Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzou97, u nas nagle jest kryzys, wcześniej wszystko szło super i cieszyłam się, że chociaż ta jedna rzecz nie jest pod górkę 😕 mam nadzieję, że to tylko skok albo coś na zasadzie wyrównania po tym kiedy przybierała sporo ponad normę. Ja póki co nie jestem w stanie sobie w głowie ułożyć, że miałabym karmić mm. A przed ciążą i w ciąży mówiłam, że podejdę do karmienia na luzie i jak się nie uda piersią to dam butlę, bo najważniejsze, żeby bobas był najedzony...taaaa, mhm, fest mi to wychodzi...
    Za tydzień idziemy na wizytę na ważenie, do tego czasu chyba osiwieję.
    Dziś w ogóle są takie cyrki przy cycku, mało je, płacze, krzyczy, moje sutki są znowu obolałe jakbym miała noworodka. Albo to kryzys laktacyjny, albo skok, albo po szczepieniu wczorajszym

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:45

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nadzieja, spokojnie. Przyrosty naprawdę rzadko są idealnie równe, jak sama dobrze wiesz, dzieci często rosną skokowo. Jeśli lekarka nie widzi powodów do niepokoju i Tosia ogólnie dobrze się rozwija, to nie martwiłabym się na zapas.
    Co do smoczka, gdyby była naprawdę głodna, raczej nie wyciszałaby się tak szybko i nie zasypiała spokojnie.
    izzou, kciuki za to, żeby Mały odbił 🙂‍↕️
    Kasiek, ja po prostu przywieszam na bok łóżeczka lub dostawki. A kiedy leży na macie, zawieszam na baby gymie. Przy okazji polecam Wam osiołka Dave’a, odkładam Alę do łóżeczka i jestem w stanie odkurzyć mieszkanie i ogarnąć siebie dzięki niemu, to jej ulubiona zabawka XD

Anilorak88 lubi tę wiadomość

10.03 – ⏸️
    👩‍🦰 ’96 & 👨‍🦲 ’89 = 💖👶 ’25
    age.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtek uwielbia zawieszke leniwca z Canpol babies. Ma przywiązanego do łóżeczka i najpierw go zleje, wytarmosi i wyślini a potem do niego gada więc śmieje się, że przeprasza 😉
    Nadzieja też myślę, że gdyby Tosia była głodna to smoczek by tak łatwo nie pomógł.

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Mamasitta Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja malutksla dziś godzina okolo 11.30 po rsz pierwszy zaśmiała się w głos! Tak sie wzruszyłam, że szok😍 3 razy udalo mi sie ją rozśmieszyć, ale wzięłam kamerę to już nie pokazała tego chichotania. To jest cudowne. Kompletnie sie nie spodziewałam.
    właśnie mam zgage i tak mi się ciąża przypomniała i te mega zgagi 🙂dobrej nocki

‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ