👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mel 456 wrote:TBK, ja kupuję z Colorstories.
U nas chyba (odpukać!) chwilowo minęły bezsenne noce. Dzisiaj były trzy pobudki, ale takie na pół godziny, więc do przeżycia. Mój maluszek dzisiaj ma 3 miesiące 🥹
Dzięki.
Moja teściowa zawsze mówi, że najgorsze 3 miesiące. Oby u Ciebie tak było! I u nas ogólnie 🙂
Człowiek inaczej patrzy na świat, jak dłużej pośpi.
flowery lubi tę wiadomość
-
TBK wrote:Polećcie proszę śpiworki 🙂
Moja najpierw spała w różku, potem pod naszą kołdrą, ale teraz się rozkopuje i szukam czegoś, ale nic mi się nie podoba.
Ja też kupiłam z Colorstories ale u nas narazie bobas dostaje wścieklizny jak dotyka go śpiworek 😅 -
Ja mam z colorstories też, ale ten 0-6 miesięcy jest już na nas za mały, ten niby 6-18 miesięcy jest powoli na styk 🤡 nie wiem kto tam wyliczał te rozmiary👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
TBK wrote:Widzę, że dziś dzień fizjo 😅 my na 12.15, całe szczęście w czwartek na 8.00.
To mój mąż mówi, że woli chodzić do pracy, że na pewno by nie dał rady karmić piersią i być 24/7 z dzieckiem i że podziwia kobiety. A na pytanie "co jej jest?" zawsze odpowiadam "mi nie mówiła, a tobie?" Za to ja często mówię "chodź, zobaczymy co robi tatuś" 😅
Zauważyłam, że małej lepiej jeść w nocy, potrafi nawet oproznić pierś, stąd pewnie te częste pobudki. W dzień kp to masakra, nie potrafi się najeść. Nie wiem z czego to wynika. Teraz młoda odsypia nockę, oczywiście na rękach, a ja tylko blikam 🙈 oj będzie jeżdżone do paczkomatu 😅
Dziewczyny, jeszcze kiedyś się wyśpimy 🙂
Polubiłam blikanie bo też właśnie podtrzymuje ciepła pupę na swojej zgniecionej klatce piersiowej, i muszę zapamiętać co ja w ogóle pozamawialam 🥹
Kiedy to kiedyś 🤣🤣 też dzisiaj dała mi popalić w nocy, a teraz księżna odsypia a ja lecę kolejne seriale.
Muszę sobie kindla podładować bo książkę nad nią trudno by było trzymać
-
Niby coś w tym jest, chociaż… U nas w tym 4 miesiącu to jest nieustanne marudzenie, córka skrzeczy i piszczy na cały regulator bo wszystko jej się nudzi po minucie i trzeba non stop zabawiać przez cały dzień, nadal nie można prawie nic zrobić. Zaczyna się też chyba ból dziąseł. Ale chociaż w nocy (jeszcze) śpi i nie ma już problemów z brzuchem, które wcześniej ją co chwilę wybudzały ze snu i trzeba było godzinami na rękach nosić żeby spałaTBK wrote:Dzięki.
Moja teściowa zawsze mówi, że najgorsze 3 miesiące. Oby u Ciebie tak było! I u nas ogólnie 🙂
Człowiek inaczej patrzy na świat, jak dłużej pośpi.
A sen mi się całkiem zepsuł, ona sobie śpi w najlepsze, a ja się budzę co godzinę i mam problemy z zaśnięciem i ciągle jestem przez to zmęczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:50
-
Ja dziś nic bez słów, od 3 do 5:40 bajlando, tańce wygibańce tyle co On zjadł to szok. Wzięłam go do siebie to też płacz nie pasuje, dałam smoczka zaczął gadać z obrazem na ścianie, w końcu się zmęczył i chciał coś zjeść (znów)i podszedł spać, odwrócił się w moją stronę i poszedł w kimono, potem coś koło 7 cyc i koło 8 też finalnie spaliśmy do 9:50. Pytacie czy jestem zmęczona? padam na twarz. 🤡
-