X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Domisiek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    A probowalas go wozic na brzuchu w gondoli? Moze sprobuj spuscic bude i polozyc na brzuch to bedzie co nieco mogl ogladac. Pogoda juz coraz lepsza (przynajmniej u nas 😅)

Ja sie dalam namowic na luk z TinyLove i dzis bede testowac czy bedzie zainteresowanie.

No właśnie to też dupa u mnie, my mamy ten wózek biegowo/terenowy, gondola jest wysoka, nie ma „okienka” i jak go położę na brzuchu to i tak nic nie będzie widział. ☹️ Może w wysokim podporze, ale to nie da rady całą drogę tak. Może spróbuję następnym razem. Jestem mega zadowolona z tego wózka no i jak ta spacerówka mi nie przeszkadza, tak ta głęboka gondola to duży minus teraz.

12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.

🍀 12.03.2025 ⏸️
    🍀 01.04 - jest ❤️
    🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
    🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
    🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
    🍀 12.08 - 780g 💙
    🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
    🍀 07.10 - 2000g 💙
    🍀 29.10 - 2500g 💙
    🍀 12.11 - 2900g 💙
    🍀 22.11 - 3050g 💙

💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio też spacery z nutką awantury coraz częściej.
    Na spacerach już nie chce spać- max 30min i reszta to oglądanie świata, ale ja po jakimś czasie już za mało widać to zaczyna się walka w wózku i najchętniej połowę drogi to szedłby na rękach i wszystko oglądał.
    Także wcześniej spacery u nas mogły trwać po 3h i było ok, a teraz, jeśli nie chcemy wracać z pustym wózkiem i dzieckiem na rękach to akceptowalna długość to jakieś 1h - 1,5h MAX.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ogólnie że spaniem znowu w dzień ciężko jęki ostatnio

My ostatnio byliśmy na spacerze przyczepka rowerowa z hamakiem (mało fizjo) ale nie miałam wyjścia bo wózek miałam w aucie a auto w trasie 🤣 ale kawaler nie narzekał

‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ