów? W D-vitum krople za szybko lecą i ciężko nad tym zapanować.
I dziewczyny karmiące MM lub dokarmiajace MM. Pediatra zalecał wam też witaminę D 400 j.m obligatoryjnie? Czy uwzględniał ile jest jej w mleku modyfikowanym?
Mmagda389 lubi tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Paulivv to akwarium z Einstein to chodzi ci o to elektryczne czy o tą mate ?
Takie grajace:

Ale mate wodna jako zachete do lezenia na brzuszku tez polecam!
I skarpetki z grzechotkami z rossmana sie niedlugo super sprawdza, to zaczeca bobaski to lapania stopek.
Zawieszki z Balibazoo tez sa super, u nas osiolek robi furrore.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:22
-
H&M -25% jak coś 😁
Asia091, Kasiek7 lubią tę wiadomość
12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Kurde, jest tyle fajnych zabawek, a moja córka nudzi się każdą w kilka minut i w końcu płaczewellwellwell wrote:

Mamy już dwie super zawieszki od balibazoo, a ona najpierw je dotyka, potem gryzie i w końcu jej zaczyna coś przeszkadzać i płacze. Gryzaki to samo - 46546 gryzaków i każdy po trzech minutach już jest zły i płacz. Masakra!
W bujaku chwilę poleży i po chwili się wygina i chce z niego zjechać z płaczem. Na macie chwilę poleży i płacz. Pod karuzela max 10 minut i koniec. No nie wytrzymam 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:41
-
Maciejkaa wrote:Witajcie,
Czy mogę podpytać jakiej witaminy D używacie dla maluchów? W D-vitum krople za szybko lecą i ciężko nad tym zapanować.
I dziewczyny karmiące MM lub dokarmiajace MM. Pediatra zalecał wam też witaminę D 400 j.m obligatoryjnie? Czy uwzględniał ile jest jej w mleku modyfikowanym?
Ja używam w tych kapsułkach twist takie dostałam i takie polecała mi w szpitalu położna ale jeszcze mi się nie skończyły więc nie zmieniałam na inne
My jesteśmy na mm i normalnie d 400 mamy zalecone -
Jest woda, co za luksus 🤪
Paulivvv lubi tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Paulivv ty jesteś znawca zabawek ,poleć jakieś top 5!
Eeeej po prostu mi się wszystko podoba i kupuje je dla siebie a przy okazji Antośkowi 🤣
Aktualnie ulubione u nas to akwarium, zawieszka Mis Boguś z Bilibazoo, grzechotka krowa Klara z Bilibazoo, młyn z (chyba) B-kids i taki pałąk z zabawkami co go przypinamy wszędzie.
Ale Antosiek jest dzieckiem wokół rozpieszczanym i dziś moja przyjaciółka znowu mu przywiozła jakąś zabawkę a moja mama się chwaliła że odkryła „fajną firmę Dumel i mu pozamawiała” także nasze top może się zmienić szybko 🤣 -