👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzou97, u nas nagle jest kryzys, wcześniej wszystko szło super i cieszyłam się, że chociaż ta jedna rzecz nie jest pod górkę 😕 mam nadzieję, że to tylko skok albo coś na zasadzie wyrównania po tym kiedy przybierała sporo ponad normę. Ja póki co nie jestem w stanie sobie w głowie ułożyć, że miałabym karmić mm. A przed ciążą i w ciąży mówiłam, że podejdę do karmienia na luzie i jak się nie uda piersią to dam butlę, bo najważniejsze, żeby bobas był najedzony...taaaa, mhm, fest mi to wychodzi...
Za tydzień idziemy na wizytę na ważenie, do tego czasu chyba osiwieję.
Dziś w ogóle są takie cyrki przy cycku, mało je, płacze, krzyczy, moje sutki są znowu obolałe jakbym miała noworodka. Albo to kryzys laktacyjny, albo skok, albo po szczepieniu wczorajszymWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:45
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Nadzieja, spokojnie. Przyrosty naprawdę rzadko są idealnie równe, jak sama dobrze wiesz, dzieci często rosną skokowo. Jeśli lekarka nie widzi powodów do niepokoju i Tosia ogólnie dobrze się rozwija, to nie martwiłabym się na zapas.
Co do smoczka, gdyby była naprawdę głodna, raczej nie wyciszałaby się tak szybko i nie zasypiała spokojnie.
izzou, kciuki za to, żeby Mały odbił 🙂↕️
Kasiek, ja po prostu przywieszam na bok łóżeczka lub dostawki. A kiedy leży na macie, zawieszam na baby gymie. Przy okazji polecam Wam osiołka Dave’a, odkładam Alę do łóżeczka i jestem w stanie odkurzyć mieszkanie i ogarnąć siebie dzięki niemu, to jej ulubiona zabawka
Anilorak88 lubi tę wiadomość
-
Wojtek uwielbia zawieszke leniwca z Canpol babies. Ma przywiązanego do łóżeczka i najpierw go zleje, wytarmosi i wyślini a potem do niego gada więc śmieje się, że przeprasza 😉
Nadzieja też myślę, że gdyby Tosia była głodna to smoczek by tak łatwo nie pomógł. -
Dziewczyny moja malutksla dziś godzina okolo 11.30 po rsz pierwszy zaśmiała się w głos! Tak sie wzruszyłam, że szok😍 3 razy udalo mi sie ją rozśmieszyć, ale wzięłam kamerę to już nie pokazała tego chichotania. To jest cudowne. Kompletnie sie nie spodziewałam.
właśnie mam zgage i tak mi się ciąża przypomniała i te mega zgagi 🙂dobrej nocki -