Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy u mnie jest to samo nawet do 3h z cyckiem w buzi. 🤡

Mąż mnie po prostu tak wkurwił że myślałam że mu nakopie w dupę. Ignaś wczoraj i dziś ulał mlekiem mimo odbicia nie dużo ale ulał i co mój mąż stwierdził że to pewnie tylko tak..że pewnie mu przejdzie, zapewne przejdzie tylko jak ja się tym zainteresuje albo zapytam lekarki co z tym robić, od dłuższego czasu nielubi być Ignaś na rękach w formie fasolki tylko krzesełkowo i mówię do męża że tak nie noś bo nie lubi, to ten go jak na złość tak nosi. 😳 to Ignaś krzyczy i płacze. To kurwa zamiast go uspokoić to ten (?)specjalnie go tak trzyma, no mówię Wam zaczyna mnie to tak wkurwiać że jprdl.
    Wasi mężowie też nie słuchają co się do nich mówi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:20

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    CC 14.11.2025 22:00/2420g/47,5cm 👶 IGNACY 💓

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia tez ,albo słucha ino jak patrzę 😅

Moja ma drzemki i aktywności takie na jakie ma w danej chwili ochotę czyt. Nigdy nie przewidzisz.

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak i Nadzieja jak wasze dzieciątka? Lepiej już ?

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ]
    Tak dokładnie, jak patrzę to "słucha"
    Albo jeszcze ten telefon, kupił se zegarek nowy i siedzi nad tym i siedzi i sobie tapety zmienia i dziecko patrzy się na niego i chce gadać to ten król zegarków, tapety i czcionki ogląda. 🤯🤯
    I nie dziwne że dziecko woli kontakt ze mną bo ja to wymyślam jakieś pierdzenie w brzuch aby coś innego sby się działo a nie tylko te misie i inne wańki wstańki srańki. Dziś np Ignaś robił ze mną muffinki, wsadziłam go w nosidło ( nie parzyło) i wsuwał paluszkiem malinki do foremek ale miał wielkie oczy i mu się podobało 🥰 A i hit dnia ! W trakcie przebierania pampersa złapał się za siusiaka ( pewnie przypadkowo ) i zaczął ciągnąć i pewnie go zabolało bo miał krzywą minę ale ciągnąć dalej tego siusiaka, śmiałam się w głos 🤣🤣

Chyba jestem przebodźcowana, a ból głowy nie odpuszcza. 👍😅

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    CC 14.11.2025 22:00/2420g/47,5cm 👶 IGNACY 💓

age.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisiek wrote:
    U mnie od wczoraj wszystko źle, brudny pampers źle, czysty jeszcze gorzej. Mata kompletnie go nudzi, nawet 5min nie chce poleżeć. Tylko na rękach i ciągle krzyk o wszystko.
    To samo u mnie. Tośka potrafi urządzać histerię w środku nocy i absolutnie nie ma mowy, żeby cycek czy smoczek ją uspokoił. Najlepiej wstać, nosić na rękach w tę i z powrotem (po co w ogóle spać...). W dzień podobnie - ręce, ręce i jeszcze raz ręce. Mój odcinek lędźwiowy już jest do wymiany. Wszystko oczywiście parzy - mata, nosidełko, wózek...
    Asia091 wrote:
    ...niedługo będę mogła go sobie zarzucić na plecy.
    Wyobraziłam to sobie. Uwielbiam cię za te teksty 😄

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam już dawno ebooka o śnie niemowlaka od „cieńwiatru” ale to bardziej żeby wgl zrozumieć jak te dzieci śpią. Tam się dopiero dowiedziałam że są jakieś okna aktywności, że dziecko ma cykle snu trwające ileś tam itd 🤣

Antosiek śpi ogólnie całkiem nieźle, zasypia leżąc w łóżeczku zazwyczaj, ale mi też nie zależy żeby on usypiał całkiem samodzielnie. Dla mnie jest ok, że on jest w tym łóżeczku a ja przez te 10 czy 15 minut go tam pogłaskam, podam mu smoczek jak go szuka albo potrzymam za rękę.
    Tak jak well piszę, nawet ciężko mi sobie wyobrazić że go zostawię całkiem samego do zaśnięcia i sobie pójdę.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivv super torcik 🥰 Nadzieja no to w sumie dobrze, że teraz wyszlo z tą blizną bo jest czas by zaplanować jakieś działania. Co do aktywności to u Nas też różnie i zależy od dnia ale raczej popołudniowa drzemka (jeśli jest) to jest najdłuższa. Przed południem jak się trafi spanie to max 1h no chyba, że idziemy na spacer.
    Kasiek dziękuję, odpukać lepiej. Od wtorku juz bez gorączki, dziś wieczorem poszła ostatnia dawka leku na grype, trochę jeszcze furczy w nosku ale takie nie do odciągnięcia. NFZ znowu mnie pokonał. Dzwoniłam dzisiaj umówić termin na konsultacje w związku z tym słabym trzymaniem głowy na brzuszku. 21.04 😋 jeśli w przyszły piątek pediatra podtrzyma, ze trzeba iść do fizjo to umówię się prywatnie.

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ